امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 مهر 1399 - 10:32
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خبر داد:

اتحادخبر : رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از انهدام باند توزیع شیشه در قالب قرص‌های لاغری در بسته‌بندی‌های خارجی خبر داد و گفت: بسته‌بندی های ارائه شده توسط این باند، داخلی بوده اما به عنوان قرص‌های لاغری و خارجی به مخاطبان خود که بیشتر بانوان بودند، عرضه می‌شده است.

اتحادخبر : رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از انهدام باند توزیع شیشه در قالب قرص‌های لاغری در بسته‌بندی‌های خارجی خبر داد و گفت: بسته‌بندی های ارائه شده توسط این باند، داخلی بوده اما به عنوان قرص‌های لاغری و خارجی به مخاطبان خود که بیشتر بانوان بودند، عرضه می‌شده است.

انهدام باند توزیع شیشه در قالب قرص‌های لاغری  

به گزارش ایرنا؛ سردار مجید کریمی در پاسخ به این سئوال که آیا ماده مخدر جدیدی در آزمایشگاه های پلیس کشف شده است، افزود: ماده مخدر جدیدی کشف نشده اما قاچاقچیان مواد مخدر در هر شرایطی نهایت سوءاستفاده را کرده و مواد مخدرهای موجود را با تغییر در لوگو، رنگ و لعاب و شکل های مختلف به بازار عرضه می کنند.


وی ادامه داد: به عنوان مثال اخیرا همکاران ما در پلیس مبارزه با مواد مخدر، باندی را منهدم کردند که در قالب فروش قرص های لاغری، شیشه را به بازار در بسته بندی های خارجی عرضه می کرد در حالیکه این بسته بندی ها وارداتی بود.


سردار کریمی با بیان اینکه سه نفر از اعضای این باند دستگیر شدند، گفت: اعضای این باند، شیشه را در داخل کپسول هایی بسته بندی کرده و در قالب قرص های لاغری در آرایشگاه های زنانه و سایر مکان ها می فروختند.


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: جامعه هدف این باند بیشتر خانم ها بودند. این باند ماده مخدر صنعتی شیشه را برای ایجاد جذابیت در بین قشر جوان و نوجوان به رنگ های مختلفی در می آورد.


سردار کریمی افزود: از آن جایی که با پلیس سایر کشورها در ارتباط هستیم در هیچ جای دنیا نمونه آن را ندیدم که شیشه را به رنگ فسفری، قرمز، آبی یا رنگ های دیگری درآورده تا ایجاد جذابیت کند.


وی ادامه داد: قاچاقچیان برای بازاریابی بیشتر به این سمت و سو می روند و مواد روانگردانی را در بازار عرضه می کنند که ایجاد جذابیت کرده به عنوان مثال در برخی مواد روانگردان، شکل های کارتونی استفاده می کنند که کاملا مشخص است که مخاطب آنها قشر نوجوانان ما هستند.
سردار کریمی به خانواده ها توصیه کرد که نظارت کافی بر رفتار فرزندان خود داشته باشد تا در دام اعتیاد گرفتار نشوند.

 

اقدامات مبارزه ای آشکار و پنهان پلیس با خرده فروشان مواد مخدر 


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در رابطه با اقدامات پلیس برای مقابله با خرده فروشان مواد مخدر در اطراف اماکن آموزشی، عمومی و تفریحی گفت: حدود دو سالی است که طرحی به عنوان «زنگ نشاط» در اطراف مراکز آموزشی، مدارس و دانشگاه ها همزما با آغاز سال تحصیلی اجرا می شود براساس این طرح همکاران ما در اطراف مراکز آموزشی،عمومی و مدارس به شکل محسوس و نامحسوس برای برخورد با خرده فروشان مواد مخدر حضور می یابند.


سردار کریمی افزود: اجرای این طرح به همکاران ما در سراسر کشور ابلاغ شد و آنها اقدامات آشکار و پنهان انتظامی و اطلاعاتی را برای شناسایی افرادی که در اطراف مراکز آموزشی اقدام به خرید و فروش مواد مخدر می کنند، انجام می دهند.


وی از مردم خواست تا در این راه به پلیس کمک کرده و موارد مشکوک را از طریق تماس با پلیس  ۱۱۰ اعلام کنند تا برخورد جدی با خرده فروشان صورت گیرد.


سردار کریمی گفت: خط قرمز پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی توزیع انواع مواد مخدر در اطراف مراکز آموزشی، تفریحی و عمومی است و حتما برخورد جدی با کسانی که در این حوزه فعالیت کرده و ایجاد ناامنی می کنند و آرامش را از مردم می گیرند، خواهیم داشت، چنانکه مشکل قانونی داریم اما به اقدامات خود یعنی دستگیری این افراد ادامه می دهیم هر چند افرادی را ۱۰ یا ۲۰ بار یا بیشتر گرفته باشیم اگر لازم باشد حتما با چنین افرادی برخورد کرده و آنها را بار دیگر دستگیر می کنیم، براین اساس به خرده فروشان مواد مخدر  هشدار می دهم که بدانند پلیس با آنها با جدیت برخورد خواهد کرد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • رئیس کل بانک مرکزی وارد استان بوشهر شد
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...