امروز: جمعه 08 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 خرداد 1400 - 08:49
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر:

اتحادخبر: مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر گفت:  اولين دوره خلاقيت و كارآفريني ويژه نابينايان و كم بينايان استان بوشهر با همكاري انجمن نابينايان استان در شهر بوشهر شروع شد.

اتحادخبر: مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر گفت:  اولين دوره خلاقيت و كارآفريني ويژه نابينايان و كم بينايان استان بوشهر با همكاري انجمن نابينايان استان در شهر بوشهر شروع شد.


به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، عبدالمجيد دراهكي در آئين افتتاحيه اين دوره مهارت آموزي ،اظهار داشت: این دوره بر اساس استانداردهای تعیین شده سازمان آموزش فنی و حرفه ای و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار مي شود.





وي با بیان اینکه جامعه معلولان و نابینایان از توانمندی های زیادی برخوردار هستند و باید مانند دیگر اقشار جامعه از آموزش و مهارت های کافی و مورد علاقه خود بهره مند شوند،افزود: برای برگزاری دوره های مهارتی با همکاری کانون نابینایان ویژه این قشر آمادگی داریم.


دراهكي مهارت آموزي را زمينه ساز رشد و توسعه دانست و اضافه كرد: ايجاد زمينه و بستر مناسب براي زندگي مطلوب افراد نابينا و كم بينا و رفع موانع و محدوديت هاي موجود در مسير رشد و توانمند سازي اين قشر از عمده اهداف برگزاري اين دوره ها است.


مدير كل آموزش فني و حرفه اي بوشهر با بیان اینکه بايد با فراهم كردن زيرساخت ها و قوانين مورد نياز، زمينه مناسبي براي نقش آفريني بيشتر نابينايان در عرصه هاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي فراهم شود،تصريح كرد: برگزاري دوره‌هاي مهارتي و فني براي اقشار مختلف استان بوشهر بويژه نابينايان و كم بينايان از جمله اولويت‌هاي مهم آموزش فنی و حرفه ای در سال جاري است.


دراهكي آموزش های مهارتی را بهترین راه برای توانمند سازی افراد معلول در جامعه دانست و بیان نمود : معلولیت دلیلی بر ناتوانی فرد معلول نیست و آموزش بهترین راه توانمند سازی این قشر است.





وي یکی از مهم‌ ترین اهداف آموزش فنی و حرفه‌ ای  را توانمند سازی افراد نیازمند و آسیب ‌دیده جامعه دانست و خاطرنشان کرد : در سال جاری آموزش‌های مهارتی ویژه و هدفمند برای افراد نانوان و کم توان جامعه با همكاري انجمن نابينايان و كم بينايان استان بوشهر برنامه ‌ریزی شده است .
مدير كل بهزيستي استان بوشهر هم در اين آئين با اشاره به اینکه ارائه آموزش های فنی و حرفه ای با اولویت آموزشهای كاربردي و اشتغالزا یکی از خواسته های نابینایان استان است،اظهار داشت:  ارایه آموزش های فنی و حرفه ای به نابینایان گامی موثر در زمینه ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری این قشر است.


عليرضا حاجيوني با بيان اينكه زمينه مهارت آموزي براي همه جامعه هدف بهزسيتي محيا شده است،افزود: نابینایان می‌توانند با آموزش‌های رایگان مهارتی كه با همكاري آموزش فني و حرفه اي  برگزار مي شود به طور ویژه حرفه آموزی کرده و وارد بازار اشتغال شوند.
وي تصريح كرد: امروزه اشتغالزایی در هر زمینه مخصوص افراد سالم نیست بلکه افراد خاصی که دچار معلولیت‌های جسمی نیز هستند می‌توانند از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند شده و با گذراندن دوره‌های مختلف وارد بازار کار شوند.


مدير كل بهزيستي بوشهر  به جایگاه مهارت در توسعه اشتغال در هر حوزه‌ای اشاره کرد و گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید متناسب با توانایی ذاتی افراد و همچنین نیاز جامعه باشد.
حاجيوني  با بیان این كه آموزش های فنی و حرفه ای برای توانمندسازی مددجویان نقش مهمی دارد، اظهار كرد: تشویق مددجویان به منظور شركت در كلاس های حرفه آموزی از برنامه های مهم بهزیستی استان بوشهر در سال جاري است.
شايان ذكر است در پايان اين مراسم از فعاليت هاي آموزش فني و حرفه اي بوشهر در راستاي توانمندسازي مهارتي جامعه هدف انجمن نابينايان و كم بينايان استان بوشهر تقدير شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • تجلیل از برگزیدگان نهمین دوره جایزه امیدآفرین / تصاویر
  • با حکم مدیرعامل پتروشیمی زاگرس؛ قاسم میر رئیس روابط عمومی و مسئولیت‌های اجتماعی شد
  • آینده بوشهر به دانش، خلاقیت و اراده جوانان استان وابسته است
  • بازداشت «پزشک قلابی» در بوشهر
  • رکوردشکنی سراجه در آستانه فصل سرد/ تکمیل زودهنگام ذخیره‌سازی گاز فراتر از برنامه
  • سرشماری ثبت‌مبنا در استان بوشهر با استفاده از ۲۰ سامانه اطلاعاتی| تخصیص ۲۰ درصدی بودجه عمومی بوشهر
  • مدیرکل شیلات بوشهر:توسعه اقتصاد دریامحور نیازمند مشارکت دانشگاهیان است
  • آریاساسول در مهر ۱۴۰۵ فروش خود را به 108هزار میلیارد ریال رساند
  • نخبگان بودجه مستقل می‌خواهند؛ توسعه فقط جاده‌سازی نیست
  • جوان ۲۱ ساله بوشهری ناجی چند بیمار نیازمند عضو شد
  • « برداشتِ اشتباه »
  • افت قیمت جهانی طلا و نقره؛ آخرین نرخ اونس فلزات گران‌بها
  • خوردن ماهی می‌تواند خطر مرگ و میر را کاهش دهد
  • ارتباط نوع غذای فوق فرآوری شده با خطر سرطان روده بزرگ
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • ۸۱ درصد تصادفات فوتی موتورسواران در معابر شهری ناشی از سرعت غیرمجاز و تخلفات رانندگی است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • مرکز آموزشی پژاک منهدم شد
  • استقلال چگونه فرصت رسیدن به صدر را از دست داد؛ ۷ شاخص به سود آبی‌ها
  • پیروزی مقتدرانه تیم‌های الف و ب هیئت تیراندازی دشتستان در هفته چهارم لیگ استان بوشهر
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • درخشش آتش‌نشانان پتروشیمی پردیس در رقابت‌های منطقه پارس؛ پردیس برترین تیم در بین پتروشیمی‌ها شد
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • واحد پلی‌اتیلن متوسط و سنگین آریاساسول رکورد تولید ۲۴ ساعته را شکست
  • شیوع فیبروم‌های رحمی در زنان؛ از علائم تا درمان
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 8 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 8 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 10 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 11 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 16 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 19 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 22 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 26 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 1 ماه قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...