امروز: جمعه 08 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 فروردين 1405 - 09:51

اتحادخبر:مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره ) استان بوشهر از ارائه بیش از ۲ میلیون خدمت به مددجویان تحت حمایت و دیگر نیازمندان غیر تحت حمایت در ایام ماه مبارک رمضان و جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 

اتحادخبر:مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره ) استان بوشهر از ارائه بیش از ۲ میلیون خدمت به مددجویان تحت حمایت و دیگر نیازمندان غیر تحت حمایت در ایام ماه مبارک رمضان و جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 

مدیرکل کمیته امداد بوشهر: ۲ میلیون خدمت به نیازمندان ارائه شد

به گزارش مهر، فرید محبی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر اهمیت حضور موثر مردم در عرصه های اجتماعی افزود : شناسایی سریع خانواده های آسیب دیده، تامین و توزیع بسته های معیشتی ، پرداخت کمکهای نقدی فوری،ارائه خدمات حمایتی ضروری و کمک به جبران بخشی از خسارات معیشتی و اموال خانواده های آسیب دیده مددجویان از جمله مهمترین ماموریت های قرارگاه ایران همدل در استان بوشهر بوده است.

وی در ادامه افزود: در کنار این اقدامات ، تقویت روحیه امید امید و همدلی اجتماعی،بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی اجتماعی مساجد و مراکز نیکوکاری و نیز روایت خدمت از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی نیز در دستور کار قرار دارد تا حرکت همدلانه مردم در حمایت از آسیب دیدگان گسترش یابد.

محبی خاطر نشان کرد: ۱۳۰ مرکز نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر این روزها همپای مردم استان با مشارکت در پویش قرارگاه مردمی حمایتی_اجتماعی ایران همدل و برپایی مواکب مختلف علاوه بر ایجاد شور حماسی نسبت به پذیرایی از عزاداران امام امت در اجتماع های مردمی، کمک‌های مردم نوعدوست استان را جهت کمک به پشتیبانی جبهه مقاومت در جنگ رمضان جمع‌آوری می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به گزارشی از اقدامات انجام شده در قرارگاه حمایتی- اجتماعی ایران همدل که از ابتدای ماه مبارک رمضان تا جنگ رمضان شروع شده است گفت: کمیته امداد در این ایام با همکاری موسسات خیریه و تشکل های مردمی و مراکز نیکوکاری تعداد کل ۲ میلیون و ۵۲۸ هزار ۶۷۰ خدمت به مددجویان تحت حمایت و دیگر نیازمندان غیر تحت حمایت انجام داده است که حدود ۴،۶۰۹،۸۴۱،۴۷۰،۰۰۰ ریال هزینه در بر داشته است.

شناسایی ۳۱۲ خانواده آسیب دیده از جنگ

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: این تعداد خدمت در زمینه های مختلف از جمله تهیه بسته های معیشتی، طبغ و توزیع غذای گرم، کمک های نقد بلا عوض، تهیه و توزیع لوازم ضروری منزل و ... انجام شده است.

محبی در ادامه خاطر نشان کرد: ۳۱۲ خانواده آسیب دیده از جنگ شناسایی شده است که در اسرع وقت کمک های لازم به آنها انجام شده است.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در پایان به درگاه های پرداخت کمک های مردمی اشاره کرد و گفت: مردم نیکوکار و نوعدوست هم استانی می توانند از طریق شماره گیری کد دستوری #۰۷۷*۸۸۷۷* و یا شماره کارت مجازی کمک های نقدی خود را جهت کمک به نیازمندان پرداخت کنند.

محبی همچنین خاطر نشان کرد: علاوه بر این با نصب اپلیکیشن «صدقه من» روی گوشی همراه و یا مراجعه به دفاتر ۱۹ گانه کمیته امداد در سراسر استان و یا مراکز نیکوکاری از دیگر راه های پرداخت کمک های مردمی برای کمک به نیازمندان است.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • سلیمی: دولت در معرفی وزرای پیشنهادی نفت و اطلاعات به مجلس تسریع کند
  • انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ-۱ در تنگه هرمز
  • استقلال به دنبال تکرار عنوان قهرمانی و چند تیم در اندیشه جبران گذشته
  • کلاهبردار با رسید جعلی بانکی در دشتستان دستگیر شد
  • تخصیص اعتبار برای تکمیل سالن ورزشی علی‌آباد شهر برازجان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و پتروشیمی سروش مهستان عسلویه
  • تشییع و تدفین شهدای تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس در استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/07
  • ایران جزو پنج کشور اول دنیا در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
  • بازسازی واحدهای آسیب‌دیده پتروشیمی با تأمین مالی شتاب می‌گیرد
  • پزشکیان: رسیدگی به مناطق محروم در اولویت بنیاد مستضعفان باشد
  • پازوکی: پروژه محاصره ایران شکست خورده است
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/07
  • دوچرخه‌ سواران برازجانی به مقصد میناب بدرقه شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • ۸۱ درصد تصادفات فوتی موتورسواران در معابر شهری ناشی از سرعت غیرمجاز و تخلفات رانندگی است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • استقلال چگونه فرصت رسیدن به صدر را از دست داد؛ ۷ شاخص به سود آبی‌ها
  • مرکز آموزشی پژاک منهدم شد
  • پیروزی مقتدرانه تیم‌های الف و ب هیئت تیراندازی دشتستان در هفته چهارم لیگ استان بوشهر
  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • درخشش آتش‌نشانان پتروشیمی پردیس در رقابت‌های منطقه پارس؛ پردیس برترین تیم در بین پتروشیمی‌ها شد
  • شیوع فیبروم‌های رحمی در زنان؛ از علائم تا درمان
  • نوشیدن چای خطر بیماری‌های عروقی را کاهش می دهد
  • جشنواره ورزشی بانوان در کنگان برگزار شد
  • .: محمد حدود 7 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 8 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 9 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 12 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 17 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 20 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 23 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 26 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 1 ماه قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...