امروز: پنجشنبه 19 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 بهمن 1403 - 07:50

اتحادخبر: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تقویت صنایع جایگزین واردات کالای ملوانی، تکمیل حلقه‌های مفقوده صنعت پتروشیمی و احداث و راه‌اندازی صنایع غذایی برای استفاده از ظرفیت دریایی، سه راهبرد اصلی برای استان بوشهر هستند.

اتحادخبر: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تقویت صنایع جایگزین واردات کالای ملوانی، تکمیل حلقه‌های مفقوده صنعت پتروشیمی و احداث و راه‌اندازی صنایع غذایی برای استفاده از ظرفیت دریایی، سه راهبرد اصلی برای استان بوشهر هستند.

سه راهبرد معاونت صنایع عمومی وزارت صمت برای استان بوشهر اعلام شد

به گزارش ایرنا؛ ابراهیم شیخ در بوشهر افزود: استان بوشهر ظرفیت‌های صنعتی قابل‌توجهی دارد، اما بجز منطقه عسلویه، سایر ظرفیت‌های صنعتی این استان از جمله صنایع غذایی، دارویی، لوازم خانگی و نساجی، توسعه نیافته‌ و این در حالی است که فرصت‌های بسیاری برای رشد و توسعه کسب‌وکار در استان وجود دارد.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده است که صنایعی در استان بوشهر برای جایگزینی واردات کالای همراه ملوان ایجاد شوند، چراکه اقتصاد مردم این منطقه به این کالاها وابسته شده و این وابستگی ثبات اقتصادی لازم را ندارد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: برخی از ملوانان در استان بوشهر با توجه به منابعی که در اختیار دارند در اقدامی ارزشمند برای جایگزینی واردات کالای همراه ملوان، اقدام به راه‌اندازی صنایعی مانند تولید لامپ کم‌مصرف، قلم‌مو، مداد و مدادرنگی، فندک، ماژیک، کلاه و دفتر کردند.

توسعه صنعتی استان و تأمین منابع مالی

شیخ تأکید کرد: توسعه صنعتی استان بوشهر باید تحقق یابد و این موضوع ازجمله رویکردهای اصلی وزارت صمت برای این استان است و در این راستا، اقدامات اساسی نیز باید انجام شود.

وی بیان کرد: عمده صنایع کشور، با توجه به نوسانات نرخ ارز، با مشکل کمبود منابع مالی مواجه هستند، بنابراین باید اقدامات لازم برای تأمین مالی صنایع استان بوشهر انجام شود.

به گفته وی، سیستم تأمین مالی در کشور بیشتر بانک‌محور است و بانک‌های استان بوشهر ، با همکاری بانک‌های مرکزی، باید صنایع را در تأمین منابع مالی یاری کنند که هدف این اقدام، تأمین سرمایه در گردش برای رفع نیازهای داخلی و خارجی صنایع و کمک به ادامه فعالیت آنها است.

وی ادامه داد: چنانچه صنعتگران کشور، بویژه با توجه به جهش نرخ ارز، نتوانند سرمایه در گردش خود را تأمین کرده و مواد اولیه را وارد کنند، در بازپرداخت اقساط تسهیلات گذشته نیز با مشکل مواجه خواهند شد.

توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی

شیخ با اشاره به مشکلات صنعت پتروشیمی در استان بوشهر گفت: حلقه‌های مفقوده‌ای در این صنعت وجود دارد، برخی مواد اولیه در کشور تولید می‌شوند، اما صنایع پایین‌دستی که به این مواد نیاز دارند، هنوز توسعه نیافته‌ و برای تکمیل این زنجیره، باید تأسیسات مرتبط ایجاد شوند.

وی افزود: چنانچه خوراک موردنیاز صنایع پتروشیمی به استان بوشهر اختصاص یابد، می‌توان واحدهای صنعتی مرتبط را راه‌اندازی کرد تا حلقه‌های مفقوده این صنعت تکمیل شوند.

استفاده از ظرفیت‌های دریایی در صنایع غذایی

معاون صنایع عمومی وزارت صمت تأکید کرد: با هدف استفاده بهینه از ظرفیت‌های دریایی، باید صنایعی ایجاد شوند که علاوه بر ارزش‌آفرینی، تکمیل‌کننده زنجیره تولید باشند.

وی اظهار کرد: بوشهر یکی از بهترین گونه‌های میگوی جهان را تولید می‌کند. بنابراین، فرآوری محصولات دریایی و تولید فرآورده‌های غذایی ارزشمند از این منابع می‌تواند به توسعه صادرات کمک کند و چرخه واردات به نفع صادرات تغییر یابد.

مشکلات قطع انرژی در صنایع کشور

شیخ ،درباره مشکلات تأمین انرژی صنایع گفت: قطع گاز و برق، صنایع کشور را با مشکلات جدی مواجه کرده است، به‌طوری‌که ۳۰۳ هزار میلیارد تومان زیان ناشی از عدم فعالیت صنایع به دلیل قطع انرژی، در اقتصاد کشور عدد قابل‌توجهی محسوب می‌شود.

وی افزود: با توجه به نوسانات نرخ ارز، برای حفظ سطح تولید کشور، بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی موردنیاز است.

طرح جبرانی تولید و حمایت از صنایع

معاون وزارت صمت بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، طرح جبرانی تولید در نظر گرفته شده است که بر اساس آن، در ماه‌های اسفند تا خرداد، صنایع با حداقل قطعی انرژی و با تمام توان به فعالیت خود ادامه دهند.

وی افزود: طرح حمایت از تولید، که مورد تأیید رئیس‌جمهور نیز قرار گرفته، شامل تخفیف، تقسیط و امهال بدهی صنایع به دستگاه‌های دولتی است.

شیخ بیان کرد: این اقدامات به صنایع کمک خواهد کرد تا فعالیت خود را ادامه داده و برنامه‌های تولیدی خود را مطابق با برنامه هفتم توسعه کشور اجرا کنند.

وی گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه، نرخ رشد صنعتی کشور باید به ۸.۵ درصد برسد و ۲۳ درصد صادرات برای بخش صنعت در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» به منظور انجام سفری دو روزه، بعد از ظهر چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ با استقبال مسئولان استانی وارد شهرستان بوشهر شد و در نخستین برنامه سفر خود با اقشار مختلف مردم این استان دیدار کرد.

دیدار با فعالان اقتصادی و کارآفرینان، همچنین دیدار و گفت‌وگو با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از دیگر برنامه‌های نخستین روز سفر رئیس‌جمهور به دیدار نخل و دریا بود.

پزشکیان امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ از مجموعه صنایع کشتی‌سازی بوشهر و شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) بازدید کرد و پس از حضور در نشست با نخبگان و فرهیختگان استان، در نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم حاضر شد.

بازدید از سایت نیروگاه اتمی و نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور است.

گفتنی است، رئیس‌جمهوری با همراهی جمعی از اعضای هیات دولت چهاردهم تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خوزستان سفر کرده‌ است. پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.

دکتر پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ نیز در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • نخستین آب‌شیرین‌کن هوشمند کشور در عسلویه به بهره‌برداری رسید
  • پل روستای درویشی دشتی پس از تعریض آماده آسفالت می‌شود
  • وزیر نیرو: برای آبادانی بوشهر اگر لازم باشد سینه‌خیز هم می‌آییم
  • بنزین؛ مُسکن کسری بودجه یا پوششی بر فرسایش اقتصاد ملی؟
  • دانشگاه فرهنگیان فارس ۸ هزار معلم آینده را تربیت می‌کند
  • ثبت سفارش گندم فردا آغاز می‌شود
  • عبدالصمد بحرینی؛ نخستین جوان بوشهری در هیئت‌مدیره یک هلدینگ پتروشیمی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1405
  • تخصیص بنزین به کد ملی؛ مُسکن موقت یا راه‌حل ناترازی سوخت؟
  • 🎥ویدیو/ ۲۴۰دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بوشهر فارغ‌التحصیل شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/18
  • مجلسِ بی‌صحن؛ وقتی هزینه‌های حکمرانی باقی است و کارکرد نظارتی کمرنگ می‌شود
  • رکوردشکنی در آتش؛ پتروشیمی خارک چگونه پس از ۶۰۰ حمله هوایی به مدار تولید بازگشت؟
  • نقش فیزیوتراپی در کاهش بستری و هزینه‌های سلامت
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • «رآکتور»
  • حمایت فروشگاه تفنگ ایران از تیم‌های تیراندازی دشتستان در لیگ استانی
  • استعدادیابی رایگان تیراندازی با کمان در بوشهر؛ نونهالان بوشهری در مسیر المپیاد استعدادهای برتر کشور
  • بوشهر؛ پرچمدار تاریخی ایران در مصاف با استعمار
  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی خارک به مناسبت سالروز شهادت رئیسعلی دلواری و روز مبارزه با استعمار
  • مالکان و بنگاه‌های متخلف از سقف اجاره‌بها تا پنج برابر کمیسیون جریمه می‌شوند
  • مدیرعامل شستان: تقویت فرهنگ سازمانی و اخلاق حرفه‌ای ضرورتی راهبردی است
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/14
  • فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
  • تخم مرغ برای قلب مفید است یا مضر!
  • جایگزین محبوب قند با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است
  • صدای انفجار در اطراف خارگ؛ علت هنوز مشخص نیست
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • .: دشتستان حدود 4 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 10 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 12 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 14 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 15 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 16 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 18 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 19 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 19 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...