امروز: سه شنبه 03 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 ارديبهشت 1392 - 09:00
«قانون کار با پیروزی انقلاب در دفاع از جامعه کارگری تصویب شد و حق اخراج را از کارفرمایان گرفت و به دادگاه سپرد اما با گذشت زمان شرایط بد‌تر می‌شود و خروج کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر از شمول قانون کار و شرایطی که برای بیمهٔ کارگران وضع می‌شود نشانگر این مساله است.»

دبیر کل حزب اسلامی کار وجود «بیش از ۹ هزار بدهکار بانکی» که اجازهٔ خروج از کشور ندارند را نشانهٔ به کارگیری سیاست‌های غلط در ادارهٔ کشور دانست.

«قانون کار با پیروزی انقلاب در دفاع از جامعه کارگری تصویب شد و حق اخراج را از کارفرمایان گرفت و به دادگاه سپرد اما با گذشت زمان شرایط بد‌تر می‌شود و خروج کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر از شمول قانون کار و شرایطی که برای بیمهٔ کارگران وضع می‌شود نشانگر این مساله است.»

دبیر کل حزب اسلامی کار وجود «بیش از ۹ هزار بدهکار بانکی» که اجازهٔ خروج از کشور ندارند را نشانهٔ به کارگیری سیاست‌های غلط در ادارهٔ کشور دانست.

به گزارش اتحادجنوب،  «حسین کمالی» در همایشی که به مناسبت روز جهانی کارگر از سوی اتحادیهٔ سراسری زنان کارگر برگزار شد گفت: در حال حاضر بیش از ۹ هزار نفر ممنوع الخروج از کشور داریم که اکثر آن‌ها بدهکار بانکی هستند.

وی در ادامه با انتقاد از به کارگیری سیاست‌های غلط در ادارهٔ کشور افزود: نزدیک به ۳ میلیون بیکار در کشور داریم. چه برنامه‌ای برای آن‌ها ریخته شده است؟ بیمه بیکاری تنها به کسانی که سابقا شاغل بوده‌اند اختصاص می‌یابد که محدودیت‌های خاص خود را نیز دارد.

وزیر کار دولت‌های هاشمی و خاتمی با اشاره به صحبت‌های رئیس دولت دهم مبنی بر ایجاد بیش از ۶/۵ میلیون فرصت شغلی، بیان کرد: آقای احمدی‌نژاد نمی‌گوید در ۸ سال گذشته چند فرصت شغلی از بین رفته است. جمعیت فعال کشور (جمعیت بیکار به علاوهٔ جمعیت شاغل) در عرض ۵ سال گذشته، ۵۵۰ هزار نفر افزایش داشته است. با توجه به آمار مذکور، ایجاد اشتغال در کجا رخ داده است؟

کمالی با انتقاد از خروج کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر از شمول قانون کار عنوان کرد: قانون کار با پیروزی انقلاب در دفاع از جامعه کارگری تصویب شد و حق اخراج را از کارفرمایان گرفت و به دادگاه سپرد اما با گذشت زمان شرایط بد‌تر می‌شود و خروج کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر از شمول قانون کار و شرایطی که برای بیمهٔ کارگران وضع می‌شود نشانگر این مساله است.

وی ادامه داد: در اوایل انقلاب پیشنهاد شد شورایی متشکل از کارگران و کارفرمایان در کارخانه‌ها تشکیل شود تا در مورد مسایل اقتصادی با یکدیگر مشورت کنند اما یکی از مسئولان وقت در واکنش به پیشنهاد مذکور، کارگران را به «اسب عصاری» تشبیه کرد که چیزی نمی‌فهمند.

به گفتهٔ آقای کمالی درآمد نفتی ایران در ۸ سال گذشته، ۱۱۰۰ میلیارد دلار بوده است.

وزیر کار دولت‌های هاشمی و خاتمی تصریح کرد: پول نفت در زمان طاغوت میان زمین داران و خواص توزیع می‌شد. همین اتفاق بعد از انقلاب به شکل دیگری رخ می‌دهد و دولت، پول نفت را میان کارخانه داران توزیع می‌کند.

او ادامه داد: اگر بخواهند به کارگری وام دهند چندین وثیقه از او می‌خواهند و حتی ضمانت کارگر برای کارگر را قبول نمی‌کنند و می‌گویند ضامن باید کاسب باشد در حالی که پول نفت به کسانی داده می‌شود که معلوم نیست چگونه آن را خرج می‌کنند و در پایان هم بازگردانده نمی‌شود.

دبیر کل حزب اسلامی کار در پایان با مقدس خواندن «شک علمی» و لزوم آگاهی جامعه کارگری از تحولات اطراف خود اظهار داشت: جامعه کارگری در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو باید هوشیار باشد و در مورد سخنانی که می‌شنود تحقیق کند. آگاهی نیاز اصلی جامعه کارگری است. در مورد همه چیز تردید کنید. تردید خوب است زیرا انسان را از ساده لوحی خارج می‌کند. شک علمی مقدس است و شما را به راه‌های درست می‌رساند.

پایان پیام


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • نماینده دشتستان خواستار ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت در دشتستان شد
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • پروژه‌ها متوقف نمی‌شوند؛ برای جلوگیری از ضرر پیمانکاران، خودمان پای کار آمده‌ایم
  • تأکید فرماندار دشتستان بر تمرکز دستگاه‌ها بر جذب اعتبارات ملی
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • دختران مهر شبانکاره بر بام هندبال بوشهر
  • تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
  • پیام فرماندار شهرستان عسلویه به مناسبت هفته دولت
  • حضور 3 بوشهری به اردوی تیم ملی بوکس نونهالان
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • نشست هم‌اندیشی رئیس و قضات دادگستری دشتستان با شهردار و مدیران شهرداری برازجان
  • زنگ خطر جمعیتی در بوشهر؛ ولادت و ازدواج کاهش یافت/ کاهش ۲۷ درصدی طلاق
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • دشتستان در جنگ اخیر بیش از ۵۰ بار مورد هدف قرار گرفت/ افتتاح یا آغاز ۵۵۰ پروژه عمرانی و ۴۴ پروژه اقتصادی در هفته دولت
  • «تجدید نظر راهبردی»
  • انتقاد به انتصاب سرپرست برای «تامین اجتماعی»/ صدای کارگران و کارفرمایان شنیده نمی‌شود، شورای عالی را احیا کنید
  • حضور بخشدار مرکزی دشتستان در نشست رئیس جمهور با زنان فعال و صاحب نظر
  • آیا کراتین در مبارزه با سرطان موثر است
  • زمان جدید آغاز لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد
  • درخواست از پزشکیان برای عبور از مشکلات دارویی
  • .: 😭 حدود 2 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 3 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 3 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 4 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 4 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...
  • .: عبدالله حدود 4 روز قبل گفت: در ضمن در جواب ...
  • .: جابر میرزایی حدود 4 روز قبل گفت: احسن بر شما که ...
  • .: میم.قاف حدود 4 روز قبل گفت: ... والا آقای جنتی ...
  • .: حدادی حدود 5 روز قبل گفت: بازرگانی بهروز عباسی نماد ...