امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 آذر 1403 - 08:21

اتحادخبر:برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوش‌ها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و در مصرف آنها زیاده‌روی نکنید، در کاهش سطح استرس و اضطراب بسیار تاثیرگذارند.

 

اتحادخبر:برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوش‌ها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و در مصرف آنها زیاده‌روی نکنید، در کاهش سطح استرس و اضطراب بسیار تاثیرگذارند.

خواص بی‌نظیر بابونه برای سلامتی

به گزارش خبرآنلاین، خیلی‌ها معجزه داروهای گیاهی در کاهش استرس و اضطراب را باور ندارند اما این یک واقعیت است که داروهای گیاهی به خصوص دمنوش‌ها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و در مصرف آنها زیاده‌روی نکنید و اگر بیماری زمینه ایِ خاصی نداشته باشید، در کاهش سطح استرس و اضطراب بسیار تاثیرگذارند.

به گزارش همشهری، البته برخی اضطراب‌ها کارشان از مصرف دمنوش و سایر داروهای گیاهی گذشته و حتما باید با کمک گرفتن از روانشناس یا روانپزشک آن را کنترل و درمان کرد اما استرس‌های روزانه و نیز اضطراب‌هایی که هنوز به اختلال تبدیل نشده‌اند را می‌توان با دمنوش فروکش کرد و کمی به آرامش رسید.

البته خیلی از اضطراب‌ها هیچ ریشه روانی خاصی ندارند و تنها به دلیل بی‌توجهی به سبک زندگی درست دچار آن می‌شویم. مثلا اگر خواب شما کافی و باکیفیت نباشد، به موقع نخوابید و به موقع هم بیدار نشوید، اگر تغذیه شما پر از چربی‌های ناسالم و شیرینی باشد و اگر تحرک‌تان در طول هفته کم باشد، حتما اضطراب را در طول روز تجربه خواهید کرد. اما اگر سبک زندگی سالمی داشته باشید، حتما اضطراب را هم پشت سر خواهید گذاشت.

طب سنتی علاوه بر گیاهان دارویی، تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی سالم را هم برای کاهش استرس توصیه می‌کند. در این گزارش ۵ دمنوش موثر در کنترل اضطراب را که مورد تایید متخصصان طب سنتی نیز است، معرفی می‌کنیم.

دمنوش گل گاو زبان: گل گاو زبان روی سیستم عصبی مرکزی اثر آرام‌بخش دارد. این گیاه با تنظیم ترشح هورمون کورتیزول (هورمون استرس)، اضطراب را کاهش می‌دهد. این دمنوش را می‌توان به صورت ترکیبی با گیاه سنبل‌الطیب و بادرنجبویه هم مصرف کرد.

دمنوش سنبل‌الطیب: سنبل الطیب یا سنبل کوهی به عنوان قوی‌ترین دمنوش‌ ضد استرس به داروی ضد اضطراب و ضد افسردگی شهرت دارد. مصرف دمنوش سنبل‌الطیب به تنهایی یا همراه با بابونه و بادرنجبویه یا گل گاو زبان برای کنترل استرس توصیه می‌شود. این جوشانده خواب‌آور است و به همین دلیل توصیه می‌شود که آن را موقع انجام کارهایی که تمرکز لازم دارند، مصرف نکنید. درضمن اگر در دوران بارداری یا شیردهی هستید، حتما قبل از شروع مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.

چای بابونه: چای بابونه، یک انتخاب محبوب و مناسب برای کاهش استرس و اضطراب است. این چای یا دمنوش دارای اثرات آرام بخش خفیفیاست که می‌تواند باعث آرامش و بهبود خواب شود.

دمنوش اسطوخودوس: اسطوخودوس هم به دمنوش آرام‌بخش اعصاب معروف است. این دمنوش خواب شبانه شما را آرام‌بخش می‌کند. البته مصرف آن به شرط آن است که تا دیروقت بیدار نمانید و حتما در ساعت مشخصی به رختخواب بروید. درضمن در مصرف این دارو زیاده‌روی نکنید. چون روز بعد ممکن است دچار عوارض سردرد و سرگیجه شوید. اگر هم آلرژی فصلی دارید، مصرف دمنوش اسطوخودوس خیلی توصیه نمی‌شود.

چای سیاه: این نوشیدنی که بین ما ایرانی‌ها متداول و محبوب است، تأثیر زیادی روی کاهش استرس دارد. ترکیبات موجود در چای سیاه باعث کاهش میزان هورمون کورتیزول (هورمون استرس) شده و باعث می‌شود که احساس بهتری در مغز ایجاد شود و میزان استرس کاهش یابد. مصرف این چای در هر وقت از روز خوب است اما مصرف آن در صبحانه می‌تواند به ما انرژی لازم برای شروع روز را بدهد و کمک کند تا تمرکز لازم برای فعالیت‌های روزانه را داشته باشیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • جزئیات حملات دشمن به ۵ شهرستان استان بوشهر
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • 🔹آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی زاگرس(سهامی عام) به روش حضوری و الکترونیکی
  • ماکیاوللی؛ مرید شیطان یا راهنمای انسان؟
  • نخستین پرواز فرودگاه بوشهر پس از چهار ماه انجام شد
  • آیا دوچرخه سواری و دویدن به زانو آسیب می زند
  • جزئیات نامه‌ای با مضمون افزایش تاب‌آوری نظام دارویی کشور
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • تسریع در پرداخت وام ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی در بوشهر
  • ظهور قدرت‌های جدید در فوتبال زنان/ مدعیان سنتی در چه وضعیتی هستند؟
  • برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی/ جنگ غول‌ها برای فینال
  • ۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم
  • توسعه پروژه مولد میگوی عاری از بیماری در بوشهر شتاب می‌گیرد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 2 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...