امروز: جمعه 05 بهمن 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 دي 1403 - 14:53
رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور؛

اتحاد خبر:رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: پرستاران به‌عنوان نیروهای حیاتی و ارزشمند برای نظام سلامت کشور محسوب شده و نباید به چشم نیروهای کاری فصلی به آنها نگاه کرد.دکتر احمد نجاتیان در بازدید از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان افزود: پرستاری امروزه در دنیا به‌عنوان یک رشته تخصصی و ارزشمند محسوب می‌شود که جان بیماران در دستان و عملکرد تخصصی آنان قرار دارد...

اتحاد خبر:رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: پرستاران به‌عنوان نیروهای حیاتی و ارزشمند برای نظام سلامت کشور محسوب شده و نباید به چشم نیروهای کاری فصلی به آنها نگاه کرد.


 

دکتر احمد نجاتیان در بازدید از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان افزود: پرستاری امروزه در دنیا به‌عنوان یک رشته تخصصی و ارزشمند محسوب می‌شود که جان بیماران در دستان و عملکرد تخصصی آنان قرار دارد.

وی ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله‌العالی ) در خصوص پرستاران افزود: بی شک مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی ) بیشترین توصیه‌ها در قبال قشر پرستاری انجام داده‌اند و اگر ما حداقل به پنج توصیه رهبری عمل می‌کردیم جایگاه پرستاران بسیار بالاتر از این چیزی بود که امروزه در جامعه شاهد آن هستیم.

دکتر نجاتیان مجموعه توصیه‌های رهبری در خصوص پرستاران را پشتوانه‌ای محکم خواند و اضافه کرد: یقیناً این توصیه‌ها برای قشر پرستاری به‌عنوان پشتوانه عظیم سیاسی، اجتماعی در جامعه خواهد بود و اگر نبود دستور صریح رهبری در خصوص اجرایی شدن تعرفه پرستاری ، چه‌بسا این حقوق به‌حق پرستاران عزیز هنوز اجرایی نشده بود .

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور ضمن تشکر از حمایت‌های  دولت چهاردهم و شخص وزیر بهداشت و درمان ابراز داشت: به حمدالله رویکرد و نگرش دولت جدید نسبت  به‌نظام سلامت کشور رویکردی امیدوارکننده است و در ابتدای دولت حدود هفت هزار میلیارد تومان به‌نظام سلامت  تزریق شد ولی  متأسفانه آن‌قدر حجم مطالبات پرستاران براثر انباشته شدن در طی سال‌های متوالی زیاد بود که این مبلغ کمتر به چشم آمد.

دکتر نجاتیان حامل اخبار خوبی هم برای پرستاران و نظام سلامت بود و عنوان داشت: سال 1403 میزان تعرفه پرداختی به پرستاران تقریباً سه برابر شده که از ابتدای سال اجرایی شده و همچنین میزان ریالی اضافه‌کار تقریباً 5/2 برابر از ابتدای آبان ماه شده و مقررشده سال آینده در بودجه قرار بگیرد تا هم‌زمان با حقوق پرداختی و با یک ماه تأخیر به کارکنان پرداخت و همچنین به‌طور جد پیگیر مطالبات انباشته‌شده پرستاران ازجمله حق لباس ، فوق‌العاده‌ترمیم حقوق ، فوق‌العاده خاص، بازنشستگی پیش از موعد طبق قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، حق مسکن و .... خواهیم بود .

پرستاران مطالبات به‌حق دارند که باید به آنها اهمیت داده شود

مصطفی بارگاهی معاون سیاسی، امنیتی و  اجتماعی  فرمانداری شهرستان دشتستان گفت: پرستاران شهرستان دشتستان از نجیب‌ترین پرستاران در سطح کشور بوده و تمامی اعتراضات حرفه‌ای آنها به‌حق است و ما خوشبختانه با تعاملی که با نظام پرستاری دشتستان داشتیم هیچ‌گونه تجمع اعتراضی در شهرستان در این خصوص نداشته و موضوعات به‌صورت مسالمت‌آمیز به مراجع قانونی انتقال و پیگیری شد.

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان هم با اشاره به وضعیت سوق‌الجیشی بیمارستان گفت: بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان به‌عنوان تک بیمارستان عمومی دولتی شهرستان برازجان بوده و با توجه به تعداد زیاد جمعیت شهرستان که در استان رتبه اول را دارد بار مراجعین بسیار زیادی را متحمل می‌شود و به دلیل هم‌جواری با استان فارس گاها بیمارانی از این استان و همچنین سایر شهرستان‌های استان بوشهر را پذیرش می‌کنیم.

دکتر ماریا خویشدوست ضمن ارائه گزارش آماری از وضعیت تخت‌ها، پرسنل پشتیبانی، درمانی، تجهیزات، بخش ها و فضاهای فیزیکی بیمارستان عنوان داشت: اورژانس بزرگسال بیمارستان ضریب اشغال تختی در حدود 92/8 درصد را دارد که نشان از بار اضافی بسیار زیاد بر واحد اورژانس و به تبع  پرسنل اورژانس بوده لذا کمبود پرسنل اورژانس بسیار مشهود است.

وی همچنین در مقوله عمرانی ضمن اشاره به کمک 67 میلیارد تومانی فرمانداری شهرستان به بهداشت و درمان شهرستان تشریح داشت: در 22 بهمن‌ماه سال جاری دو پروژه پانسیون 16 واحدی پزشکان مقیم بیمارستان در راستای ماندگاری پزشکان در شهرستان و همچنین طرح توسعه اورژانس افتتاح خواهد شد و امیدواریم که با تجهیز سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بخش اورژانس جدید هر چه سریع‌تر وضعیت اورژانس فعلی سروسامان بگیرد.

گفتنی است رئیس سازمان نظام پرستاری کشور با همراهی مسئولین شهرستانی و استانی از بخش اورژانس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان بازدید میدانی بعمل آورد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • انجام عمل لگ اسکروی گردنی برای اولین بار در شهرستان دشتستان
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم .
  • سکوت در برابر زن کشی تابه کی؟
  • ۳ مدیر کل جدید در استانداری بوشهر معرفی شدند
  • « در اندوهِ مصیبتِ چوپانان »
  • پروژه دهکده گردشگری خلیج فارس گِره گشایی شد/ امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از دهکده گردشگری خلیج فارس گناوه
  • بالگرد اورژانس هوایی جهت انتقال بیمار قلبی بر فراز آسمان دشتستان به پرواز درآمد
  • سرپرست راه و شهرسازی استان بوشهر منصوب شد
  • گزارش تصویری/بارگیری جکت سکوی طرح توسعه میدان گازی بلال
  • تقدیر از دکتر شیخان در بیستمین دوره سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی
  • ️تندیس كارشناس برتر ارتباط رسانه‌اى روابط عمومى ايران به پتروشیمی زاگرس رسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1403/11/03
  • آهنگ گسترش گیتی، فراتر از پیش‌بینی‌های علمی ست
  • نشست تخصصی مشورتی معاونین محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی کشور در استان بوشهر
  • سد دالکی با پیشرفت ۵۷ درصدی نیازمند تأمین اعتبار است
  • اصلاح طلب اصلی و فصلی
  • انجام عمل لگ اسکروی گردنی برای اولین بار در شهرستان دشتستان
  • بازدید فرماندار دشتستان از خانواده شهیدان در روز اول کاری
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم .
  • پیام تبریک شهردار برازجان در پی انتصاب احمد دشتی فرماندار جدید شهرستان دشتستان
  • رعایت نظم و انضباط کاری و ایجاد انگیزه در پرسنل، زمینه‌ساز رسیدن به اهداف سازمان است
  • مادرم و آزادی!
  • توسعه پایدار و لزوم تبدیل «مسئولیت‌ اجتماعی» به «مسئولیت قانونی»
  • تقویت کادر پزشکی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان با اضافه شدن متخصصین جدید
  • پیام تقدیر و تشکر شهردار برازجان از احمد بنافی فرماندار سابق شهرستان دشتستان
  • خداحافظی باشکوه مسلم مسیگر، اسطوره فوتبال ساحلی ایران، در دیدار ایران و بلارس
  • ویژه برنامه هفته «ماها» در سراسر استان بوشهر برگزار می‌شود
  • اطلاعیه آب و فاضلاب استان بوشهر پیرامون قطعی آب در روزهای آینده
  • سکوت در برابر زن کشی تابه کی؟
  • ۳ مدیر کل جدید در استانداری بوشهر معرفی شدند
  • آیین تکریم و معارفه فرماندار دشتستان/تصاویراختصاصی
  • کسب رتبه برتر خبرنگار و نویسنده اتحاد خبر در رویداد رسانه ای هفته دولت
  • معاونین جدید استاندار بوشهر معارفه شدند / تصاویر
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • سرپرست بخشداری خارگ منصوب شد
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون اقتصادی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • خود را اصلاح طلب مقید به نظام و رهبری می دانم
  • رئیس جدید دانشگاه پیام نور استان بوشهر معارفه شد / تصاویر
  • مراسم پنجمین سالگرد و رونمایی از اِلِمان فاخر سردار شهید سلیمانی برگزار شد/تصاویر
  • بدرود؛ فرماندار غیر رسانه ای!
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1326
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1327
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1325
  • بذل و بخشش ۵۰۰ میلیون دلاری عربستان برای دولت خودخوانده یمن
  • .: یه آدم عادی حدود 3 روز قبل گفت: من فقط دارم میخندم. ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 6 روز قبل گفت: سلام حرف و پیشنهاد ...
  • .: حامد امانی حدود 6 روز قبل گفت: احساس حماقت بسیار زیادی ...
  • .: علی حدود 7 روز قبل گفت: درود بر شما استاد ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر حاج ...
  • .: ایرانی حدود 8 روز قبل گفت: بابا خاوری رو پیگیری ...
  • .: اوا حدود 9 روز قبل گفت: سلام استاد کژال بختیاری ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: داریم به فصل گرما ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: درود بر فرماندار تلاشگر ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: خانم خویشدوست خواهشا ایقد ...