امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 تير 1402 - 16:56
رئیس اداره بهزیستی شهرستان دشتستان:

اتحادخبر- زینب رنج کش: نشست خبری رئیس بهزیستی شهرستان دشتستان روز شنبه ۲۴تیرماه با حضور جمعی از خبرنگاران در اداره بهزیستی  شهرستان دشتستان به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد. جعفر کمالی در پاسخ به سوال خبرنگار اتحادخبر عنوان کرد: برخی از آسیب ها مادر آسیب ها هستند که بیشترشان ریشه در اعتیاد دارند، که بیشتر خودکشی و اعتیاد است...

اتحادخبر- زینب رنج کش: نشست خبری رئیس بهزیستی شهرستان دشتستان روز شنبه ۲۴تیرماه با حضور جمعی از خبرنگاران در اداره بهزیستی  شهرستان دشتستان به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اتحادخبر، رئیس اداره بهزیستی شهرستان دشتستان در جمع خبرنگاران در خصوص آمار خدمت گیرنده ها در سال 1401 اظهار داشت: ۴۲.۸۲۹ نفر که از این آمار ۷هزارو ۸۳۱نفر معلول ، ۴.۷۲۶ نفر آن زنان سرپرست خانوار، کودکان بی سرپرست نیز ۱۰۵نفر و افراد تحت درمان اعتیاد نیز یک هزار و ۲۵۰نفر، طرح آمبلیوپی (سنجش بینایی) کودکان 3تا 6 ساله 10هزار و 200نفر است.

جعفر کمالی افزود: مابقی طرح ها از جمله سنجش شنوایی کودکان، دوره آموزشی پیشگیری از معلولیت های دوره سالمندی، دوره پیش از ازدواج، دوره آموزش مهارت های زندگی و دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد را می توان از خدمت گیرندگان در سال گذشته دانست.
 
کمالی در خصوص هزینه کرد در سال 1401نیز عنوان کرد: ما در حوزه توانبخشی ۱۱میلیارد و ۲۸۱میلیون تومان، در حوزه اجتماعی ۳میلیارد و ۶۵۰میلیون تومان،حوزه توسعه پیشگیری یک میلیارد و 890 میلیون تومان وحوزه مسکن و اشتغال نیز19 میلیارد و 720 میلیون تومان بود که جمع کل آن  36میلیارد و 541میلیون تومان می شود. 

این مقام مسؤول در مورد عملکرد مراکز درمان اعتیاد در 12 ماهه سال گذشته، افزود: تعداد بیماران خدمت گیرنده دو هزار و 69 نفر بوده است که از این تعداد هزار و 222نفر آن بیماران مراکز اقامتی هستند و مابقی آن ها بیماران متجاهر ماده 16( متهاجر کارتن خواب) و بیماران مرکز میلاد بیماران مرکز ارمغان و ... هستند.

رئیس بهزیستی شهرستان دشتستان در توضیح برخورد نامناسب با بیمارانی که دچار اعتیاد هستند بیان کرد: مرکز اقامتی ماده ۱۵یا کمپ ترک اعتیاد است که کمپ نگهداری از بیماران مشمول 15 افراد خود معرفی هستند که دوست دارند ترک کنند و به اختیار خود به کمپ رفته اند اما افرادی که شامل معتاد متهاجر یا ماده 16 می شوند افرادی هستند که توسط نیروی انتظامی دستگیر شده اند.

جعفر کمالی افزود: با این وجود کمپی در استان بوشهر وجود ندارد تا از بیماران ماده 16 نگه داری کنند و ای کاش استان ما نیز این کمپ را دارا شود و این حقیقت ندارد که در کمپ ها برخورد فیزیکی صورت می گیرد و اگر کمپی از معتادین متهاجر ماده 16 نگهداری می کند تماما دستور قضایی دارند وگرنه فقط می توانند از ماده 15 نگهداری کنند.

کمالی در خصوص رفتار نا مناسب با معتادان در کمپ ها یاد آور شد: اگر فردی بتواند اثبات کند که در کمپ با او برخورد فیزیکی شده است می تواند به دادگاه شکایت کند تا طبق قانون با آن برخورد شود و کتک زدن فرد بیمار جرم است.

وی در خصوص مرکز توانبخشی نیز گفت: در حوزه توانبخشی ۷هزار و ۸۳۱نفر هستند که بیشترین این ها معلولین جسمی و حرکتی هستند.

رئیس بهزیستی شهرستان دشتستان افزود: ما مرکزی داریم به نام مرکز خلیج فارس که سه میلیارد تومان به این مرکز واریز کرده ایم.
این مرکز ۱۲۲ نفر بیمار در آن بستری هستند و ۴۴تا ۴۵نفر نیز سالمند هستند.

جعفر کمالی اظهار داشت: معلولینی که آموزش پذیر هستند در سه مرکز خصوصی تحت نظارت بهزیستی که دو میلیارد و ۱۷۴میلیون تومان برایش پرداخت شده است.

کمالی بیان کرد: گروهی داریم که در منزل به مراقبت از معلولین مشغول هستند که به آن ها یک میلیارد و ۸۰میلیون تومان پرداخت کردیم.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دشتستان بیان داشت: حق پرداخت پرستاری شامل افرادی می شود که کاملا بی حرکت هستند که برای ۳۳۵نفر ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

جعفر کمالی اظهار داشت: دیگر هزینه هایی که صرف توان بخشی شده است در دانشگاه آزاد وبرای ۳۴معلول  که ۷نفر آن کاردانی و ۲۵نفر کارشناسی، ۱نفر ارشد و ۱نفر دکتری که جمعا ۲۹۷میلیون تومان پرداخت شد.

کمالی افزود: بهزیستی کمک های دیگری از جمله خرید ویلچر، توالت فرنگی،تشک مواج و... در حوزه توانبخشی انجام داده است.

این مقام مسؤول بیان کرد: در حوزه پیشگیری نیز آموزش قبل از ازدواج ۷۰۰نفر،  تعداد۳۹جلسه مهارت های زندگی ۷۸۵نفر، دوره غربالگری اضطراب ۶۴۶نفر، دورهای پیشگیری از خودکشی۲۰۰نفر وکلاس های پیشگیری از اعتیاد ۱۳هزار و ۵۰۰نفر شرکت کردند.

جعفر کمالی در پاسخ به سوال خبرنگار اتحادخبر در خصوص کمپ بانوان عنوان کرد: شهرستان دشتستان فعلا کمپی برای بانوان ندارد قبلا هم که یکی بود به دلایلی بسته شد اما اکنون ما پذیرای تقاضای کمپ ترک اعتیاد برای بانوان هستیم.

کمالی عنوان کرد: اولویت آسیب ها را نمی توان یک چیز نامید زیرا برخی از آسیب ها مادر آسیب ها هستند که بیشترشان ریشه در اعتیاد دارند، که بیشتر خودکشی و اعتیاد است.

وی در پایان از اداراتی که با بهزیستی همکاری کرده اند تشکر کرد و افزود: بیشترین همکاری را شهرداری اگر از حق نگذریم با ما داشته است و اداره برق و آب و گاز نیز با ما همکاری کرده اند.













کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • رئیس کل بانک مرکزی وارد استان بوشهر شد
  • حفاظت از حیات وحش با مشارکت مردم و مسئولیت‌پذیری صنایع تقویت می‌شود
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...