امروز: چهارشنبه 13 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 خرداد 1401 - 09:57

اتحادخبر: پیرو دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، مقررات ثبت‌نام در مدارس خاص اعم از مدارس سمپاد، نمونه دولتی، غیردولتی، آموزش از راه دور، وابسته و شاهد اعلام شد.

 

اتحادخبر: پیرو دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، مقررات ثبت‌نام در مدارس خاص اعم از مدارس سمپاد، نمونه دولتی، غیردولتی، آموزش از راه دور، وابسته و شاهد اعلام شد.

اعلام ضوابط ثبت‌نام مدارس خاص/ از جابه‌جایی در مدارس سمپاد تا سرانه مدارس شاهد

 

به گزارش ایسنا، در دستورالعمل ثبت‌نام مدارس که با شعار «ثبت‌نام مطلوب، نظارت همگانی، نصیب برابر آموزشی» از سوی وزیر آموزش‌وپرورش به مدیران کل استان‌ها ابلاغ شده، آمده است که در سال جاری مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات به عنوان رئیس ستاد ثبت‌نام مرکزی معرفی می‌شود و کلیه اعضای ستاد ثبت نام در سطوح استانی و منطقه‌ای موظف‌اند در برنامه‌ریزی، سازماندهی و اجرای فرایند ثبت‌نام مشارکت کنند.

 

مقررات ثبت‌نام در مدارس خاص

مدارس استعدادهای درخشان:

 

١- پذیرفته‌شدگان پایه هفتم و دهم آزمون ورودی این مدارس، بر اساس بند (د) ضوابط و شرایط ثبت‌نام در دستورالعمل آزمون‌های ورودی دبیرستان‌های دوره اول و دوم این مدارس مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ مجاز به ثبت‌نام هستند.

۲- ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه‌های هشتم و نهم این مدارس در سامانه سیدا و با رعایت مفاد ماده ۱۵ و تبصره‌های آن در آیین‌نامه ارزشیابی تحصیلی و تربیتی (دوره اول متوسطه) انجام می‌شود.

تبصره: ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه نهم مدارس استعدادهای درخشان در پایه دهم این مدارس تابع ضوابط و مطابق با شرایط خاص هر استان و در کلان‌شهرها پس از تایید رئیس اداره استعدادهای درخشان استان، امکان‌پذیر است.

۳- ثبت‌نام دانش‌آموزان متقاضی انتقال در دبیرستان‌های دوره اول و دوره دوم استعدادهای درخشان، با رعایت کف نمره مدرسه مقصد و به شرط وجود ظرفیت، مطابق ضوابط نقل و انتقال این مدارس و از طریق سامانه نقل و انتقال دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان، با موافقت استان‌های مبدا و مقصد انجام شود.

تبصره ۱: انتقال دانش‌آموزان پایه هفتم و دهم این مدارس در سال اول پذیرش در آزمون ورودی، در بین مدارس استعدادهای درخشان درون یک شهرستان اکیدا ممنوع است.

تبصره ۲: ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه دهم پذیرفته شده در آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان، در رشته‌ای غیر از رشته پذیرفته شده در آزمون ورودی، ممنوع است.

تبصره ۳: تصمیم‌گیری در خصوص امکان یا عدم امکان انتقال به هر یک از مدارس استعدادهای درخشان، در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان خواهد بود.

۴- ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه یازدهم مدارس استعدادهای درخشان متقاضی تغییر رشته تحصیلی با رعایت شرایط و ضوابط تغییر رشته و به شرط وجود ظرفیت و صرفا در صورت دارا بودن کف امتیاز قبولی در رشته مورد نظر در آزمون ورودی پایه دهم بلامانع است.

۵- میزان حق‌الثبت مدارس استعدادهای درخشان، بر اساس مصوبه هیئت امنای سمپاد که معادل ۵۰ درصد میانگین مبلغ بخشنامه مربوط به ثبت‌نام در مدارس غیردولتی هر شهر است، توسط اداره کل آموزش و پرورش استان تعیین و به مدارس استعدادهای درخشان ابلاغ می‌شود.

۶- در هنگام ثبت‌نام دانش‌آموزان، مدیران این مدارس با عنایت به مفاد آیین‌نامه ارزشیابی تحصیلی و تربیتی (دوره اول متوسطه) مصوبه شانزدهمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، وجوه کتب تکمیلی ویژه این مدارس را از دانش آموزان دریافت و نسبت به ثبت سفارش کتب فوق از طریق سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به صورت گروهی اقدام کنند. (وجوه دریافتی باید به حساب مدرسه واریز شود.

۷- دانش آموزان پایه هفتم و دهم شرکت‌کننده در آزمون مدارس استعدادهای درخشان پس از پذیرش قطعی می‌توانند در این مدارس ثبت‌نام کنند. لذا سایر مدارس بدون هیچ‌گونه شرطی موظف به همکاری و تحویل پرونده تحصیلی به این دانش‌آموزان هستند.

 

مدارس نمونه‌دولتی:

 

با توجه به اینکه آزمون ورودی این‌گونه مدارس به صورت استانی برگزار می‌شود، امکان دریافت فایل قبول‌شدگان اصلی و ذخیره توسط ستاد ثبت‌نام استان و ثبت‌نام خودکار آنها در سامانه سیدا فراهم شده است.

همچنین ضوابط پذیرش دانش‌آموزان در مدارس مزبور، مطابق دستورالعمل اجرایی مدارس نمونه‌دولتی دوره اول متوسطه مورخ ۱۳۹۸/۰۲/۳۰ است.

 

مدارس شاهد:

 

- ثبت‌نام و ادامه تحصیل دانش‌آموزان در مدارس شاهد بر اساس مقررات عمومی وزارت آموزش و پرورش در هر دوره تحصیلی و ضوابط تعیین شده در این شیوه‌نامه انجام می‌پذیرد.

۲- ثبت‌نام دانش‌آموزان مدارس شاهد در سامانه سیدا و از طریق درگاه http://pada.medu.ir انجام می‌شود.

٣- امتیازات ایثارگران، میزان مشارکت مالی و جدول زمان‌بندی ثبت‌نام در مدارس شاهد به شرح ذیل است:

اعلام ضوابط ثبت‌نام مدارس خاص/ از جابه‌جایی در مدارس سمپاد تا سرانه مدارس شاهد

۴- وجوه حاصل از کمک سرانه مشارکت دانش‌آموزان شاهد و غیر شاهد در سال تحصیلی آتی بر اساس جداول ذیل تعیین می‌شود:

اعلام ضوابط ثبت‌نام مدارس خاص/ از جابه‌جایی در مدارس سمپاد تا سرانه مدارس شاهد

میزان مشارکت مالی اولیاء دانش آموزان غیر شاهد  نیز به این شرح است:

اعلام ضوابط ثبت‌نام مدارس خاص/ از جابه‌جایی در مدارس سمپاد تا سرانه مدارس شاهد

۵-جدول زمان‌بندی ثبت‌نام ورودی دوره تحصیلی

اعلام ضوابط ثبت‌نام مدارس خاص/ از جابه‌جایی در مدارس سمپاد تا سرانه مدارس شاهد

مقررات مدارس غیر دولتی، آموزش از راه دور و وابسته:

مدارس غیر دولتی:

 

۱- مدارس غیردولتی در زمان ثبت‌نام مجاز به اخذ شهریه مصوب (برنامه هفتگی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و فوق برنامه درسی) هستند و انتخاب خدمات مکمل ابلاغی کاملا اختیاری بوده و دریافت هرگونه وجهی تحت این عنوان در هنگام ثبت‌نام ممنوع است.

تذکر: برای تعیین شهریه مصوب و شهریه مکمل دستورالعمل تعیین شهریه مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ به شماره ۲۰۰/۱۰۹ مورخ ۱۴۰۱/۱/۲۴ ملاک عمل است.

۲- مدارس غیردولتی ملزم به نصب پوستر نرخ شهریه مصوب و مکمل ابلاغی به همراه رئوس کلیه فعالیت ها در محل ثبت نام هستند.

۳- مدیران مدارس غیر دولتی موظف‌اند هنگام ثبت‌نام قطعی و پس از ابلاغ شهریه با ورود به سامانه مشارکت‌های مردمی به آدرس www.mosharekatha.ir نسبت به انعقاد قرارداد شهریه بین ولی دانش‌آموز و واحد آموزشی در سامانه تعیین شهریه اقدام و یک نسخه از قرارداد تکمیل شده را چاپ و پس از مهر و امضاء به ولی دانش‌آموز تحویل و نسخه دوم را پس از امضای ولی دانش‌آموز جهت بررسی و نظارت در آموزشگاه نگهداری کنند.

تبصره ۱: قراردادهای ثبت‌نام قطعی به صورت الکترونیکی و از سامانه مذکور انجام شود و قرارداد دستی فاقد اعتبار است.

تبصره ۲: ثبت‌نام دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در سامانه سیدا انجام می‌شود، اما به منظور ثبت‌نام نهایی و دریافت قرارداد شهریه می بایست مشخصات دانش آموزان در سامانه مشارکت ها نیز ثبت شود.

۴- در صورتی که در هنگام ثبت نام، شهریه سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ابلاغ نشده باشد، مبنای توافقات مالی طرفین، شهریه مصوب سال تحصیلی قبل است.

 ۵- برگزاری آزمون ورودی برای کلیه پایه های دوره ابتدایی و پایه هفتم دوره متوسطه اول ممنوع بوده و در سایر پایه ها بدون اخذ وجه و با هماهنگی اداره آموزش و پرورش منطقه /ناحیه بلامانع است.  

 

مدارس آموزش از راه دور:

 

۱- ثبت نام دانش آموزان دوره اول متوسطه مدارس آموزش از راه دور بر اساس مفاد آیین نامه آموزشی به شیوه نیم سالی واحدی به شماره ابلاغی ۳۰۰/۲۹۹ مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ انجام شود.

۲- ثبت نام دانش آموزان دوره دوم متوسطه مدارس آموزش از راه دور با رعایت مفاد آیین نامه آموزشی شیوه نیم سالی واحدی موضوع بخشنامه ۴۰۰/۱۷۳۹۷۸ مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ انجام شود.

٣- الگوی تعیین شهریه مدارس آموزش از راه دور سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مطابق دستورالعمل ابلاغی ۳۰۰/۱۰۹ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۴ است.

مدارس وابسته:

ثبت نام در مدارس وابسته به سایر دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی تابع اساسنامه مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی وابسته مصوب هفتصد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۱۳۸۸/۶/۳ است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • دادگستری بوشهر: ۴۴۰ میلیون دلار مطالبات پتروشیمی جم وصول شد
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/11
  • واگذاری اراضی ملی در دیلم؛ سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال
  • نگاه راهبردی پتروشیمی جم به توسعه سرمایه انسانی بومی؛ گامی مؤثر در ارتقای خدمات سلامت
  • خیز "اچ پی وی" در بوشهر؛ پشت دیوار تابو و هزینه‌های پیشگیری و درمان
  • اجرای تهدیدات ترامپ علیه ایران با مشکلات نظامی همراه است
  • رزمایش قطع برق در بوشهر برگزار شد
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • تجلیل از برگزیدگان نهمین دوره جایزه امیدآفرین / تصاویر
  • شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
  • با حکم مدیرعامل پتروشیمی زاگرس؛ قاسم میر رئیس روابط عمومی و مسئولیت‌های اجتماعی شد
  • آینده بوشهر به دانش، خلاقیت و اراده جوانان استان وابسته است
  • « برداشتِ اشتباه »
  • سرشماری ثبت‌مبنا در استان بوشهر با استفاده از ۲۰ سامانه اطلاعاتی| تخصیص ۲۰ درصدی بودجه عمومی بوشهر
  • جوان ۲۱ ساله بوشهری ناجی چند بیمار نیازمند عضو شد
  • سلیمی: دولت در معرفی وزرای پیشنهادی نفت و اطلاعات به مجلس تسریع کند
  • انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ-۱ در تنگه هرمز
  • بازداشت «پزشک قلابی» در بوشهر
  • کلاهبردار با رسید جعلی بانکی در دشتستان دستگیر شد
  • استقلال به دنبال تکرار عنوان قهرمانی و چند تیم در اندیشه جبران گذشته
  • افت قیمت جهانی طلا و نقره؛ آخرین نرخ اونس فلزات گران‌بها
  • نخبگان بودجه مستقل می‌خواهند؛ توسعه فقط جاده‌سازی نیست
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • .: یسنا پوزش حدود 4 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 11 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 13 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 13 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 15 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 17 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 21 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 24 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 27 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...