امروز: پنجشنبه 07 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 دي 1399 - 10:48

اتحادخبر:  دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان بوشهر با اشاره به ابلاغ ۱۵۰میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی گفت: تاکنون بیش از ۱۱۱میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان استان بوشهر پرداخت شده است.

اتحادخبر:  دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان بوشهر با اشاره به ابلاغ ۱۵۰میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی گفت: تاکنون بیش از ۱۱۱میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان استان بوشهر پرداخت شده است.

150میلیارد تومان اعتبار ویژه طرح‌های اشتغال‌زایی استان بوشهر ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، داریوش زراعت‌گر صبح امروز در نشست با مسئولان اقتصادی و اشتغال‌زایی استان بوشهر با تاکید بر توجه ویژه به طرح‌های اشتغال‌زایی اظهار داشت: امسال برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان کمیته امداد استان بوشهر 150 میلیارد تومان تسهیلات ابلاغ و تاکنون 74 درصد آن جذب شده است.

وی با اشاره به پرداخت بیش از 111 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی ویژه مددجویان افزود: در 5 سال اخیر 332 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی ابلاغ و تاکنون بیش از 10 هزار 150 طرح اجرا شده است.

 

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان بوشهر از پرداخت 186.5 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به جوانان مددجوی کمیته امداد استان بوشهر در 5 سال اخیر خبر داد و تصریح کرد: در ایجاد اشتغال در روستاها اقدامات مهمی انجام شده که از 59.7 میلیارد تومان اعتبار ابلاغی برای اشتغال روستایی تاکنون 54.2 میلیارد تومان آن برای اجرای یک هزار و 307 فقره طرح اشتغال‌زایی در روستاهای استان بوشهر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر هم اشتغال‌زایی را یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های کمیته امداد دانست و اظهار داشت: در این راستا بسته‌های حمایتی، خدماتی، معیشتی و تشویقی تدوین و به جامعه هدف ارائه می‌شود.

 

احمد لطفی، با بیان اینکه طرح‌های اشتغال‌زایی طی شش مرحله اجرا می‌شود گفت: شناسایی ظرفیت افراد، بررسی استعدادهای مراجعه کنندگان، ارائه آموزش‌های مهارتی، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی و نظارت بر فعالیت آنان از جمله برنامه کمیته امداد برای اشتغال مددجویان است.

وی با اشاره به ایجاد 5 هزار شغل در سال جاری ویژه مددجویان خاطر نشان کرد: امسال برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی 171 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به کمیته امداد ابلاغ شد که تاکنون 5 هزار شغال ایجاد شده است.

 

لطفی با اشاره به اعتبارات بانکی اشتغال‌زایی افزود: اعتبارات بانکی از محل تبصره 16 قانون بودجه 150 میلیارد و 800 میلیون تومان جذب شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر از پرداخت 111.5 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: برای اشتغال مددجویان اقدامات مهمی انجام شده  برای اجرای 2هزار و 780 طرح اشتغال‌زایی در روستاهای استان بوشهر 111 میلیارد و 153 میلیون تومان پرداخت شده است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر هم با تاکید بر نقش مهم بانک‌ها در ایجاد اشتغال از طریق پرداخت تسهیلات اعتباری اظهار داشت: برخی بانک‌ها در این عرصه موفق عمل کرده‌اند و برخی دیگر هم نیاز است در تسریع پرداخت این تسهیلات اقدام کنند.

سعید زرین‌فر بیان کرد: در اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی پایدار روستایی و عشایری اعتبارات ابلاغی جذب و پرداخت شده است.

وی، مدیران و بانک‌ها را یاوران اشتغال دانست و افزود: بانک‌ها به عنوان یاوران اشتغالزایی در تخصیص و اعطای به موقع تسهیلات برای اجرای طرح‌های اشتغال ستودنی است .

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اهمیت توانمندسازی و خودکفایی خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد تصریح کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت از طریق مشاوره شغلی، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کسب و کار ، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی مورد توجه قرار دارد و هر ساله تعدادی از مددجویان با این شرایط صاحب شغل می‌شوند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • انتصاب سرپرست روابط عمومی و دبیر مسئولیت‌های اجتماعی آریاساسول
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • تأکید بر توسعه نظارت هوشمند و ایمن‌سازی معابر در منطقه پارس جنوبی
  • اندیشه را با جغرافیا نمی‌توان سنجید
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • پردیس۳۶۰» به شماره هفتم رسید؛ روایت پایداری پردیس در روزهای جنگ
  • نرخ حواله پنج ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
  • فرماندار دشتی: کارکنان حوزه سلامت عرصه خدمت‌رسانی را رها نکرده اند
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • منطقه آزاد بوشهر به کانون توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال تبدیل می‌شود
  • ورزش، درد مزمن را در بیماران نخاعی کاهش می‌دهد
  • نفت برنت از ۱۱۱ دلار عبور کرد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 7 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 18 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...