امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 ارديبهشت 1405 - 07:57
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ؛

اتحادخبر- سعیده دشتی: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از تداوم پایش صنایع، پیشرفت طرح‌های مدیریت پسماند و رشد شاخص‌های حیات‌وحش در استان خبر داد.عبدالرحمن مرادزاده شامگاه روز شنبه ١٢ اردیبهشت  در ایستگاه رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به...

اتحادخبر- سعیده دشتی: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از تداوم پایش صنایع، پیشرفت طرح‌های مدیریت پسماند و رشد شاخص‌های حیات‌وحش در استان خبر داد.


به گزارش اتحادخبر، عبدالرحمن مرادزاده شامگاه روز شنبه ١٢ اردیبهشت  در ایستگاه رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه محیط زیست انسانی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ پایش صنایع استان بر اساس قوانین و مقررات و از طریق ادارات شهرستان‌ها به‌صورت مستمر انجام شده است.

وی افزود: برخی صنایع بزرگ در قالب خوداظهاری، آزمایشگاه‌های معتمد را برای سنجش پارامترهای آب، خاک و هوا انتخاب می‌کنند و در کنار آن، کارشناسان محیط زیست نیز به‌صورت تصادفی اقدام به نمونه‌برداری و صحت‌سنجی می‌کنند. حتی در ایام جنگ نیز فهرست صنایع آلاینده به‌روزرسانی و اخطاریه‌های لازم صادر شده است.

مرادزاده با اشاره به وضعیت مدیریت پسماند در استان گفت: امسال ۱۲ جلسه کارگروه پسماند استان به ریاست استاندار برگزار شده و در شهرستان‌ها نیز جلسات جداگانه‌ای تشکیل شده است. برای راه‌اندازی سایت‌های مدیریت پسماند، سه محل دفع تعیین شده که نخستین سایت استاندارد دفع پسماند شهری استان در عسلویه با پیشرفت ۸۰ درصدی در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

وی ادامه داد: در بوشهر و تنگستان نیز دستگاه‌های پردازش پسماند توسط شهرداری‌ها راه‌اندازی شده است. تمامی شهرستان‌ها موظف به اجرای طرح جامع مدیریت پسماند هستند که اجرای آن بر عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌هاست. تاکنون در پنج شهرستان جانمایی، تهیه طرح جامع و گزارش ارزیابی انجام شده و شش شهرستان نیز مجوز اولیه زیست‌محیطی دریافت کرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تصریح کرد: از میان این شهرستان‌ها، بوشهر، اهرم، عسلویه و دشتی دارای گزارش ارزیابی زیست‌محیطی هستند. همچنین طرح جامع مدیریت پسماند تنگستان به تصویب رسیده و شهرستان‌های بوشهر، گناوه، دشتی، کنگان، عسلویه و دیر در مرحله بازنگری و به‌روزرسانی قرار دارند.

مرادزاده در ادامه به حوزه محیط زیست طبیعی اشاره کرد و گفت: استان بوشهر دارای ۹ منطقه تحت مدیریت است و در سال ۱۴۰۴ وسعت مناطق حفاظت‌شده به ۱۱ درصد رسیده که هدف‌گذاری ما افزایش آن به ۱۲ درصد است. دو منطقه شکار ممنوع نیز در جم (ریز) و گناوه در دست معرفی قرار دارد.

وی از شناسایی یک منطقه کاملاً دریایی با عنوان «شاه علم» در فاصله حدود ۱۰۰ کیلومتری پارک ملی نایبند خبر داد و افزود: این منطقه دارای جزیره زیرآبی و اجتماعات ارزشمند مرجانی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر درباره نتایج سرشماری‌ها بیان کرد: بر اساس آمارها، ۵۳ هزار پرنده تابستان‌گذران و ۸۰ هزار پرنده زمستان‌گذران در استان ثبت شده است و در صورت بهبود شرایط زیستگاهی، ماندگاری پرندگان زمستان‌گذران افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به گونه‌های شاخص استان گفت: آهوان جزایر خارگ و خارگو از گونه‌های مهم استان هستند که امسال در خارگو به روش پهپادی و در خارگ به روش مشاهده مستقیم سرشماری شدند. به‌جز منطقه حفاظت‌شده مند که به دلیل خشکسالی با پراکندگی مواجه شده، سایر مناطق رشد ۱۰ درصدی جمعیت حیات‌وحش نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

مرادزاده همچنین از معرفی ۲۰ رأس جبیر در زیستگاه‌های طبیعی استان طی سال جاری خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه جنگل‌های حرا اشاره کرد و گفت: در خور سلطانی بوشهر و تنگستان طی سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ بیش از ۳۰ هکتار حراکاری انجام شده است. حتی در روزهای ابتدایی جنگ نیز عملیات کاشت متوقف نشد و با همکاری تشکل‌های مردم‌نهاد و همیاران محیط زیست، حدود ۸ هزار نهال حرا در همان ایام کاشته شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تأکید کرد: در دوران جنگ هیچ‌یک از پاسگاه‌های محیط‌بانی تعطیل نشد و پویش‌هایی نظیر «سرو ایران»، «نهال امید» و «نه به پلاستیک» نیز برگزار شد.

وی با اشاره به شعار امسال روز زمین پاک با عنوان «انرژی پاک، مرهم زخم زمین» خاطرنشان کرد: با توجه به ناترازی‌های انرژی، حرکت به سمت انرژی‌های پاک یک ضرورت است.

مرادزاده در پایان با اشاره به موضوع فلرینگ در صنایع نفت و گاز گفت: پیش از جنگ اقدامات مؤثری در زمینه کاهش فلرینگ انجام شده و سه مجوز برای استفاده از گازهای فلر در صنایع سیمان، تولید برق و پتروپالایش صادر شده است. در حال حاضر حدود ۱۰۰ فلر در مناطق کنگان و عسلویه فعال است که برنامه‌هایی برای کاهش اثرات زیست‌محیطی آن‌ها در دست اجرا قرار دارد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • انتصاب سرپرست روابط عمومی و دبیر مسئولیت‌های اجتماعی آریاساسول
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • نرخ حواله پنج ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
  • اندیشه را با جغرافیا نمی‌توان سنجید
  • فرماندار دشتی: کارکنان حوزه سلامت عرصه خدمت‌رسانی را رها نکرده اند
  • مهاجرانی: با عزت صلح را دنبال می‌کنیم؛ در دفاع از کشور کوتاه نمی‌آییم
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • 🎥ویدیو/صادرکنندگان بوشهری از موانع پیش‌روی صادرات می‌گویند
  • منطقه آزاد بوشهر به کانون توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال تبدیل می‌شود
  • نفت برنت از ۱۱۱ دلار عبور کرد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...