امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 31 ارديبهشت 1404 - 08:34

اتحادخبر: مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌گوید: کانون قصد دارد به همان وظیفه اصلی خودش برگردد که پرورش و تربیت نسل تازه‌ای از شاعران و نویسندگان و چهره‌های هنری است.

اتحادخبر: مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌گوید: کانون قصد دارد به همان وظیفه اصلی خودش برگردد که پرورش و تربیت نسل تازه‌ای از شاعران و نویسندگان و چهره‌های هنری است.

کانون پرورش فکری قصد دارد به وظیفه اصلی خودش برگردد

به گزارش مهر؛ مجتبی حاذق درباره باشگاه «قاف»، ویژه استعدادهای برتر ادبی سراسر کشور، گفت: یکی از مأموریت‌های اصلی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و همچنین مأموریت اصلی اداره کل آفرینش‌های ادبی و هنری کانون که بنده در آن مسئولیت دارم، شناسایی، پایدارسازی و پرورش استعدادهای ادبی و هنری است. ما با توجه به همین یک خط مأموریت، وظیفه داشتیم استعدادهای ویژه‌تر در حوزه‌های ادبیات و هنر را شناسایی کنیم و برای پرورش آنها برنامه داشته باشیم که باشگاه قاف اولین گام ما در حوزه ادبیات است.

۶۴ شاعر و ۵۲ نویسنده نوجوان، در باشگاه «قاف» تحت آموزش ادبی قرار دارند

مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادامه داد: ابتدای سال ۱۴۰۲ بود که مربیان و کارشناسان ما در سراسر کشور، به بررسی نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۷ سال پرداختند؛ نوجوانانی که زمینه‌های ادبی، سرایش شعر و نویسندگی داشتند. از بین تمام نوجوان‌هایی که آثارشان در هزار و خرده‌ای مرکز ثابت و سیار کانون در سراسر کشور بررسی شد، تقریباً نزدیک به هزار نوجوان مستعد در حوزه ادبی شناسایی شدند. در بررسی مجدد که کارشناسان ادبی ما در تهران انجام دادند، ۶۴ شاعر نوجوان و ۵۲ نویسنده نوجوان انتخاب شدند تا در مسیر رشد ادبی کنار آنها باشیم.

وی افزود: آذرماه سال ۱۴۰۲ اولین اردوی این بچه‌ها برگزار شد و ما در طول این مدت با برنامه‌های مختلف سعی در حمایت از بچه‌ها و کمک به رشد ادبی آنها داشتیم. خوشبختانه تا همین امروز آموزش‌های هفتگی، نقد و بررسی آثار، اردوهای مختلف و… ادامه دارد و حمایت ما از این بچه‌ها قطع نشده است. اعضای باشگاه قاف به گروه‌های چهار پنج نفره تقسیم شده‌اند و هرکدام‌شان یک مربی همراه دارند که روزانه آثار آنها را بررسی می‌کند و به آنها مشاوره می‌دهد. سید وحید سمنانی، بابک نیک‌طلب، خانم کبری بابایی، خانم مریم اسلامی، حسین دهنوی، مبین اردستانی و… مربی‌های حاضر در برنامه قاف هستند. جدا از این، چهره‌های شاخصی مثل آقای امیری اسفندقه، ناصر فیض، سعید بیابانکی و دیگران هم در برنامه‌های مختلف ما حضور داشتند و با این بچه‌ها کارگاه و نشست داشتند.

کانون پرورش فکری قصد دارد وظیفه اصلی خودش برگردد

کانون، پرورش استعدادهای ادبی نوجوان را جدی گرفته است

حاذق درباره آخرین برنامه‌های باشگاه قاف گفت: همان‌طور که گفتم اعضای باشگاه قاف از ۱۳ تا ۱۷ سال سن داشتند. در طول این دو سال تعدادی از این بچه‌ها وارد دانشگاه شده‌اند یا اینکه پشت کنکوری هستند. ما برای این بچه‌ها یک برنامه ویژه برگزار کردیم که اردوی دو روزه تهران در ایام نمایشگاه کتاب بود. قرار است این بچه‌ها به عنوان عضو ارشد در کانون فعالیت کنند و به اعضای جدید باشگاه قاف، کمک کنند. ما با این بچه‌ها که نزدیک ۳۰ نفر هستند، به عنوان عضو ارشد برخورد می‌کنیم. در اردوی تهران توفیق داشتیم در خدمت ۱۶ نفر از آنها باشیم تا هم در نمایشگاه کتاب شرکت کنند، هم با چهره‌های ادبی دیدار داشته باشند و هم مقدمات پروژه جدید را شروع کنیم. بنا است از بین این ۱۶ نفر، یکی دو پسر و سه چهار دختر را انتخاب کنیم تا از این به بعد به عنوان کمک‌مربی در کنار مربیان اصلی قاف حضور داشته باشند؛ هم آموزش می‌بینند و هم به بچه‌های جدید الورود قاف، کمک کنند.

وی با اشاره به نقش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تربیت چهره‌های ادبی و هنری برجسته کشور، گفت: کانون، چه پیش و چه پس از انقلاب، همواره نقش بی‌بدیلی در تربیت چهره‌های ادبی و هنری ایران داشته است. از جناب افشین علا گرفته تا مصطفی رحماندوست و مجید مجیدی و… همه از کسانی هستند که روزگاری در شهر و روستای خودشان عضو کانون بودند و خودشان را مدیون کانون می‌دانند. حالا کانون قصد دارد به همان وظیفه اصلی خودش برگردد که پرورش و تربیت نسل تازه‌ای از شاعران و نویسندگان و چهره‌های هنری است.

مجتبی حاذق باشگاه قاف را اتفاقی خوب در کانون پرورش فکری دانست و گفت: ما در کانون تولیدات خوبی برای کودک و نوجوان دائم و تلاش‌مان را در حوزه تولید ادبی قطع نکرده‌ایم، اما از این پس بنا داریم پرورش استعدادهای ادبی را جدی بگیریم. امیدوارم استعدادهای ادبی در هرجای کشور که هستند، از خدمات کانون استفاده کنند و به باشگاه قاف بپیودند. از معلم‌ها، پدر و مادرها، مربیان پرورشی و… خواهش می‌کنم دانش‌آموزان و نوجوانان مستعد در حوزه ادبی را به کانون پرورش فکری معرفی کنند تا بتوانیم بیش از پیش رشد آنها کمک کنیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • از سفرهای نمایشی تا خسارت‌های ماندگارِ احمدی‌نژاد
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: نیما پور علی حدود 19 ساعت قبل گفت: عالی ...
  • .: تانی حدود 3 روز قبل گفت: استاد عزیز💙💙💙💙 ...
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 20 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 21 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...