امروز: سه شنبه 31 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 تير 1402 - 08:25

اتحادخبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از توسعه و تقویت تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی در این استان خبر داد و گفت: کشت گیاهان شورپسند در استان بوشهر توسعه می‌یابد.نوذر منفرد  اظهار داشت: اجرای الگوی کشت در استان بوشهر یک ضرورت است که از سال گذشته طرح الگوی کشت را در سطح استان آغاز کردیم که دستاوردهای خوبی در ...

اتحادخبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از توسعه و تقویت تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی در این استان خبر داد و گفت: کشت گیاهان شورپسند در استان بوشهر توسعه می‌یابد.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

به گزارش مهر؛ نوذر منفرد  اظهار داشت: اجرای الگوی کشت در استان بوشهر یک ضرورت است که از سال گذشته طرح الگوی کشت را در سطح استان آغاز کردیم که دستاوردهای خوبی در پی داشته است.

وی با اشاره به افزایش تولید گندم در استان بوشهر خاطرنشان کرد: کشت گندم در اراضی منطقه شبانکاره یکی از اقدامات مهم برای اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در استان بوشهر بوده است.

 

خودکفایی در تولید گندم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تولید ۱۵۰ هزار تن گندم در استان بوشهر طی سال جاری بیان کرد: ماهانه ۱۱ هزار تن گندم در استان مصرف می‌شود که در تأمین گندم مورد نیاز استان خودکفا شده‌ایم.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

وی از تولید و تأمین ۱۴ هزار تن بذر گندم مورد نیاز استان در داخل استان خبر داد و افزود: امسال الگوی کشت در سطح ۱۰ هزار هکتار برنامه‌ریزی شده که در شهرستان‌های دیر، دشتی و دشتستان اجرا می‌شود.

برنامه داریم که کشت به صورت قراردادی انجام شود تا کشاورزان دغدغه‌ای برای فروش محصول نداشته باشند منفرد با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت قراردادی در استان تصریح کرد: برنامه ما این است که کل کشت به صورت قراردادی انجام شود تا کشاورزان دغدغه‌ای برای فروش محصول خود نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر از قطب‌های تولید گوجه‌فرنگی کشور محسوب می‌شود تاکید کرد: امیدواریم با همراهی و همکاری مسئولان شرایط به گونه‌ای پیش برود که کشاورزان مشکل فروش محصول نداشته باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: امسال برای نخستین بار طرح جهش تولید دیم را با همراهی ستاد اجرایی فرمان امام در سطح ۲۰ هکتار در استان بوشهر اجرا می‌کنیم که امیدواریم شاهد افزایش تولید باشیم.

وی از کشت گیاهان شورپسند در استان بوشهر به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های مهم یاد کرد و ادامه داد: تلاش می‌شود که از ظرفیت زمین‌های استان بوشهر در این زمینه به خوبی استفاده شود.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

 

اجرای طرح نوسازی نخیلات

منفرد طرح نوسازی نخیلات را یکی دیگر از برنامه‌های مهم در این استان یاد کرد و گفت: حذف نخیلات درجه ۲ و ۳ و ایجاد شبکه آبیاری قطره‌ای از برنامه‌های مهمی است که در دستور کار است.

وی استان بوشهر را در تولید مرغ خودکفا دانست و افزود: میزان تولید مرغ در استان بوشهر بیش از نیاز استان است و به دنبال تکمیل تولید زنجیره تولید مرغ در استان هستیم.

 

تولید ۶۰ درصد میگوی کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تولید جوجه مورد نیاز جنوب کشور در استان بوشهر خبر داد و تاکید کرد: سال گذشته کلنگ اولین کشتارگاه صنعتی استان بوشهر به زمین زده شد که در دهه فجر اولین کشتارگاه را افتتاح خواهیم کرد.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

وی با اشاره به تولید ۳۸ هزار تن میگو در سال گذشته اظهار داشت: ۶۰ درصد از میگوی پرورشی کشور در استان بوشهر تولید می‌شود و تلاش می‌شود که برنامه چهار ساله به ۷۰ هزار تن می‌رسد.

در یک برنامه چهار ساله دنبال می‌کنیم که میزان تولید ماهی در قفس استان بوشهر به ۶۵ هزار تن در سال برسد منفرد با اشاره به تولید ۱۱ هزار تن ماهی در قفس بیان کرد: در یک برنامه چهار ساله دنبال می‌کنیم که میزان تولید ماهی در قفس استان بوشهر به ۶۵ هزار تن در سال برسد.

وی از ایجاد و توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی در استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: کار خوبی در شیلات و دامپزشکی برای کنترل بیماری‌های آبزیان در استان بوشهر صورت گرفته است.

کاشت ۱۴ میلیون درخت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، سهم استان بوشهر ۱۴ میلیون است که با تلاش همکارانمان در سازمان منابع طبیعی استان طی چهار سال در سطح استان کاشته می‌شود.

وی ادامه داد: از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از کشاورزان و ارائه بهترین خدمات به آنها استفاده می‌شود و امیدواریم شاهد افزایش تولید و کمک به تأمین نیازهای استان و کشور باشیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • دانشگاه خلیج فارس در انتظار خوابگاه!
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • مدرسه؛ جایی برای دیدن انسان‌ها
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • گشت مشترک نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • «دره لاک‌پشت‌ها» به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • زلزله ۳.۱ ریشتری در نورآباد فارس
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • .: عرفان حدود 8 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 16 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 18 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 22 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 23 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 26 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 26 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 28 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...