امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 شهريور 1393 - 08:14
تحقیقات دادستانی شوشتر درباره دختر بچه‌ای که مورد کودک‌آزاری قرار گرفته و آثار جراحت‌های زیادی روی بدن او وجود دارد آغاز شد.

اتحاد جنوب: تحقیقات دادستانی شوشتر درباره دختر بچه‌ای که مورد کودک‌آزاری قرار گرفته و آثار جراحت‌های زیادی روی بدن او وجود دارد آغاز شد.

 این دختر که ستایش نام دارد ابتدا توسط شهروندان شوشتری که به پارک شهید مطهری رفت‌وآمد داشتند مورد شناسایی قرار گرفت و آنها متوجه شدند این کودک مدت زیادی است که هرروز صبح زود به پارک می‌آید و تا آخر شب در آنجا می‌ماند. وقتی آنها با ستایش صحبت کردند فهمیدند او توسط پدر و مادرش از خانه رانده شده ‌است و کسی نیست که از این بچه نگهداری کند. ستایش وقتی مورد پرسش قرار گرفت، گفت: «پدر و مادرم از من می‌خواهند هرروز صبح از خانه بیرون بروم و آخر شب به خانه برگردم آنها نمی‌گذارند در خانه بمانم، معتاد هستند و مواد مصرف می‌کنند، من نمی‌دانم در خانه چه می‌گذرد.»

این تنها آزاری نبود که ستایش از آن صحبت کرد، روی دست‌های دختربچه آثار جراحت‌های شدید که البته رو به بهبود است نیز دیده می‌شد.
ستایش به «پیک شوشتر» گفت: «پدرم من و خواهر کوچک‌ترم را کتک می‌زند. او مرا با شیلنگ می‌زند و مجبورم هرروز از صبح تا شب به پارک بیایم.» ستایش که حدودا هشت‌ساله به نظر می‌رسد به گفته خودش بارها با چای داغ سوزانده شده ‌است و آثار سوختگی‌های شدید روی بدن او مشخص است.

دختربچه در حالی روزها را در پارک به شب می‌رساند که هیچ آذوقه‌ای ندارد و چند شهروند به‌صورت داوطلبانه هرروز برای او خوراکی می‌برند. افراد داوطلب به نوبت هرروز صبح بعد از اینکه ستایش از خانه خارج می‌شود او را تا پارک همراهی می‌کنند و تا زمانی که او در پارک باشد کنارش می‌نشینند تا از او مراقبت کنند. یکی از شهروندان با توجه به وضعیت حاد این کودک موضوع را به بهزیستی و دادستانی شوشتر گزارش داد. وقتی ماموران اورژانس اجتماعی برای بررسی وضعیت ستایش مقابل خانه او رفتند پدر و مادرش حاضر نشدند در خانه را باز کنند و از آنجایی که حکمی برای ورود به منزل نیز وجود نداشت ماموران اورژانس به ناچار از اهالی محل تحقیق کردند. همسایه‌های ستایش تایید کردند پدر و مادر این کودک معتاد هستند. آنها حتی گفتند چندوقت قبل ستایش برای مدتی ناپدید شد. همچنین معلوم شد این زوج دوفرزند دارند که اجازه نمی‌دهند هیچ‌کدام از آنها به مدرسه بروند آنها با کسی رفت‌وآمد ندارند و دیده نشده کسی به خانه‌شان برود.

دادستان شوشتر صبح دیروز اعلام کرد برای بررسی این موضوع وارد عمل شده و تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرده‌است. کاویانی به خبرنگار ما گفت: «متاسفانه اولین‌بار این خبر را روی سایت‌ها مشاهده و بلافاصله هم دستور بررسی این موضوع را صادر کردم.» وی گفت: «آنچه مسلم است این کودک وضعیت مناسبی ندارد اما اینکه کودک‌آزاری با تعریف قانونی آن اتفاق افتاده یا نه باید مورد بررسی قرار گیرد. شخصا وارد این پرونده شده و دستورات لازم را صادره کرده‌ام و این پرونده به‌صورت ویژه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.» وی گفت: «گزارش بهزیستی به دادستانی ارسال شده و در صورتی که برای ما محرز شود جرم کودک‌آزاری اتفاق افتاده ‌است به‌عنوان مدعی‌العموم وارد عمل می‌شویم و کودک تا زمان صدور حکم حضانت به بهزیستی سپرده خواهد شد.» وی درباره اینکه گفته می‌شود ستایش خواهری نیز دارد و به نظر می‌رسد جان آن کودک هم در خطر باشد گفت: «هر چند بچه که در آن خانه باشند و خطری آنها را تهدید کند به‌صورت موقت و تا زمان تصمیم‌گیری به بهزیستی سپرده خواهند شد.» کاویانی درباره اینکه اگر پدر و مادر این کودک در را به روی آنها باز نکنند چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: «در آن صورت با حکم ورود به منزل به تحقیق خواهیم پرداخت و من شخصا حکم را صادر می‌کنم و اطمینان می‌دهم با ورود دادستانی به این پرونده دیگر خطری ستایش را تهدید نخواهد کرد.»

همچنین بهداروند، رییس بهزیستی شوشتر نیز در این‌باره به خبرنگار ما گفت: «زمانی که در جریان وضعیت بد این کودک قرار گرفتیم بلافاصله اقدامات خود را آغاز کردیم. متاسفانه چون حکم دادستانی نداشتیم نتوانستیم وارد منزل شویم و تحقیقات کاملی انجام دهیم. با اعلام گزارش به دادستانی، پرونده به‌صورت ویژه تشکیل شد و اقدامات قانونی نیز در این خصوص انجام گرفته‌ است و امیدواریم بتوانیم خیلی زود ستایش را از آن خانه خارج کنیم.»وی گفت: «بار اولی که گزارش به ما رسید، ماموران اورژانس اجتماعی برای بررسی موضوع به خانه ستایش رفتند اما پدر و مادر این کودک در را قفل کردند. بار دوم پدر کودک در را باز کرد و مددکاران ما با توجه به صحبت‌های پدر کودک اعلام کردند او در وضعیتی نیست که بتواند از فرزندش مراقبت کند البته مددکاران هنوز موفق به صحبت با مادر این کودک نشده‌اند و او آن زمان در خانه نبود.»

بهداروند درباره آثار جراحت‌های شدید که روی بدن ستایش است، گفت: «آنچه مسلم است این بچه آسیب جدی دیده اما اینکه چطور و توسط چه کسی این آسیب به او وارد شده هنوز معلوم نیست. ما به‌زودی ستایش و هر کودکی که در آن خانه باشد را به بهزیستی منتقل خواهیم کرد و تا زمانی که اطمینان حاصل نکنیم آنها در امنیت هستند بچه‌ها در بهزیستی خواهند ماند. بهزیستی و دادستانی تعامل خوبی در این پرونده دارند.»/ب1


شرق



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • توسعه امکانات و تجهیزات سلامت، بهداشت و درمان؛ گامی ارزشمند از سوی هلدینگ پتروپالایش کنگان
  • فرماندار بوشهر: مدیریت مصرف برق در اولویت است
  • رکوردشکنی پتروشیمی زاگرس در بازار سرمایه؛ یکی از بزرگ‌ترین افزایش سرمایه‌های سال کلید خواهد خورد
  • گره کور مطالبات گندم‌کاران
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
  • مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۴ تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
  • زاکانی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در شرایط جنگی ادامه یابد
  • ترکیب هیئت رئیسه کمیسیون‌های مجلس در اجلاسیه سوم مشخص شد
  • جزئیات ارائه ۸۴ خدمت تأمین اجتماعی بدون مراجعه حضوری
  • «دِلو» پیشکسوت فوتبال در میان بدرقه پرشور مردم بوشهر به خانه ابدی رفت
  • روایت کامل دور تازه درگیری‌ها؛ پایگاه‌های آمریکا هدف حملات موشکی سپاه
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • .: ... 1 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 2 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 5 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 8 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 15 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 19 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 23 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 23 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...