امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 ارديبهشت 1393 - 17:31

اتحاد جنوب: نشست هم اندیشی اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران ادوار گذشته بوشهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان، نماینده بوشهر در مجلس و فرمانداران مرکز استان همزمان با روز شوراها برگزار شد.

اتحاد جنوب: نشست هم اندیشی اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران ادوار گذشته بوشهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان، نماینده بوشهر در مجلس و فرمانداران مرکز استان همزمان با روز شوراها برگزار شد.

در این نشست محمد دوانی، عبدالرحمان تنگستانی، داریوش پوربهی، حمیده ماحوزی و محمد دمشقی از اعضای سابق شورای شهر بوشهر غایب بودند.

گزارش «خلیج فارس» از این نشست را در ادامه می خوانید:

برزگرزاده: شوراهای شهر و روستا نمایشی از یک نظام مردمی است

رییس شورای شهر بوشهر گفت: شوراها برای خدمت به مردم نقش موثری دارند زیرا که از دل مردم جامعه انتخاب شده اند.


 


عبدالخالق برزگرزاده  اظهار داشت: شوراهای شهر و روستا نمایشی از یک نظام مردمی است که  برای اداره محل زندگی مردم با رای اعتماد آنها مشخص می شوند.

 وی با بیان این که رسیدن به جایگاه واقعی در عرصه های مختلف در سایه همدلی و تفاهم ایجاد می شود افزود: برای داشتن شهری زیبا با مردمان سرزنده باید با برنامه ریزی و وفاق و با استفاده از تجربیات گذشتگان به مردم خدمت کرد.

امام جمعه: سیاست زدگی از آسیب های شوراهاست

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان این که شوراها  نماد مردم سالاری دینی هستند و یک سری فرصت ها و تهدیدها دارند افزود: با همدلی و وفاق در بین تصمیم گیران و حضور افرادی که در حوزه های مختلف فعالیت دارند می تواند در راه موفقیت و رسیدن به جایگاه مورد نظر موثر باشد.

صفایی بوشهری ادامه داد: اگر مسایل فرهنگی نادیده و فقط مسایل عمرانی مورد توجه قرار گیرد، یک آسیب جدی است و با توجه به شعار امسال، در حوزه‌های فرهنگی بوشهر باید تحقیقات علمی بیشتری انجام شود.

 
امام جمعه بوشهر با اشاره به این که باید در حوزه شهری بوشهر یک برنامه مدون 10 ساله طراحی شود، گفت: بوشهر قله ای است که ما امروز در دامنه آن می باشیم.

وی با بیان این که باید فضایی به وجود بیاید تا اختلافات حل شود ادامه داد: سیاست زدگی و حزبی شدن آسیبی است که مانع کار کردن شده و اعضای شورا باید حواس شان به این مورد باشد.
 
نماینده مجلس: نگاه مسئولان کشوری باید نسبت به بوشهر تغییر کند

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس نیز در نشست هم اندیشی اعضای ادوار شوراهای شهر بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان بوشهر وجود دارد نگاه مسئولان کشوری باید نسبت به بوشهر تغییر کند.

عبدالکریم جمیری افزود: شورا باید در نزدیک ترین وضعیت با مردم در ارتباط بوده و خدماتی را که به آنها ارائه می کنند حل کننده مشکلات مردم باشد.

فرماندار: تشکیل اتاق فکر با حضور شهرداران و شوراهای سابق
فرماندار بوشهر نیز در این نشست گفت: هر دوره شورای اسلامی شهر و روستا برگرفته از نگاه و خواست مردم است و مسئولان نیز باید از این نهاد حمایت کنند.

حسن ابراهیمی با بیان اینکه اولویت شوراها پیگیری کارهای بر زمین مانده باشد، پیشنهاد کرد: خانه شورا با حضور شهرداران و اعضای سابق شوراها تشکیل شود تا به عنوان اتاق فکر به شوراهای کنونی مشاوره دهند.


در ادامه این نشست برخی از اعضای سابق شوراهای اسلامی بوشهر دیدگاههای شان را مطرح کردند:

سیدحسن موسوی:

شورای اول با چالش ژنراتورها شروع کرد

 
سید حسن موسوی عضو شورای اول شهر بوشهر در سخنانی با بیان اینکه روی کار آمدن شوراهای شهر و روستا انتظارات زیادی را در مردم از این نهاد ایجاد کرد، اظهار داشت: این درحالی بود که
تنها قانون 29 بندی داشتیم که نیازمند آئین نامه بود، ضمن اینکه محلی برای برگزاری جلسات نداشتیم.

موسوی با بیان اینکه اولین اقدام شورای اول اجاره مکانی در میدان امام بوشهر بود، افزود: پس از آن آئین نامه داخلی شورا و کمیسیون ها مشخص شد و اولین دستور کار مهم ما انتخاب شهردار بود که چون نباید در این خصوص شتاب زده عمل می کردیم، با 7 رای اسکندرپور شهردار وقت را ابقا کردیم.


وی افزود: آن زمان شهرداری بوشهر در پاساژ قرار داشت که وی پیشنهاد داد ساختمان مستقلی برای ان ایجاد شود و محصول همان پیگیری ها اکنون به ساختمان شهرداری مبدل شده است. ضمن اینکه آن دوران برق، فاضلاب و مخابرات در بوشهر مشکلات عدیده ای داشت که مسئولان وقت انصافا برای حل بخشی از این مشکلات تعامل خوبی با شورای شهر برقرار کرده بودند.

موسوی خاطرنشان کرد: اولین چالش شورای اول بوشهر هم موضوع انتقال ژنراتورهای برق از بوشهر به بندرعباس بود که همزمان با برگزاری آئین تحلیف اعضا، گرفتار یک گرداب ناخواسته شده بودیم، ضمن اینکه یکی از پیگیری های موفق آن شورا را موضوع حمایت از انتصاب فردی بومی به استانداری می دانم که منجر به حضور مهندس تبادار شد که کارنامه اش در این مسئولیت درخشان بود.

این عضو اسبق شورای شهر بوشهر همچنین گفت: کاش امام جمعه و نماینده مجلس پس از سخنرانی در جلسه ما می ماندند، چرا که نمی خواهیم فقط شنونده سخنان مسئولان باشیم، بلکه باید برای ما بگویند حق بوشهر کجای قانون است و سهم این شهر از تولید ناخالص ملی را چه کسی باید بگیرد؟

موسوی در پایان گفت: منابع مالی در شهر و شهرداری زیاد است، ولی مدیریت مالی نیست، وگرنه تغییرات در زندگی مردم در این شهر باید دیده می شد.

شیخ سقا:
در انتقال آرمستان بوشهر تسریع شود


رییس شورای دوم بوشهر نیز با بیان اینکه انتخابات شوراها از نکات روشن کارنامه دولت اصلاحات است اظهار داشت: یکی از تفاوت های انقلاب اسلامی با انقلاب مشروطه همین شوراهای شهر و روستا بود، چرا که مابقی ارکان تصمیم گیری در آن دوره هم بود.

نعمت الله شیخ سقا در ادامه با بیان اینکه تسریع در انتقال آرامستان به بیرون از شهر یکی از خواست های مردم است، افزود: وجود این محل در شهر آثار روانی بدی بر ساکنان پیرامون آن و خصوصا کودکان دارد و عجیب است که بجای هزینه در زمینه انتقال این آرمستان، شاهد تعمیرات در آن می باشیم.


وی احداث بازارچه ماهی و میگو، استفاده از تجربه شهر یزد در نگهدای بافت تاریخی، رسیدگی به بنای تاریخی مدرسه سعادت و جلوگیری از تخریب آن را  مطرح کرد و در پایان گفت: تعیین 18 اسفند به عنوان روز بوشهر یکی از افتخارات شورای دوم بود که هدف آن معرفی پتانسیل های شهر و جلب مشارکت بیشتر شهروندان بود، نه اینکه صرفا به برخی مجالس محدود شود و بازتاب خوشایندی نداشته باشد.

محمدی باغملایی:
امیدوارم شورای شهر باشد نه فقط شورای شهرداری


رییس شورای سوم شهر بوشهر نیز در این نشست ضمن تقدیر از حرکت شورای چهارم گفت: بیش از یک قرن از ایجاد بلدیه ها می گذرد که منجر به تحولاتی در شهرها شد، ضمن اینکه از گفتمان ارباب رعیتی تا قبل از مشروطه، در این دوران به گفتمان دولت ملت رسیدیم و برای مردم حقوق اولیه ای تعریف شد تا اینکه بعدها در گفتمان شهروندی نگاه به مردم مدرن تر شد.



اردشیر محمدی باغملایی با بیان اینکه اوج نگاه شهروندی و فعالیت شوراها در دوران ریاست جمهوری خاتمی بود، افزود: اگرچه شوراهای شهر در قانون اساسی بسیار قوی دیده شده و در کنار قوای مقننه، مجریه و قضائیه به عنوان رکن چهارم کشور معرفی شده اند، اما در عمل نقش آنها به شورای شهرداری تنزل داده شده است، با این وجود می توان از همین قوانین نیم بند هم حداکثر استفاده را نمود و مطالبات مردم را با جدیت پیگیری کرد.

محمدی باغملایی ابراز امیدواری کرد: روزی برسد که شورای شهر به عنوان پارلمان محلی با اختیارات مناسبی بتواند حقوق اساسی مردم را پیگیری کند.

اسدی:
باید از چه کسی مطالبه کنیم


عضو چهار دوره شورای شهر بوشهر هم گفت: باید عدم رشد و توسعه بوشهر به عنوان یک شهر بندری آسیب شناسی شود.

نصرالله اسدی ادامه داد: شورا و شهرداری ها که اختیارات وتوان محدودی دارند، در عوض دولت ها هم که قدرت بیشتری در اختیارشان است می گویند نمی توانیم؛ با این حساب نمی دانم باید حقوق شهر را از چه کسی مطالبه کنیم.
 



مسعود شکوهی:
شوراها عزم خود را برای دفاع از حقوق مردم به کار بگیرند


عضو دوره سوم شورای شهر اسلامی بوشهرگفت: شوراها باید عزم واراده خود را به کار بگیرند تا بتوانند از این حریم دفاع کنند .

مسعود شکوهی در نشست هم اندیشی اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران ادوار گذشته بوشهر اظهار داشت:  شوراها به عنوان نماینده مردم در این نهاد خدمت می کنند و این امانتی که مردم  به دست آنها سپرده اند و همه باید تلاش کنند تا  مشکلات مردم و شهر برطرف شود.

وی افزود: کمبودها و نواقص در قوانین زیاد است و قائدتا  سوء استفاده ها هم بیشتر می شود،اما مهم این است که شوراها عزم واراده خود را به کار گرفته تا بتوانند از حق مردم دفاع کنند.

شکوهی ادامه داد: برای رسیدن به جایگاه واقعی زمانی موفق می شویم که خود ما  به آن جایگاه  اعتقاد داشته باشیم.


امان الله شجاعی:

هنرمندان بوشهری در خانه خود غریب اند

عضو دیگر شورای سوم اسلامی شهر بوشهر خطاب به رییس شورای شهر بوشهرگفت: آقای رییس مطلع باشید عده ای می خواهند شما را زمین گیر کنند.

امان الله شجاعی در این نشست با انتقاد از حاشیه سازی برخی برای برگزارکنندکان هفته بزرگداشت روز بوشهر اظهار داشت: روزی با تبر به خانه ی فرهنگ و هنر حمله کردند و به همت اصلاحات دسته تبر شکست و امروز با فلزش قفلی ساختند  تا بر درب شوار شهر بزنند که دیگر به دنبال روز بوشهر نباشند.

وی با اشاره به سخنان امام جمعه بوشهر در خصوص فضای فرهنگی در استان که در این نشست مطرح شد، افزود: باید بگویم آن فرمایشات بسیار ارزشمند و خوب بودند و به جاست پیگیری شود تا حقوق مردم نیز و این نقطه جغرافیایی داده شود.

شجاعی تصریح کرد: هنرمندان بوشهری در پایتخت مجاز به اجرای برنامه هستند اما در شهر خودشان غریب هستند و نمی گذارند بزرگی خودش را نشان دهد، موضوعی که توسط اقلیت قدرتمندی در جامعه دنبال می شود و می خواهند بخش اکثریت را محاصره کنند.

این عضو سابق شورای شهر اظهار داشت: با این فضا، نه تنها به آن قله ای که مورد نظر امام جمعه محترم هست نخواهیم رسید بلکه در قعر تحولات خود ساخته ای خواهیم افتاد که مایه شرمندگی و رفتن به قهقرا است.

وی خطالب به امام جمعه، استاندار و رییس شورای شهر گفت: دِین بزرگی از مردم بر گردن شماست و اگر این مهم ادا نشود به مردم بوشهر ظلم شده است.

شهردار اسبق بوشهر:
نیروگاه اتمی تهدید جدی برای حوزه ملی و شهر است


شهردار اسبق بوشهر نیز در سخنانی گفت: نیروگاه اتمی و پارس جنوبی هر چند برای استان بوشهر نماد افتخار و سربلندی محسوب می شود اما تهدید جدی برای پیرامون خود و شهر است.

فضل الله توسلی اظهار داشت: نیروگاه اتمی تعهدات قبلی اش در ارتباط با بوشهر و مناطق مسکونی پیرامون خود را اجرایی نکرده و اکنون پیگیر احداث نیروگاه جدید در بوشهر می باشد.


وی افزود: در صورت احداث نیروگاه دوم در بوشهر باید مطالبات و خواسته‌های مردم به طوری جدی برآورده شود و در این صورت است که احداث دو نیروگاه جدید در بوشهر می‌تواند با رضایت مردم استان بوشهر همراه شود.

رباب عبیدی:
پلاژ و پارک بانوان در شورای اول استارت خورد

رباب عبیدی عضو شورای اول و دوم شهر بوشهر نیز گفت: پلاژ بانوان بوشهر یکی از پیگیری های شورای اول بود که اگرچه تنها عضو زن شورا بودم ولی این موضوع با همراهی 6 عضو دیگر همراه و در دوره شورای دوم اجرایی شد.

نایب رییس شورای اول بوشهر افزود: پارک بانونان هم در شورای اول استارت خورد و بعد در شورای دوم اجرایی شد.


عبیدی افزود: امیدواریم شورا با عملکرد مثبت خود و تعامل با مسئولان کارهای موثری انجام و این نها را به جایگاه اصلی برساند.

در پایان این همایش به اعضای سابق شورای شهر بوشهر لوح یادبود اهدا شد.
 













 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • پنج دستگاه" ام‌ آر آی" در استان بوشهر فعال است
  • هشدار بارندگی در ۸ استان؛ سامانه بارشی جدید پنجشنبه وارد کشور می‌شود
  • دوره مربیگری فوتبال B آسیا در بوشهر آغاز شد
  • عراق با بستن مرز، مردم خودش را تنبیه می‌کند؛ تجارت پابرجاست
  • دستور جمع‌آوری فوری قرص FAT FAST و پودر هموستاز غیرمجاز صادر شد
  • آماده‌باش کامل سازمان حفظ نباتات برای مقابله با مخاطرات ال‌نینو
  • بحران مالی مس رفسنجان؛ والیبال قربانی بدهی‌های انباشته
  • ۱۵ هزار بیمار خاص دربوشهر از حمایت‌های بیمه سلامت برخوردار هستند
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • شیرودی: ایرلاین‌ها به‌جای جنجال، نقص هواپیماهای ام‌دی را رفع کنند
  • آخرین وضعیت قیمت جهانی نفت و فرآورده‌های انرژی در بازارهای بین‌المللی
  • خیرالله زاده درپاراجودو نایب قهرمان شد
  • سرلشکر رضایی: ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده ایران خارج نخواهد شد
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...