امروز: سه شنبه 05 فروردين 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 ارديبهشت 1402 - 10:08
لواندوفسکی:

اتحادخبر: ستاره لهستانی بارسلونا از عملکرد خود در فصل نخست حضورش در این تیم راضی است. او ابراز امیدواری کرد که بازهم بایرن مونیخ قهرمان بوندسلیگا شود.

 

اتحادخبر: ستاره لهستانی بارسلونا از عملکرد خود در فصل نخست حضورش در این تیم راضی است. او ابراز امیدواری کرد که بازهم بایرن مونیخ قهرمان بوندسلیگا شود.

دوست دارم بایرن باز هم قهرمان شود

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، روبرت لواندوفسکی که در مراسم جایزه  لوریوس شرکت کرده  بود درباره وضعیت خود در نخستین فصل حضورش در بارسلونا سخن به میان آورد.

لواندوفسکی بعد از سال ها درخشش در بوندسلیگا در تابستان سال قبل بایرن مونیخ را به مقصد بارسلونا ترک کرد.

او گفت: من عملکرد خوبی در بارسلونا داشته ام. این فرصت را دارم که قهرمانی در لالیگا را به دست آورم و این قهرمانی برای باشگاه بسیار بسیار مهم خواهد بود. ما در مسیر درستی گام برمی داریم. این قهرمانی گام نخست در پروسه جدیدی است که پیش گرفته ایم.

لواندوفسکی ادامه داد:  به نظرم در لیگ قهرمانان اروپا هنوز به آمادگی کامل خود نرسیده بودیم و به  همین خاطر حذف شدیم. اگر لیگ قهرمانان اروپا بعد از جام جهانی برگزار می شد وضعیت متفاوت تر بود. 

این مهاجم سرشناس درباره رقابت تنگاتنگ بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند برای کسب عنوان قهرمانی در بوندسلیگا گفت: شنیده ام که بعضی می گویند بهتر است که دورتموند قهرمان شود چرا که قهرمانی های بایرن در بوندسلیگا تکراری شده است اما من همواره با بایرن هستم و امیدوارم که بازهم این تیم جام قهرمانی را در بوندسلیگا بالای سر برد. سه هفته پایانی در رقم زدن تیم قهرمان بسیار مهم است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • .: جعفری مهرداد حدود 2 روز قبل گفت: آقای دکتر خواجه حسنی ...
  • .: محمود قاسمی حدود 4 روز قبل گفت: احسنت برشما. خوب نوشتید. ...
  • .: صادق حدود 4 روز قبل گفت: درود وسپاس خانم جلالیان.سال ...
  • .: داود حدود 4 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: فتح اله قاسمی حدود 5 روز قبل گفت: باز امشو دیدمک از ...
  • .: مهیار حدود 5 روز قبل گفت: مطالب بحق استاد واقعا ...
  • .: علی بخش بامری حدود 5 روز قبل گفت: متن رییس جمهورخیلی عالی ...
  • .: مرتضی اصغری حدود 6 روز قبل گفت: سلام جناب آقای نکیسا ...
  • .: محمد حدود 8 روز قبل گفت: بهتره گفته بشه چهارشنبه ...
  • .: علیکرم افشار حدود 8 روز قبل گفت: با درود به استادقلم ...