امروز: جمعه 08 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 خرداد 1399 - 09:08

اتحادخبر:  رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر گفت: تدوین سرفصل رشته بهره‌برداری پالایش گاز در مقطع کاردانی به دانشکده الزهرا(س) بوشهر واگذار شد.

اتحادخبر:  رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر گفت: تدوین سرفصل رشته بهره‌برداری پالایش گاز در مقطع کاردانی به دانشکده الزهرا(س) بوشهر واگذار شد.

تدوین سرفصل رشته بهره‌برداری و پالایش گاز فنی و حرفه‎ای به بوشهر واگذار شد

به گزارش ایرنا؛ زهرا حاجیانی افزود: تا پایان شهریور ۹۸ تدوین سرفصل ۶۰ درصد از رشته‎های دانشگاه فنی و حرفه‎ای بروزرسانی شده و مقرر شده تا پایان شهریور سال ۹۹ نیز سرفصل تمامی رشته‎ها بروزرسانی شود.

 

وی بیان کرد: در این زمینه برای نخستین بار تدوین سرفصل یکی از رشته‏ های فنی و حرفه‎ای به استان بوشهر واگذار شد و این مهم در قالب کمیته‌ای هشت نفره با حضور اعضا هیات علمی دانشگاه روند آن آغاز شده و بزودی نیز در این راستا نشستی با مسئولان حوزه صنعت استان برگزار خواهد شد.

حاجیانی ادامه داد: امسال سه رشته کارشناسی به سبد رشته‌های این دانشکده اضافه شده تا بدین ترتیب دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر الزهرا(س) اکنون شامل شش رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و هفت رشته در مقطع کاردانی باشد.

 

وی یادآورشد: اکنون ۹۸۷ دانشجو در دانشکده الزهرا تحصیل می‎کنند که از این شمار ۶۶۹ نفر در مقطع کاردانی و مابقی در مقطع کارشناسی تحصیل می‎کنند.

معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‎ای دختران الزهرا(س) بوشهر نیز گفت: این دانشکده همگام و حتی پیشروتر از سایر مراکز استان آموزش‌های مجازی خود را آغاز کرد و در این زمینه با راه‎اندازی میز خدمت بصورت روزانه درخواست‎های دانشجویان  مورد پیگیری قرار می گیرد.

مهناز عبداللهی افزود: با راه‎اندازی این سامانه به سوال‎های متداول دانشجویان پیرامون انتخاب واحد، حذف اضافه، اداره مالی، پژوهش و همچنین نحوه ورود به سامانه‎های مرتبط به دانشگاه راهنمایی‎های لازم ارائه شد.

 

وی ادامه داد: تا به امروز در مرکز دانشکده الزهرا(س) ۴۷۰ درخواست دریافت و به صورت روزانه و حتی ساعتی مورد پیگیری قرار گرفته است.

عبداللهی گفت: آموزش مجازی نیز از اسفندماه آغاز شده به طوری که ۲۰ تا ۳۰ درصد آنها آنلاین و حدود ۷۰ درصد نیز به صورت آفلاین برگزار شد.

وی اظهار کرد: همچنین در قالب سامانه " سمیاد" فایل موردنیاز آموزش دانشجویان توسط استادان بارگزاری شد و فایل‌های آفلاین آن نیز همیشه موجود است تا دانشجویان در زمان نیاز بتوانند از آن استفاده کنند.

عبداللهی گفت: برگزاری آزمون و تصحیح اتوماتیک از جمله قابلیت‎های این سامانه محسوب می‌شود.

وی افزود: میزان مشارکت استادان دانشکده الزهرا(س) بوشهر در سامانه سمیاد ۱۰۰ و دانشجویان نیز ۸۷ درصد گزارش شده است.

عبداللهی اظهار کرد:  تا روز گذشته نیز براساس آمار دریافتی تاکنون یکهزار و ۵۹۸ جلسه کلاس درس دانشکده فنی و حرفه‎ای الزهرا(س)بوشهر در سامانه سمیاد بارگذاری شده است.

 

وی عنوان کرد: در هفته گذشته با اعلام دانشگاه فنی و حرفه‎ای، استان بوشهر در آموزش مجازی رتبه سوم و دانشکده الزهرا رتبه چهارم کشوری کسب کرد.

عبداللهی افزود: پذیرش در رشته‎های کاردانی صنایع شیمایی، طراحی و دوخت و تربیت کودک براساس سوابق تحصیلی است و رشته معماری، حسابداری، کامپیوتر و گرافیک از طریق آزمون از تاریخ ۱۱ لغایت ۱۸ خردادماه از طریق سایت سازمان سنجش انجام می‏ شود.

عبداللهی عنوان کرد: پذیرش مقطع کارشناسی از ۱۷ اردیبهشت تا بیست و هفتم این ماه بود که این مهلت تمدید شده و افرادی که موفق به نام نویسی نشدند از ۲۵ تا ۳۱ خرداد می‎توانند اقدام به نام نویسی کنند.

وی ادامه داد: نام نویسی مقطع کاردانی نیز فردا آغاز می‎شود و تا روز ۱۸ خرداد ادامه خواهد داشت.

عبداللهی افزود: در تمامی رشته‏ های مقطع کاردانی دانشکده الزهرا رشته‎های کارشناسی آن نیز وجود دارد و دانشجویان با پایان مقطع کاردانی می‎توانند در همین مرکز به تحصیلات خود ادامه دهند.

 

وی گفت: در سامانه سماد (سامانه مدیریت امور دانشجویی) نیز دانشگاه روند نقل و انتقال دانشجویان را تسهیل کرده و دانشجویان برای نام نویسی از ۲۹ خرداد تا ۳۱ مرداد درخواست ارائه کنند.

عبداللهی اظهار کرد:  با توجه به شرایط خاص کشور ناشی از ویروس کرونا سعی می‌کند تا به انتقال آنها به مراکز نزدیک به محل زندگی آنها موافقت کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • تجلیل از برگزیدگان نهمین دوره جایزه امیدآفرین / تصاویر
  • با حکم مدیرعامل پتروشیمی زاگرس؛ قاسم میر رئیس روابط عمومی و مسئولیت‌های اجتماعی شد
  • آینده بوشهر به دانش، خلاقیت و اراده جوانان استان وابسته است
  • سرشماری ثبت‌مبنا در استان بوشهر با استفاده از ۲۰ سامانه اطلاعاتی| تخصیص ۲۰ درصدی بودجه عمومی بوشهر
  • بازداشت «پزشک قلابی» در بوشهر
  • رکوردشکنی سراجه در آستانه فصل سرد/ تکمیل زودهنگام ذخیره‌سازی گاز فراتر از برنامه
  • مدیرکل شیلات بوشهر:توسعه اقتصاد دریامحور نیازمند مشارکت دانشگاهیان است
  • جوان ۲۱ ساله بوشهری ناجی چند بیمار نیازمند عضو شد
  • آریاساسول در مهر ۱۴۰۵ فروش خود را به 108هزار میلیارد ریال رساند
  • نخبگان بودجه مستقل می‌خواهند؛ توسعه فقط جاده‌سازی نیست
  • « برداشتِ اشتباه »
  • افت قیمت جهانی طلا و نقره؛ آخرین نرخ اونس فلزات گران‌بها
  • خوردن ماهی می‌تواند خطر مرگ و میر را کاهش دهد
  • قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • ۸۱ درصد تصادفات فوتی موتورسواران در معابر شهری ناشی از سرعت غیرمجاز و تخلفات رانندگی است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • مرکز آموزشی پژاک منهدم شد
  • استقلال چگونه فرصت رسیدن به صدر را از دست داد؛ ۷ شاخص به سود آبی‌ها
  • پیروزی مقتدرانه تیم‌های الف و ب هیئت تیراندازی دشتستان در هفته چهارم لیگ استان بوشهر
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • درخشش آتش‌نشانان پتروشیمی پردیس در رقابت‌های منطقه پارس؛ پردیس برترین تیم در بین پتروشیمی‌ها شد
  • واحد پلی‌اتیلن متوسط و سنگین آریاساسول رکورد تولید ۲۴ ساعته را شکست
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • نوشیدن چای خطر بیماری‌های عروقی را کاهش می دهد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 8 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 8 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 12 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 16 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 19 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 22 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 26 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 1 ماه قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...