امروز: شنبه 10 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 مرداد 1405 - 08:52

اتحادخبر:وزنه‌برداری ایران در حالی خود را برای بازی‌های آسیایی ناگویا آماده می‌کند که کاهش سهمیه‌ها، قانون تک‌مداله شدن رقابت‌ها و انتخاب تنها یک ورزشکار در هر وزن، کار ملی‌پوشان را دشوار کرده است.

اتحادخبر:وزنه‌برداری ایران در حالی خود را برای بازی‌های آسیایی ناگویا آماده می‌کند که کاهش سهمیه‌ها، قانون تک‌مداله شدن رقابت‌ها و انتخاب تنها یک ورزشکار در هر وزن، کار ملی‌پوشان را دشوار کرده است.

مأموریت دشوار پولادمردان ایران برای بازگشت به سکوی طلایی آسیا

به گزارش مهر، وزنه‌برداری در کنار کشتی همواره یکی از اصلی‌ترین امیدهای کاروان ورزش ایران برای کسب مدال‌های طلا در بازی‌های آسیایی بوده است، اما این رشته در آستانه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا با چالش‌هایی روبه‌روست که می‌تواند مسیر مدال‌آوری را دشوارتر از همیشه کند. کاهش سهمیه‌ها، تغییر قوانین مسابقات و افزایش قدرت رقبای آسیایی باعث شده مأموریت شاگردان بهداد سلیمی برای تکرار موفقیت‌های گذشته آسان نباشد.

اردوی آماده‌سازی تیم ملی از هفته گذشته با حضور ۱۲ وزنه‌بردار در سالن وزنه‌برداری مجموعه ورزشی آزادی آغاز شده و قرار است تا زمان اعزام به بازی‌های آسیایی ادامه داشته باشد. ملی‌پوشان پس از پایان رکوردگیری چالوس و اردوی مازندران، بدون وقفه تمرینات خود را در تهران از سر گرفته‌اند تا برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا، قهرمانی جهان و در نهایت بازی‌های آسیایی ناگویا آماده شوند.

البته هنوز ترکیب نهایی تیم مشخص نیست. مرحله دوم رکوردگیری تیم ملی ۲۰ مرداد برگزار می‌شود و مرحله سوم نیز همزمان با هفته نخست شهریور و رقابت‌های لیگ برتر خواهد بود. اگرچه اسامی نفرات مدنظر کادر فنی برای اعزام به کمیته ملی المپیک ارسال شده، اما به گفته بهداد سلیمی سرمربی تیم ملی وزنه برداری این فهرست نهایی نیست و عملکرد وزنه‌برداران در دو مرحله رکوردگیری پیش رو، ترکیب نهایی را مشخص خواهد کرد.

مأموریت دشوار پولادمردان ایران برای بازگشت به سکوی طلایی آسیا

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های بازی‌های آسیایی ناگویا نسبت به دوره‌های گذشته، اجرای قانون «تک‌مداله» شدن مسابقات وزنه‌برداری است. در این دوره تنها مدال مجموع توزیع خواهد شد و دیگر از مدال‌های یک‌ضرب و دوضرب خبری نیست. از سوی دیگر، هر کشور تنها مجاز است در هر وزن یک ورزشکار به میدان بفرستد؛ قانونی که انتخاب نفرات را برای کادر فنی دشوارتر کرده است، به‌ویژه برای ایران که در برخی اوزان چند مدعی جدی دارد.

کاروان وزنه‌برداری ایران با وجود کاهش سهمیه‌ها، در نهایت موفق شد مجوز اعزام هشت ورزشکار شامل پنج مرد و سه زن را دریافت کند. تیم مردان در اوزان ۷۵، ۸۵، ۹۵، ۱۱۰ و ۱۱۰+ کیلوگرم و تیم بانوان در اوزان ۶۹، ۷۷ و ۸۶ کیلوگرم روی تخته خواهند رفت. این در حالی است که نسبت به دوره قبل دو سهمیه از ایران کاهش یافته و همین موضوع دست کادر فنی را برای چینش ترکیب بسته‌تر کرده است.

عملکرد وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو نیز چندان امیدوارکننده نبود. تیم ملی در بازی‌های آسیایی هانگژو با ۱۰ نماینده تنها به یک مدال نقره توسط علی داوودی رسید؛ نتیجه‌ای که ضعیف‌ترین عملکرد این رشته محسوب می‌شود. پیش از آن، ضعیف‌ترین نمایش ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه بازمی‌گشت که تنها یک مدال طلا توسط حسین رضازاده به دست آمد، اما حتی در آن دوره نیز کاروان ایران بدون مدال طلا مسابقات را ترک نکرد. در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، وزنه‌برداری ایران دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز کسب کرده بود.

مأموریت دشوار پولادمردان ایران برای بازگشت به سکوی طلایی آسیا

اکنون هدف اصلی فدراسیون، جبران ناکامی هانگژو و بازگرداندن وزنه‌برداری ایران به جمع رشته‌های طلایی کاروان است. البته تحقق این هدف ساده نخواهد بود؛ چرا که علاوه بر تغییر قوانین، رقابت با قدرت‌های سنتی و نوظهور آسیا از جمله چین، ازبکستان، بحرین، هند، تایلند، قطر و کره جنوبی نیز سخت‌تر از گذشته شده است. ضمن اینکه بسیاری از وزنه‌برداران آسیایی با هدف کسب امتیاز در مسیر سهمیه المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس در ناگویا حاضر خواهند شد و سطح مسابقات به مراتب بالاتر خواهد بود.

سجاد انوشیروانی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، پیش‌تر اعلام کرده بود که تیم ملی مردان در سه وزن بالایی بیشترین شانس را برای کسب مدال طلا در ناگویا دارد. بهداد سلیمی، سرمربی تیم ملی، نیز از روند آماده‌سازی و رکوردهای ثبت شده در اردو ابراز رضایت کرده، اما تأکید دارد که انتخاب نهایی ملی‌پوشان پس از دو مرحله رکوردگیری پیش‌رو انجام خواهد شد و عملکرد وزنه‌برداران در این مراحل، نقش تعیین‌کننده‌ای در ترکیب اعزامی خواهد داشت.

مأموریت دشوار پولادمردان ایران برای بازگشت به سکوی طلایی آسیا

با این حال، وزنه‌برداری ایران برای بازگشت به روزهای طلایی کار آسانی پیش رو ندارد. کاهش سهمیه‌ها قانون تک‌مداله شدن رقابت‌ها، افزایش قدرت رقبای آسیایی و محدودیت اعزام تنها یک ورزشکار در هر وزن، چالش‌هایی است که کار ملی‌پوشان را در ناگویا سخت‌تر از دوره‌های گذشته کرده است؛ موضوعی که باعث می‌شود انتخاب نفرات و کسب مدال طلا بیش از هر زمان دیگری به آمادگی وزنه‌برداران و تصمیم‌های کادر فنی گره بخورد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تفاهم‌نامه تأمین ۵ دستگاه آمبولانس پیشرفته برای مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر امضا شد
  • حل اختلاف میان پتروشیمی جم و مهر حاصل همکاری سران قوا بود/ قرارداد کارگران از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود
  • پتروشیمی جم محور توسعه بوشهر؛ امضای ۴ تفاهم‌نامه با حضور وزیر تعاون
  • گام نو در پارس جنوبی: اشتغال پایدار، بیمارستان تخصصی و سند چشم‌انداز در مسیر توسعه متوازن
  • جزئیات حملات شب گذشته به استان بوشهر
  • گام مهم جم‌پیلن در راستای حمایت از کسب و کارهای خرد و توانمندسازیِ بانوان سرپرست خانوار
  • وزیر کار از خط مقدم جبهه اقتصادی: در پتروشیمی جم، نه اخراجی داریم و نه توقف تولید / بازسازی با «دست‌های داخلی» کلید خورد
  • افزایش ۵۰ میلیون دلاری درآمد پتروشیمی خارک با رشد سه‌برابری تولید گوگرد
  • تمدید تمامی مجوزها و مهلت‌های ویژه دوران جنگ تا پایان شهریور
  • بازدید وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی از تاسیسات پتروشیمی
  • نتانیاهو! تاریخ را بخوان، آنگاه درباره ایران سخن بگو
  • پایان کار تیم شمشیربازی سابر ایران با شکست مقابل ژاپن
  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان
  • پیام تسلیت مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس در پی درگذشت محمد عسگری سرپرست روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
  • کولیوند: تاول و زخم پا را در پیاده‌روی اربعین نادیده نگیرید
  • تفاهم‌نامه تأمین ۵ دستگاه آمبولانس پیشرفته برای مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر امضا شد
  • اهمیت ژئوپلیتیک تنگه هرمز ومنطقه خلیج فارس
  • نامه یدالله اسلامی به پزشکیان: ایران نیازمند شجاعت صلح است
  • « به فندُقیای کوچولو »
  • تمامِ حرف من
  • بخشدار مرکزی دشتستان: دو آب انبار این بخش، مرمت و احیا شدند
  • افزایش حمایت‌های بهزیستی در بوشهر؛ جذب معلولان با آزمون استخدامی
  • ارائه بیش از 400هزار خدمت به مراجعین در پلی کلینیک تخصصی مبعث بوشهر
  • درخواست گزارشگران سازمان ملل از آمریکا و اسرائیل درباره جنایت در میناب
  • 🎥ویدیو/روایت زنده یاد اکبر عبدی از سکانس احساسی فیلم مادر
  • نوبرانه نخلستان‌های بوشهر به بازار آمد
  • حل اختلاف میان پتروشیمی جم و مهر حاصل همکاری سران قوا بود/ قرارداد کارگران از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود
  • جوانگرایی در والیبال را کاریکاتوری انجام دادیم/ وقت تغییر پیاتزا نیست
  • آگهی مزایده شهرداری دالکی / جزییات
  • تشییع پیکر زنده‌یاد «اکبر عبدی»
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 4 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 5 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 7 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 11 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 12 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 14 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 18 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 19 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 21 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...