امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 شهريور 1396 - 15:01
به همت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در بوشهر:

اتحاد خبر: به همت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی استان بوشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد عالیشهر برگزار شد. به گزارش «اتحاد خبر»، یوسف قیصری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، اظهار داشت: بسیار خوشحال و خرسندم که در جمع زوجهای جوان دانشگاه آزاد اسلامی هستم، همچنین از مجموعه نهاد ...

اتحاد خبر-زهره عرب: به همت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی استان بوشهر ساعت 15:30 روز دوشنبه 20 شهریور ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد عالیشهر برگزار شد.

به گزارش «اتحاد خبر»، یوسف قیصری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، ضمن تبریک اعیاد گذشته و ولادت امام موسی کاظم (ع) اظهار داشت: بسیار خوشحال و خرسندم که در جمع زوجهای جوان دانشگاه آزاد اسلامی هستم، همچنین از مجموعه نهاد مقام معظم رهبری در استان بوشهر تشکر می کنم که همیشه همراه دانشگاه بوده و مقدمات این مراسم باشکوه را فراهم نموده اند.

وی با بیان اینکه رابطه و پیوند زن و شوهر یکی از ابعاد مهم خانواده است، گفت: زن و مرد به دنبال تمایل قلبی به پیوند میان یکدیگر پیمان همسری می بندند. قطعا آرزوی هر جوانی ازدواج و یافتن فردی غمخوار و مهربان برای زندگی است که این مهم با داشتن همسری متدین میسر می شود.

قیصری با اشاره به اهمیت ازدواج و کانون گرم خانواده عنوان کرد: زناشویی و تاسیس زندگی مشترک خانوادگی یک خواسته طبیعی است که غرایز آن در وجود انسانها گذاشته شده است. پیمان زناشویی رشته ای محکم و مقدس است که اگر زن و شوهر به وظایف خود در این حیطه عمل کنند محیط خانه مانند بهشت برین خواهد شد.

وی ضمن آرزوی خوشبختی و شادکامی برای همه زوجهای جوان گفت: به عنوان توصیه بخشی از تجربیات خودم را در اختیار شما عزیزان قرار می دهم. از خصوصیات خوب و موردنیاز برای داشتن زندگی موفق ایمان حقیقی است، دیگر اینکه پاکدست و پاکدامن باشید، نسبت به هم وفادار باشید، سعی کنید که حساب هایتان یکی باشد، حرمت همدیگر را حفظ کنید، با محیط پیرامون خود سازگار باشید، بیشتر وقت خود را به همسر و بچه هایتان اختصاص بدهید، به وجود همدیگر در زندگیتان افتخار کنید و فضای زندگیتان مجازی نباشد.

حجه الاسلام سید مرتضی حسینی، رییس دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با اشاره به اهمیت برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها گفت: با اینکه دانشگاه آزاد تکیه به منابع مالی دولتی ندارد اما دکتر قیصری ریاست این دانشگاه به مسائل فرهنگی توجه ویژه ای دارند و هیچ سالی اجازه نداده اند که برنامه های فرهنگی علی الخصوص ازدواج دانشجویی متوقف بشود.

حجت الاسلام دکتر محمد برمایی مشاور خانواده و استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: همسر بودن خیلی مهم است و خیلی سخت تر از "همکلاسی" بودن، "همسایه" بودن و یا خیلی از "هم" های دیگر است.

 وی با بیان اینکه برای 50 سال زندگی مشترک پنجاه ساعت وقت بگذارید، گفت: زن و شوهر باید یک روایت و تعریف مشترک از زندگی داشته باشند.

این مشاور و کارشناس خانواده با بیان اینکه چندین تله جلوی پای زوجین وجود دارد، گفت: یکی از این تله ها فضای شخصی است، هر چقدر فضای شخصی و خصوصی من -یکی از زوجین- در فضای شخصی ما -فضای شخصی دو نفری آنها- خلل ایجاد نماید، باید آن فضای شخصی کنار برود. مرد یا زنی که به شدت کنترل می شود مثل تنه درختی است که به شدت با یک اره بریده می شود، و بعد از چند سال می بینیم که نصف تنه ی درخت نیست و از بین رفته است.

حجه الاسلام برمایی تاکید کرد: توصیه من این است که در روزهای اول زندگی مشترک بدون تخریب دوران مجردی همدیگر باید یک سبک زندگی متاهلی برای خود تعریف کنید. زندگی در قالب تاهل سبک خاص خودش را دارد و باید برای یافتن این سبک زمان بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه ازدواج فرآیندی برای رسیدن به آرامش است، خاطرنشان کرد: ازدواج حقیقی یعنی هر روز عاشق همان شخص شدن، با خود فکر کنید و ببینید آیا می توانید تا پایان عمرتان هر روز عاشق همین شخصی شوید که امروز می خواهید با او ازدواج کنید.

دکتر محمد برمایی ضمن تاکید بر نقش مهم صمیمیت در رابطه زناشویی، اضافه کرد: صمیمیت فوق العاده مهم است. صمیمیت به معنای تبادل احساسها و خواسته های اصیل فرد می باشد، بدون اینکه فرد قصد پنهان کاری و یا سوءاستفاده از طرف مقابل را داشته باشد.

وی اظهار داشت: پیشنهاد من این است که پس از آشنایی و جاری شدن خطبه عقد، برگزاری مراسم ازدواج و زیر یک سقف رفتن را بیش از یک سال به تعویق نیندازید، زیرا گذشت زمان بیشتر از این باعث بروز مشکلات و اختلاف سلیقه هایی می شود. فلسفه ازدواج دانشجویی در نهاد رهبری نیز این بوده که شرایط موجود را بپذیریم و زندگی مشترک را شروع کنیم تا سالهای بعد فراغت و رفاه بیشتری پیدا کنیم.

گفتنی است، سعید نوذری مجری توانمند بوشهری اجرای این برنامه را بر عهده داشت. همچنین در خلال این برنامه مراسم عقد نمادین برای یک زوج جوان توسط حجه الاسلام دستار برگزار شد. اجرای هماهنگ تواشیح توسط گروه بین المللی معراج از دهکده قرآنی ایران، روستای چارک با موضوع غدیر نیز از دیگر برنامه ها بود.

به گزارش اتحاد خبر، این مراسم همراه با ضیافت شام بوده و در ضمن هدایایی از طرف مجموعه دانشگاه به زوج های جوان حاضر در مراسم اهدا شد.

 

برای دیدن عکس های بیشتر این مراسم کلیک کنید



کانال تلگرام اتحادخبر

مرتبط:

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • رکوردشکنی پتروشیمی زاگرس در بازار سرمایه؛ یکی از بزرگ‌ترین افزایش سرمایه‌های سال کلید خواهد خورد
  • فرماندار بوشهر: مدیریت مصرف برق در اولویت است
  • گره کور مطالبات گندم‌کاران
  • توسعه امکانات و تجهیزات سلامت، بهداشت و درمان؛ گامی ارزشمند از سوی هلدینگ پتروپالایش کنگان
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
  • ترکیب هیئت رئیسه کمیسیون‌های مجلس در اجلاسیه سوم مشخص شد
  • آتشفشان چشمت
  • زاکانی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در شرایط جنگی ادامه یابد
  • «دِلو» پیشکسوت فوتبال در میان بدرقه پرشور مردم بوشهر به خانه ابدی رفت
  • مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۴ تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
  • جزئیات ارائه ۸۴ خدمت تأمین اجتماعی بدون مراجعه حضوری
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • .: ... 1 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 8 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 15 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 19 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 23 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 23 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...