امروز: دوشنبه 04 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 ارديبهشت 1402 - 08:27
مدیرعامل هلال احمر بوشهر:

اتحادخبر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: همزمان با هفته جمعیت هلال احمر مانور بزرگ پاسخ تمام عیار به زلزله فرضی در شهر بوشهر برگزار شد.

 

اتحادخبر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: همزمان با هفته جمعیت هلال احمر مانور بزرگ پاسخ تمام عیار به زلزله فرضی در شهر بوشهر برگزار شد.

 مانور پاسخ هلال احمر به زلزله ۶ ریشتری در بوشهر برگزار شد

به گزارش مهر، احسان ایزدپناه عصر سه‌شنبه در حاشیه این مانور اظهار داشت: کشور ما یکی از پرحادثه ترین کشورهای جهان بوده و بیش از ۳۳ نوع حادثه طبیعی رایج در جهان در کشور ایران اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: ایران بیشترین نوع حوادث طبیعی از نوع زلزله را در ده‌های گذشته تجربه کرده و استان بوشهر از این امر مستثنی نبوده و تجارب حوادثی از قبیل سیل و زلزله و حوادث دریایی، کوهستان و...... را داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به برگزاری مانور بزرگ پاسخ تمام عیار به زلزله فرضی در شهر بوشهر بیان کرد: هدف از انجام مانور، افزایش مهارت به منظور بهبود عملکرد جمعیت هلال احمر استان در عملیات‌های انجام شده، بررسی ابعاد حادثه و شناسایی نقاط قوت و ضعف است.

ایزدپناه تصریح کرد: ایجاد تعامل، هم افزایی و همکاری بین دستگاه‌های عضو مدیریت بحران استان، آموزش، آگاه سازی و آمادگی آحاد مردم در مقابله با حوادث طبیعی و غیرطبیعی، افزایش تاب آوری سطح جامعه، ایجاد توانمندی و توان افزایی امدادگران و نجاتگران تیم‌های عملیاتی، بررسی نقاط ضعف و قوت عملکرد اعضای مدیریت بحران و تیم‌های امدادی از جمله اهداف مهم این مانور است.

مدیرعامل هلال احمر استان بوشهر یادآور شد: در این تمرین، تمام بخش‌ها و واحدهای ستادی و میدانی جمعیت هلال احمر استان بوشهر با محوریت معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان و جمعیت هلال احمر شهرستان‌های معین مشارکت کرده و سایر دستگاه‌های عضو مدیریت بحران نیز نقش دارند.

ایزدپناه در مورد سناریوی این مانور گفت: بر اساس سناریوی تنظیم شده، بنا به گزارش مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به دلیل فعالیت گسل پیش ژرفای زاگرس در ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در شرایط جوی و اقلیمی مساعد و پایدار زلزله‌ای به قدرت ۶ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین در طول جغرافیایی (E50494215) و عرض جغرافیایی (N28582285) به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: بر اساس سناریو، این زمین لرزه باعث خسارات جدی به راه‌های مواصلاتی، ساختمان‌ها، پمپ بنزین‌ها، زیرساخت‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و… و حتی باعث تخریب ۵۰ الی ۸۰ درصدی منازل مسکونی در بافت قدیم این شهرستان شده است.

وی ادامه داد: در ادامه این سناریو طبق ارزیابی صورت گرفته به دلیل اختلال در آسانسورهای هتل بزرگ خورشید، به تعداد ۲ مصدوم با تریاژ سبز و یک مصدوم با تریاژ قرمز در قسمت رستوران و محیط باز هتل انتقال یکی از مصدومان که از وضعیت بسیار نامناسبی برخوردار بوده (تریاژقرمز) که می‌بایستی سریعاً به مرکز درمانی انتقال یابد، به دلیل نبودن راه انتقال مصدوم با استفاده از کارگاه تیرول از پشت بام هتل به محل امن انتقال و سپس از طریق آمبولانس به مرکز درمانی انتقال می‌یابد.

مدیرعامل هلال احمر استان بوشهر خاطرنشان کرد: طبق ارزیابی صحنه توسط ارزیابان در پشت هتل بزرگ خورشید، ریزش آواری صورت گرفته که نیاز به آوار برداری و دسترسی به ۲ نفر از افراد خانواده است که هر دو در تریاژ زرد قرار دارند.

وی با بیان اینکه در این عملیات از تیم توانا جمعیت هلال احمر استان نیز استفاده می‌شود، بیان داشت: در ادامه سناریوی در نظر گرفته شده، طی تماس فردی از قایق ماهیگیری با مرکز ۱۱۲ مبنی بر اینکه ناخدای قایق از خبر وقوع زلزله و زیر آوار ماندن اعضا خانواده، دچار عارضه قلبی شده، قایق‌های امداد و نجات دریایی با انجام عملیات کمک‌های اولیه و پیش بیمارستانی از قایق به ساحل منتقل و سپس توسط آمبولانس ۱۱۵ به مرکز درمانی انتقال می‌یابد.

ایزدپناه گفت: در این سناریوی فرضی در هنگام زلزله روبروی پارک پرندگان برخورد ۲ خودرو سواری گزارش داده شده است که تیم‌های نجات جاده‌ای هلال احمر و آتش نشانی شهر بوشهر به محل اعزام شده اند.

مدیرعامل هلال احمر استان بوشهر افزود: در این حادثه چهار مصدوم برجا گذاشته شده که یکی با تریاژ قرمز و یکی با تریاژ زرد و ۲ نفر دیگر با تریاژسبز مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: در این عملیات تیم توانا (خواهران) به دلیل مصدومیت ۲ نفر از سرنشینان خودرو به محل حادثه اعزام می‌شود. همچنین تعدادی از سودجویان برای سرقت منازل آسیب دیده وارد منطقه زلزله زده شده که با اقدامات به موقع نیروی انتظامی مواجهه شدند.

ایزدپناه گفت: در ادامه عملیات جست‌وجو و نجات به دلیل مفقود شدن یک نفر از اهالی محله تیم آنست (سگ‌های زنده یاب) جمعیت هلال احمر جهت پیداکردن افراد مفقودی وارد منطقه حادثه شد.

وی در مورد عوامل اجرایی هلال احمر در این مانور گفت: تیم ارزیاب، تیم EOCسیار، تیم ارتباطات رادیویی، تیم واکنش سریع، تیم جست‌وجو نجات در آوار، تیم جست‌وجو و نجات در
تصادفات جاده، تیم امداد و نجات از ارتفاع، تیم جستجو و نجات دریایی و ساحلی، تیم غواصی -تیم تریاژ و کمک‌های اولیه، تیم توانا، تیم اسکان اضطراری، تغذیه و بهداشت، تیم لجستیک و خودرویی، تیم پهپادی- تیم IT -تیم سحر، تیم بهداشت درمان BHCU و تیم پشتیبانی اداری در این مانور فرضی بزرگ مشارکت داشتند.

مدیرعامل هلال احمر استان بوشهر با اشاره به حضور ۱۲۰ نفر عوامل اجرایی و ۲۶ دستگاه خودرو در این مانور یادآور شد: برگزاری این مانور بزرگ بدون همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف از جمله دستگاه‌های عضو مدیریت بحران استان، فرمانداری، نیروی انتظامی، شهرداری، و…میسر نمی‌شد لذا از همه مدیران و عوامل اجرایی این مانور بزرگ قدردانی می‌کنم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • مرکز آموزشی پژاک منهدم شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/02
  • آمار دقیق، زیرساخت حکمرانی کارآمد و توزیع متوازن امکانات است
  • اچ‌اس‌ئی پلاس در آریاساسول؛ حرکت به‌سوی مدیریت هوشمند و پیش‌بینانه ریسک
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح سرشماری آماده هستند
  • زنگ آغاز سرشماری در بوشهر نواخته شد
  • مخازن سبز عسلویه؛ بزرگ‌ترین مرکز ذخیره‌سازی پتروشیمی خاورمیانه بدون کوچک‌ترین آلودگی
  • درخشش آتش‌نشانان پتروشیمی پردیس در رقابت‌های منطقه پارس؛ پردیس برترین تیم در بین پتروشیمی‌ها شد
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • شیوع فیبروم‌های رحمی در زنان؛ از علائم تا درمان
  • استقلال چگونه فرصت رسیدن به صدر را از دست داد؛ ۷ شاخص به سود آبی‌ها
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • از هشدار تا آمادگی، پیش از آنکه سیل برسد
  • از فقر اقتصادی تا ضعف اعتقادی
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/27
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/27
  • دلار بسوزانید، شاید اقتصاد درست شد!
  • کمیته ویژه رسیدگی به تخلفات مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شود
  • درخشش کمانداران بوشهر در رقابت‌های چندجانبه؛ کسب ۸ عنوان برتر در سایه کمبود زیرساخت‌ها
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • .: محمد حدود 2 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 4 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 4 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 8 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 12 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 15 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 18 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 22 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 26 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...