امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 دي 1403 - 14:53
رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور؛

اتحاد خبر:رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: پرستاران به‌عنوان نیروهای حیاتی و ارزشمند برای نظام سلامت کشور محسوب شده و نباید به چشم نیروهای کاری فصلی به آنها نگاه کرد.دکتر احمد نجاتیان در بازدید از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان افزود: پرستاری امروزه در دنیا به‌عنوان یک رشته تخصصی و ارزشمند محسوب می‌شود که جان بیماران در دستان و عملکرد تخصصی آنان قرار دارد...

اتحاد خبر:رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: پرستاران به‌عنوان نیروهای حیاتی و ارزشمند برای نظام سلامت کشور محسوب شده و نباید به چشم نیروهای کاری فصلی به آنها نگاه کرد.


 

دکتر احمد نجاتیان در بازدید از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان افزود: پرستاری امروزه در دنیا به‌عنوان یک رشته تخصصی و ارزشمند محسوب می‌شود که جان بیماران در دستان و عملکرد تخصصی آنان قرار دارد.

وی ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله‌العالی ) در خصوص پرستاران افزود: بی شک مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی ) بیشترین توصیه‌ها در قبال قشر پرستاری انجام داده‌اند و اگر ما حداقل به پنج توصیه رهبری عمل می‌کردیم جایگاه پرستاران بسیار بالاتر از این چیزی بود که امروزه در جامعه شاهد آن هستیم.

دکتر نجاتیان مجموعه توصیه‌های رهبری در خصوص پرستاران را پشتوانه‌ای محکم خواند و اضافه کرد: یقیناً این توصیه‌ها برای قشر پرستاری به‌عنوان پشتوانه عظیم سیاسی، اجتماعی در جامعه خواهد بود و اگر نبود دستور صریح رهبری در خصوص اجرایی شدن تعرفه پرستاری ، چه‌بسا این حقوق به‌حق پرستاران عزیز هنوز اجرایی نشده بود .

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور ضمن تشکر از حمایت‌های  دولت چهاردهم و شخص وزیر بهداشت و درمان ابراز داشت: به حمدالله رویکرد و نگرش دولت جدید نسبت  به‌نظام سلامت کشور رویکردی امیدوارکننده است و در ابتدای دولت حدود هفت هزار میلیارد تومان به‌نظام سلامت  تزریق شد ولی  متأسفانه آن‌قدر حجم مطالبات پرستاران براثر انباشته شدن در طی سال‌های متوالی زیاد بود که این مبلغ کمتر به چشم آمد.

دکتر نجاتیان حامل اخبار خوبی هم برای پرستاران و نظام سلامت بود و عنوان داشت: سال 1403 میزان تعرفه پرداختی به پرستاران تقریباً سه برابر شده که از ابتدای سال اجرایی شده و همچنین میزان ریالی اضافه‌کار تقریباً 5/2 برابر از ابتدای آبان ماه شده و مقررشده سال آینده در بودجه قرار بگیرد تا هم‌زمان با حقوق پرداختی و با یک ماه تأخیر به کارکنان پرداخت و همچنین به‌طور جد پیگیر مطالبات انباشته‌شده پرستاران ازجمله حق لباس ، فوق‌العاده‌ترمیم حقوق ، فوق‌العاده خاص، بازنشستگی پیش از موعد طبق قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، حق مسکن و .... خواهیم بود .

پرستاران مطالبات به‌حق دارند که باید به آنها اهمیت داده شود

مصطفی بارگاهی معاون سیاسی، امنیتی و  اجتماعی  فرمانداری شهرستان دشتستان گفت: پرستاران شهرستان دشتستان از نجیب‌ترین پرستاران در سطح کشور بوده و تمامی اعتراضات حرفه‌ای آنها به‌حق است و ما خوشبختانه با تعاملی که با نظام پرستاری دشتستان داشتیم هیچ‌گونه تجمع اعتراضی در شهرستان در این خصوص نداشته و موضوعات به‌صورت مسالمت‌آمیز به مراجع قانونی انتقال و پیگیری شد.

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان هم با اشاره به وضعیت سوق‌الجیشی بیمارستان گفت: بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان به‌عنوان تک بیمارستان عمومی دولتی شهرستان برازجان بوده و با توجه به تعداد زیاد جمعیت شهرستان که در استان رتبه اول را دارد بار مراجعین بسیار زیادی را متحمل می‌شود و به دلیل هم‌جواری با استان فارس گاها بیمارانی از این استان و همچنین سایر شهرستان‌های استان بوشهر را پذیرش می‌کنیم.

دکتر ماریا خویشدوست ضمن ارائه گزارش آماری از وضعیت تخت‌ها، پرسنل پشتیبانی، درمانی، تجهیزات، بخش ها و فضاهای فیزیکی بیمارستان عنوان داشت: اورژانس بزرگسال بیمارستان ضریب اشغال تختی در حدود 92/8 درصد را دارد که نشان از بار اضافی بسیار زیاد بر واحد اورژانس و به تبع  پرسنل اورژانس بوده لذا کمبود پرسنل اورژانس بسیار مشهود است.

وی همچنین در مقوله عمرانی ضمن اشاره به کمک 67 میلیارد تومانی فرمانداری شهرستان به بهداشت و درمان شهرستان تشریح داشت: در 22 بهمن‌ماه سال جاری دو پروژه پانسیون 16 واحدی پزشکان مقیم بیمارستان در راستای ماندگاری پزشکان در شهرستان و همچنین طرح توسعه اورژانس افتتاح خواهد شد و امیدواریم که با تجهیز سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بخش اورژانس جدید هر چه سریع‌تر وضعیت اورژانس فعلی سروسامان بگیرد.

گفتنی است رئیس سازمان نظام پرستاری کشور با همراهی مسئولین شهرستانی و استانی از بخش اورژانس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان بازدید میدانی بعمل آورد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • بحران مالی مس رفسنجان؛ والیبال قربانی بدهی‌های انباشته
  • تلاش استقلال برای تداوم اقتدار؛ پالایش نفت در اندیشه برد دوم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • خیرالله زاده درپاراجودو نایب قهرمان شد
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • 🎥ویدیو/صادرکنندگان بوشهری از موانع پیش‌روی صادرات می‌گویند
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...