امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 شهريور 1399 - 10:58
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مطرح کرد

اتحادخبر: رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی گفت: با افتخار می توانیم بگوییم که جهاد دانشگاهی در تمام استان‌ها دارای مرکز علمی کاربردی است و بزرگ‌ترین شبکه آموزش همکار دانشگاه علمی کاربردی در کشور هستیم.

اتحادخبر: رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی گفت: با افتخار می توانیم بگوییم که جهاد دانشگاهی در تمام استان‌ها دارای مرکز علمی کاربردی است و بزرگ‌ترین شبکه آموزش همکار دانشگاه علمی کاربردی در کشور هستیم.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان بوشهر، محمدعلی گودرزی با اشاره به اهداف آموزش علمی کاربردی عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یا آموزش های مهارتی یکی از زیرنظام های کشور است که در سال ۱۳۷۳ تاسیس شده و با تکیه بر آموزش‌های مهارتی، به تربیت نیروی ماهر کاردان و کارشناس برای بخش‌های مختلف کشور اعم از کشاورزی، صنعت، اقتصاد، هنر و... می‌پردازد.  

وی با تاکید بر تمرکز علمی کاربردی به مهارت‌آموزی گفت: هدف اصلی در مجموعه علمی کاربردی این است که فرد بتواند شاغل شده و بعد بتواند اشتغال ایجاد کند؛ به همین دلیل بیش از ۶۰ درصد دروس علمی کاربردی عملی است که دانشجو بتواند همزمان با فراگیری دانش تئوری، این آموزش‌ها را به کار ببندد. این امر نیازمند داشتن محیط کار است که همواره در کنار آموزش‌های تئوری مورد توجه بوده است.



این مسئول توضیح داد: فردی که در رشته نظری لیسانس می‌گیرد، تازه باید برود تجربه کسب کند تا بداند درس هایی که خوانده چگونه بوده اند، اما در دانشگاه علمی کاربردی هدف این است که دانشجو ضمن تحصیل در دانشگاه با کار و رشته خود آشنا بشود و تفاوت حوزه نظری و حوزه عملی این است که در حوزه علمی کاربردی برخلاف حوزه نظری بیش از ۶۰ درصد دروس به شکل عملی کار می شود، یعنی دانشجو همزمان که به صورت نظری تحصیل می‌کند بتواند در محیط واقعی کار کند. لذا مراکز علمی کاربردی باید محیط واقعی کار را در کنار خودشان داشته باشند تا بتوانند کار کنند و این مهم ترین هدف تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده و باید دید تا به امروز چقدر به این هدف نزدیک شده و در این مسیر گام برداشته است.

رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی اظهار کرد: برخی معتقدند دانشگاه علمی کاربردی از مسیر خود منحرف شده و تبدیل به مرکزی برای تولید مدرک شده و بعضی ها معتقدند که اینطور نیست و جمعیت بیشتری از خروجی علمی کاربردی شاغل شده اند و به نظر من همین نظریه دوم مهم است.  
گودرزی درباره اساس کار و حوزه های علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: یک نکته خیلی جالب اینکه با توجه به اساسنامه جهاد دانشگاهی که آخرین اصلاحات آن در سال ۱۳۶۹ تصویب شد، در بندهای ۷ و ۸ این اساسنامه به صراحت درباره اجرای دوره های آموزش علمی کاربردی و راه اندازی تشکیلات آموزشی و پژوهشی متناسب با ساختارهای کشور گفته شده است، یعنی از آن زمان یکی از وظایف و راهبردهای جهاد دانشگاهی به صراحت برگزاری دوره های آموزش علمی کاربردی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اولین پذیرش علمی کاربردی جهاددانشگاهی از سال ۷۷ بوده است که در ابتدا با هفت مرکز شروع کردیم و در حال حاضر چهل و یکمین مرکز ما در بوشهر نیز تاسیس شده و با افتخار می توانیم بگوییم که جهاد دانشگاهی در تمام استان‌ها دارای مرکز علمی کاربردی است و بزرگ‌ترین شبکه آموزش همکار دانشگاه علمی کاربردی در کشور هستیم. در این سال ها سعی کرده‌ایم در حوزه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیازهای استان‌ها و پتانسیل موجود در جهاد دانشگاهی ماموریت هایی را برای خود تعریف کنیم.

رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی با بیان اینکه اصلی ترین ماموریت مراکز علمی کاربردی در حوزه IT و ماموریت دوم بر اساس نیازهای استان ها در حوزه هایی همچون صنعت یا تجارت است، عنوان کرد: در طی سال های گذشته، از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷ همواره بین ۸ تا ۱۰ درصد ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه های علمی کاربردی جهاد دانشگاهی صورت گرفته است و این نشان می‌دهد ما با حدود ۴۰ مرکز و ظرفیت می‌توانیم بین ۸ تا ۱۰ درصد ظرفیت دانشگاه را پر کنیم. این دو نکته "اعتماد عمومی" و "کیفیت علمی" مراکز جهاد دانشگاهی را به ما نشان می‌دهد و این فاکتور ها باعث شد افراد جذب جهاد دانشگاهی بشوند.

محمدعلی گودرزی یادآور شد: درصد جذب دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ۸۵ درصد است و این در حالی است که این شاخص در سایر مراکز حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد است. همچنین در سطح بندی سالانه ای که سال گذشته به عمل آمده است، خوشبختانه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی همیشه در سطح بالایی بوده‌اند، برای مثال در سطح بندی سال ۹۹ با حضور ۴۷۸ مرکز، در مرحله ارزیابی و سطح بندی ۳۸ مرکز جهاد وارد ارزیابی شده است که از این میان ۳۰ مرکز در سطح دو و ۸ مرکز در سطح سه ارزیابی شده است و در بین ۱۰ مرکز برتر در سراسر کشور که از آنها تقدیر هم شده، سال قبل و سال جاری دو مرکز از جهاد دانشگاهی (مشهد و کرمانشاه) مربوط به جهاددانشگاهی بوده است.

این مسئول با اشاره به تاسیس در مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در استان بوشهر گفت: با تلاش ها و پیگیری های زیاد، بعد از امکان سنجی رشته ها و طی مراحل لازم و همچنین فراهم کردن فضای مناسب توسط جهاد دانشگاهی بوشهر این مرکز نیز همزمان با هفته دولت در شهریورماه سال ۱۳۹۹ افتتاح شد. در خصوص رشته‌های انتخاب شده، نیز با توجه به پتانسیل‌هایی که در استان وجود دارد، و با امکان سنجی دقیق خوشه‎ی تعیین شده در حوزه های مدیریت کسب و کار، بازرگانی و امور گمرکی، حسابداری مالی و دولتی، امور دفتری و مدیریت امور اداری است.

وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در اولین پذیرش دانشجو در مهرماه سال ۹۹ جذب خوبی داشته باشیم، قطعاً به دنبال این هستیم که در پذیرش‌های آتی با همکاری دانشگاه جامع بتوانیم سایر رشته های موردنیاز استان بوشهر و همچنین مقطع کارشناسی را اضافه کنیم تا خدمتی به علم و صنعت و اشتغال این استان ارزشمند داشته باشیم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • تلاش استقلال برای تداوم اقتدار؛ پالایش نفت در اندیشه برد دوم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • نرخ حواله پنج ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
  • اندیشه را با جغرافیا نمی‌توان سنجید
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • خیرالله زاده درپاراجودو نایب قهرمان شد
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • 🎥ویدیو/صادرکنندگان بوشهری از موانع پیش‌روی صادرات می‌گویند
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...