امروز: جمعه 01 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 مهر 1400 - 19:36
اختصاصی اتحاد خبر؛

اتحاد خبر:به همت و تلاش هیئت ورزشهای همگانی شهرستان دشتستان یک دوره آموزشی مربیگری درجه سه آمادگی جسمانی بانوان از روز یکشنبه ۴ مهرماه الی روز جمعه ۹ مهرماه ۱۴۰۰ به مدت شش روز در سالن ورزشی بانوان شهر برازجان برگزار شد .

اتحاد خبر:به همت و تلاش هیئت ورزشهای همگانی شهرستان دشتستان یک دوره آموزشی مربیگری درجه سه آمادگی جسمانی بانوان از روز یکشنبه ۴ مهرماه الی روز جمعه ۹ مهرماه ۱۴۰۰ به مدت شش روز در سالن ورزشی بانوان شهر برازجان برگزار شد .



به گزارش اتحاد خبر ، آیین افتتاحیه این دوره که با حضور شرکت کنندگان ، مدرس دوره و علی محمد کمارج ریاست اداره ورزش و جوانان دشتستان ، محمد حسین زاهدی فرد رییس هیئت ورزشهای همگانی استان بوشهر و یوسف اطمینان رئیس هیئت همگانی دشتستان انجام شد .

در این مراسم اطمینان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس یاد و خاطره شهیدان  و عرض تسلیت به جهت مناسبت های دهه آخر ماه صفر ، حضور همه شرکت کنندگان و مدعوین و مسوولین محترم را گرامی  داشت و به بیان گزارشی از عملکرد آموزشی هیئت همگانی پرداخت و  اهداف و برنامه های مورد نظر در نیمه دوم سالجاری را تشریح نمود و آموزش و تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده در دو حوزه مربیگری و داوری را در رشته های زیر مجموعه از اولویت های برنامه و سیاست های مدیریتی خود دانست و اظهار داشت در طی این ۶ سال مسوولیت حدود ۸۰۰ مربی  در رشته های مختلف با برگزاری دوره های رسمی  تربیت و پرورش داده است که اغلب در باشگاه ها و اماکن ورزشی شهرستان در حال فعالیت هستند و این در حالی است که در سال قبول مسوولیت تعداد مربیان رسمی فعال در شهرستان در رشته های همگانی به حدود ۲۰ نفر هم نمی رسید و این را از افتخارات دوران مسوولیت خود می دانم .



علی محمد کمارج حاجی نیز در این برنامه از عملکرد و اقدامات ارزشمند هییت همگانی در دوره مسوولیت آقای اطمینان به نیکی یاد نمود و اظهار داشت در این دوره در حوزه پرورش مربی به خصوص در بخش بانوان انقلاب شده است و این هییت همواره با اجرای برنامه های ابتکاری و محوریت خانواده ها به ایجاد تحرک و شور و نشاط پرداخته و شاخص انها اجرای برنامه های نشاط اجتماعی در اقصی نقاط شهرها و روستاهای این شهرستان در سالهای ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ بوده است و این هییت از هییت های بسیار پویا و فعال شهرستان است که در اغلب برنامه ها کاملا فعال و پویا در کنار اداره ورزش بوده است و لازم میبینم از جناب اطمینان و همکاران ایشان در این هییت ویژه تشکر نماییم .



زاهدی فرد ریئس هییت همگانی استان بوشهر نیز ضمن تشریح اهداف و برنامه های هییت همگانی استان و کسب عناوین مختلف در لیگ تندرستی ، لیگ یوگا ، چالش فریزبی در سطح کشور توسط هییت همگانی و انجام برنامه های آموزشی در مدت مسولیت خود بر ایجاد تحرک و شور و نشاط بین مردم در نیمه دوم سال و با بهتر شدن شرایط کرونایی در سطح استان اشاره نمود که از اواخر مهرماه و همزمان با هفته ورزش این برنامه ها استارت خواهد خورد .
زاهدی فرد برگزاری دوره های مختلف رشته های ورزشی زیر مجموعه همگانی را از اصول برنامه های خود دانست و شهرستان دشتستان را در این حوزه از فعالین شمرد و بر کمک جهت برگزاری دوره های آموزشی در نقاط مختلف استان تاکید نمود .



شایان ذکر است این دوره به مدت شش روز با تدریس خانم دکتر لیلا قدرت اعزامی از استان فارس و تعداد ۳۷ شرکت کننده خانم برگزار و در روز پایانی پس از انجام آزمون های تئوری و عملی و برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیم هدایایی به قید قرعه به شرکت کنندگان و مدیران و مدرس دوره  به کار خود پایان داد.

یوسف اطمینان از همراهی و همکاری و کمک و مساعدت های رییس اداره ورزش و جوانان دشتستان جناب کمارج و همکاران و پرسنل این اداره، مجموعه هیئت ورزشهای همگانی استان بوشهر به خصوص جناب زاهدی فرد و خانم ها عبداله زاده نایب رییس و خانم سلطانی مسوول آموزش هییت همگانی استان و نیز جناب شکرانه دبیر هییت فوتبال دشتستان و خانواده شرکت کنندگان و نیز مدرس و مدیران دوره  تشکر و قدردانی نمود .

















































کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • بررسی وضعیت درمانی خارگ با حضور معاون وزیر بهداشت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/29
  • مدیرکل راه و شهرسازی بوشهر: ساماندهی مسیل‌های برازجان تسریع شود
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/29
  • شیرودی: ایرلاین‌ها به‌جای جنجال، نقص هواپیماهای ام‌دی را رفع کنند
  • ارتباط میان غذاهای فوق‌ فرآوری‌ شده با خطر سکته مغزی
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • رئیسی: پزشک خانواده به همکاری دستگاه‌ها و بیمه‌ها نیاز دارد
  • زینی‌وند: دولت در شرایط جنگی اجرای طرح‌های توسعه‌ای را متوقف نکرده است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • «پیام سپاس و خداحافظی سروش گرمسیری‌نژاد از دشتستان / آغاز خدمت در معاونت دفتر فنی استانداری بوشهر»
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموزان موفق و برتر جشنواره علمی خوارزمی شهر آب پخش تجلیل کرد
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/25
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • بهره‌برداری از دستگاه‌های سرور و اکوکاردیوگرافی جدید در بیمارستان سلمان فارسی بوشهر
  • توقف جذب در وزارت نفت؛ مشاور وزیر خواستار ورود مجلس برای تعیین تکلیف استخدام فرزندان ایثارگران شد
  • دو نماینده نوجوان کاراته ایران در جمع مدعیان برنز
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • پیگیری بودجه‌ اختصاصی برای نگهداشت تجهیزات پزشکی
  • ورزش اشتباه می‌تواند قندخون شما را به خطر بیاندازد
  • اداره استقلال با سرپرست ۱۴ ماهه شد؛ در انتظار معرفی مدیرعامل جدید
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • تقابل میان موازنه قدرت و حاکمیت قانون بین‌الملل
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • گردشگری می‌تواند زنجیره گسترده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی را فعال کند
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • .: منطق حدود 13 ساعت قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 ساعت قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 4 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 9 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 12 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 19 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 23 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 23 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...