امروز: جمعه 01 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 دي 1398 - 10:03
وداع با سردار عشق و حماسه

اتحادخبر: دختر سپهد شهید قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم بزرگترین مرد راهبردی در محاسبه قدرت و رفتار دشمن بود. در جنگ‌ها و نبردها عشق شهادت او را به نزدیک‌ترین خط مبارزه با دشمن ترغیب می‌کرد. زینب سلیمانی دختر سپهد شهید قاسم سلیمانی در مراسم میلیونی تشییع پیکر قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت در دانشگاه تهران، گفت...

 

اتحادخبر: دختر سپهد شهید قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم بزرگترین مرد راهبردی در محاسبه قدرت و رفتار دشمن بود. در جنگ‌ها و نبردها عشق شهادت او را به نزدیک‌ترین خط مبارزه با دشمن ترغیب می‌کرد.

 

image.png

 

 زینب سلیمانی دختر سپهد شهید قاسم سلیمانی در مراسم میلیونی تشییع پیکر قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت در دانشگاه تهران، گفت: حاج قاسم گفت فرزندان‌مان را در راه ولایت تقدیم می‌کنیم تا خدای ناکرده شما احساس تنهایی نکنید. پدرم بیش از 40 سال در کشتی عاشورا و با چراغ ولایت در تلاشی خستگی‌ناپذیر با شوق شهادت در نبرد با دشمنان اسلام و انسانیت شجاعانه پیکار کرد.

 

وی ادامه داد: او پدری دلسوز برای فرزندانش و تمام فرزندان شهدا بود. او مهربان‌ترین همسر و پدری مجاهد و بی‌باک و سربازی فداکار برای ولایت بود و اطاعت از ولایت را شرط ایمان می‌دانست. حاج قاسم بزرگترین مرد راهبردی در محاسبه قدرت و رفتار دشمن بود. در جنگ‌ها و نبردها عشق شهادت او را به نزدیک‌ترین خط مبارزه با دشمن ترغیب می‌کرد.

 

دختر قاسم سلیمانی ادامه داد: ایمان او به خدا، دشمن را در دید او به ناچیزی در مقابل قدرت خدا تبدیل کرد. پدرم خواب راحت را از چشم تمام ستمگران، مستبدان و تکفیری‌ها ربوده بود. اسم حاج قاسم سلیمانی آشیانه صهیونیزم، تکفیر و نظام سلطه را هم‌اینک می‌لرزاند. امروز اندیشه و جهاد پدرم جبهه مقاومت را به مکتبی نهادینه شده و پیروز تبدیل کرده است. جهانیان پیام جهاد و اندیشه سلیمانی را فهمیده و ذلت نظام سلطه، صهیونیزم و تکفیر را مقابل آن جهان دیده‌اند.

وی ادامه داد: آمریکا باید بداند که عاشورا منشاء قدرت مجاهدین و آزادی‌خواهان و موجب وحشت دشمنان اسلام و انسانیت است. شاگردان مکتب خمینی و خامنه‌ای در کلاس درس جهاد و اخلاص سلیمانی تربیت شده‌اند و تا زنده‌اند شاگردان دیگری را تربیت و موجب رعب و وحشت مضاعف سلطه‌گران و تکفیری‌ها خواهند بود. آمریکا و صهیونیزم بدانند شهادت پدرم موجب بیداری بیشتر فطرت انسان‌ها در جبهه مقاومت شده و روزگار آنان را تیره و تار و خانه‌های عنکبوتی آنان را فرو خواهد ریخت.

 

دختر شهید قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: از دیروز جهانیان استقبال گرم مردم عراق و ایران را در تشییع جنازه حاج قاسم و مجاهد بزرگ ابومهدی نظاره کردند و امروز در تهران و فردا در کرمان نیز خواهند دید که در این حماسه حضور ملت عاشورایی ایران پیام خود را به کل دنیا خواهد رساند.

وی متذکر شد: به قول پدرم «آقای ترامپ قمارباز» تصویر شیطانی تو در جدایی و تفرقه میان دو ملت ایران و عراق با خطای استراتژیک، توخالی درآمد و به خاک و خون کشیدن دو مجاهد بزرگ موجب اختلاط خون مجاهدان بزرگ ابومهدی و حاج قاسم و عامل پیوند تاریخی دو ملت ایران و عراق شد و تنفر جاودانه آنان را علیه آمریکا برانگیخت.

 

دختر شهید قاسم سلیمانی، با اشاره به مصوبه پارلمان عراق برای خروج آمریکا از این کشور، گفت: دیروز پارلمان عراق خروج آمریکا از این کشور را کلید زد. خانواده سربازان آمریکایی در غرب آسیا که شاهد ذلت آمریکا در نبردهای سوریه، افغانستان، لبنان، عراق، یمن و فلسطین هستند در انتظار مرگ فرزندان‌شان روزهای‌شان را سپری خواهند کرد.

 

وی خطاب به پست‌ترین رییس‌جمهور آمریکا، گفت: ترامپ دیوانه که خود نماد جهل و بازیچه دست صهیونیست هستی خیال نکن با شهادت پدرم همه چیز تمام شد. رهبرم و پدرم، پدری داشت که در کنارش بود، در کنارش ایستاد و ما هم همانند پدرم در کنارش خواهیم ماند. امروز سلیمانی‌های مقاومت پیام دادند. عموی عزیزم سیدحسن نصرالله پیام خود را داد. اسماعیل هنیه، زیاد نَخاله، بشار اسد، ابوحسن عامری و عبدالملک حوثی که هر کدام به تنهایی چون پدرم برای نابودی امثال تو کفایت می‌کنند، پیام‌شان را خواهند داد.

 

دختر شهید قاسم سلیمانی تصریح کرد: دلم نمی‌آید نگویم، پدرم یک همراه دیگری هم داشت و او آقای پورجعفری بود. ایشان بدون پدرم آب و غذا نمی‌خورد و بدون پدرم نمی‌خوابید. ایشان نماد یک مجاهد صادق بود که آخر هم در رکاب پدرم به آرامش رسید.

وی متذکر شد: همه ستمگران عالم بدانند پدرم در قلب ملت ایران و امت مقاومت و آزادی‌خواهان جهان جای دارد. با تجدید پیمان مجدد با رهبر عزیزمان قول می‌دهم من و همه فرزندان پدرم با خاطرات و مهربانی‌های پدرم که همواره زنده است و نزد خداوند روزی می‌خورد، زندگی می‌کنیم و بغض و کینه خود و فرزندانمان را با دستور ولایت علیه ظالمان تا ابد حفظ خواهیم کرد.

 

 

ایسنا

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
هزاران هزار درود و صلوات بر روح مالک اشتر زمان سردار و ارتش کامل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بزرگ سپهبد شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی باد. انشاالله روح این مردبزرگ و خستگی ناپذیر و یار همیشه محبوب امام خامنه ای باسرور آزادگان شهیدان امام حسین مشهورشود وانشالله نام و رشادتهای بزرگش همیشه جاودان وماندگارقلبی زنده بماندروحش شاد وراهش سبزوپایدارباد
1398/10/16 - 10:18
2
0
خانواده شهید سلیمانی اگر به رهبری نامه می نوشتند و می گفتند ما خواهان انتقام نیستیم و آنچه صلاح مملکت است انجام دهید عزیزتر می شدند بین مردم. گرچه الان هم عزیزند. خداوند حفظشان کند و روح سردار شهید سلیمانی شاد و در آرامش
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • منطقه آزاد بوشهر به کانون توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال تبدیل می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • دبیر شورای عالی مناطق آزاد: بوشهر ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب تجارت و گردشگری را دارد
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • سه متخلف شکار و صید در شهرستان گناوه دستگیر شدند
  • بخشدار ویژه خارگ:ارتقای زیرساخت‌های درمانی جزیره نیازمند توجه ویژه است
  • پیام تبریک شهردار برازجان به مناسبت قهرمانی علیرضا بخت در مسابقات پاراآسیایی آیچی–ناگویا
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • «پیام سپاس و خداحافظی سروش گرمسیری‌نژاد از دشتستان / آغاز خدمت در معاونت دفتر فنی استانداری بوشهر»
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموزان موفق و برتر جشنواره علمی خوارزمی شهر آب پخش تجلیل کرد
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/25
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • بهره‌برداری از دستگاه‌های سرور و اکوکاردیوگرافی جدید در بیمارستان سلمان فارسی بوشهر
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • دو نماینده نوجوان کاراته ایران در جمع مدعیان برنز
  • پیگیری بودجه‌ اختصاصی برای نگهداشت تجهیزات پزشکی
  • ورزش اشتباه می‌تواند قندخون شما را به خطر بیاندازد
  • اداره استقلال با سرپرست ۱۴ ماهه شد؛ در انتظار معرفی مدیرعامل جدید
  • شانس کسب دو مدال طلا و یک برنز برای تیم امید کشتی آزاد ایران
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • گردشگری می‌تواند زنجیره گسترده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی را فعال کند
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • .: منطق 1 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی 1 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 5 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 10 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 13 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 19 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 24 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 24 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...