امروز: دوشنبه 11 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 مهر 1392 - 07:55

اتحاد جنوب: نشست هماهنگی استان های شرکت کننده در جشنواره نوآوری و شکوفایی منطقه ای اختراعات خلیج فارس با حضور مسئولان بنیادهای نخبگان فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان در بوشهر برگزار گردید.

اتحاد جنوب: نشست هماهنگی استان های شرکت کننده در جشنواره نوآوری و شکوفایی منطقه ای اختراعات خلیج فارس با حضور مسئولان بنیادهای نخبگان فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان در بوشهر برگزار گردید.

دکتر رحیم قاسمیه رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر و مسئول ستاد برگزاری جشنواره اختراعات خلیج فارس در این نشست با اشاره به اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته برای برگزاری باشکوه جشنواره اختراعات خلیج فارس بزرگترین رویداد علمی جنوب کشور در سال 1392 گفت: با برگزاری نشست های مختلف و امضای تفاهم نامه با دستگاه های مختلف، هماهنگی و هم افزایی بسیار خوبی بین مسئولین استان بوشهر در این زمینه ایجاد شده است.

وی برگزاری نشست با نماینده ولی فقیه در استان و حمایت بی شائبه ایشان از برگزاری جشنواره را نقاط عطف این جشنواره اعلام کرد و افزود: برگزاری نشست های مشترک با سپاه امام صادق(ع)، موسسه فرهنگی ورزشی شهرداری بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس، اداره کل آموزش و پرورش استان، صدای و سیمای مرکز بوشهر، دانشگاه ها و مراکز علمی و امضای تفاهم نامه های همکاری از دیگر فعالیت های صورت گرفته در راستای برگزاری جشنواره اختراعات خلیج فارس می باشد.

رئیس ستاد برگزاری جشنواره اختراعات خلیج فارس با اشاره فازبندی اجرای جشنواره در 4 محور تصریح کرد: 2 فاز از برنامه زمان بندی شده در خصوص برگزاری نشست با مسئولین استان و انجام فعالیت های تبلیغاتی انجام شده است و در حال حاضر مشغول پذیرش و نام نویسی از مخترعین و فناوران 5 استان شرکت کننده در جشنواره هستیم.

قاسمیه زمان برگزاری جشنواره را 26 الی 28 آذرماه ذکر نمود و در خصوص برنامه های جانبی جشنواره گفت: در کنار جشنواره ما تمرکز ویژه ای بر روی موضوع تجاری سازی، دالان تسهیل کنندگان و فعالیت های فرهنگی داریم.

 

برگزاری جشنواره اختراعات در محل دائمی نمایشگاه های بوشهر

مهرآوران معاون بنیاد نخبگان استان بوشهر و دبیر جشنواره اختراعات خلیج فارس نیز در ادامه به سازوکارهای داوری اختراعات در جشنواره اشاره کرد و گفت: اختراعات در دو مرحله داوری خواهد شد که در مرحله اول از داوران توانمند استانی و اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان استفاده خواهد شد.

وی مکان برگزاری جشنواره اختراعات را محل دائمی نمایشگاه های بوشهر ذکر کرد و ادامه داد: یکی از بخش های ویژه جشنواره امسال بخش تغذیه و سلامت است که امکان حضور طرح ها و اختراعات مربوط به این حوزه از کلیه استان های کشور فراهم می باشد.

مهندس مهرآوران افزود: همزمان با برگزاری جشنواره، تیم‌های متخصص پزشکی بازدیدکنندگان جشنواره را به صورت رایگان ویزیت می کنند.

دبیر جشنواره اختراعات خلیج فارس برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی و برگزاری مسابقات مختلف علمی را به عنوان بخش های جانبی جشنواره ذکر کرد و خاطرنشان کرد: ما برای گروه های مختلف سنی از کودکان تا بزرگسالان در این جشنواره برنامه ها و غرفه های ویژه تدارک دیده ایم و تلاشمان بر این است که طی 3 روز برگزاری جشنواره با ایجاد فضای مناسب و جذاب، زمینه را برای پیشبرد اهداف عالی بنیاد نخبگان در حوزه نخبه پروری ایجاد کنیم.

در ادامه این جلسه مسئولین بنیادهای نخبگان استان های شرکت کننده در جشنواره نظرات خود را برای برگزاری باشکوه جشنواره ایراد کردند و در خصوص بخش‌های مختلف جشنواره از جمله CIP، دالان تسهیل کنندگان، بخش تغذیه و سلامت، ایده های برتر و تبلیغات تصمیماتی اتخاذ شد.

جشنواره منطقه ای نوآوری و شکوفایی اختراعات خلیج فارس از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان با حضور مخترعین استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان از 26 لغایت 28 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های استان بوشهر برگزار می‌شود.

مخترعینی که اختراع خود را طی 5 سال اخیر ثبت کرده‌اند می‌توانند تا 15 آبان ماه 1392 با مراجعه به سایت بنیاد نخبگان استان بوشهر به آدرس boushehr.bmn.ir در این جشنواره نام نویسی کنند.

برگزیدگان این جشنواره به عنوان نخبه سطح 3 تحت پوشش حمایت های مادی و معنوی بنیاد ملی نخبگان قرار می گیرند و 30 الی 50 میلیون تسهیلات بلاعوض جهت تکمیل و توسعه اختراع خود دریافت می کنند./ح

 

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • توسعه پلیمر کنگان، حامی احداث نخستین ایستگاه حفاظت محیط‌زیست دریایی کشور در بندر کنگان
  • پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی به دشمن
  • قضاوت داوران بوشهری در رده‌بندی هندبال ساحلی بانوان کشور
  • ضوابط پیشنهادی برای فعالیت بازار مبادلات آب در بورس انرژی منتشر شد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به سرقت اعتبار خرید
  • سارق حرفه‌ای در گناوه دستگیر شد؛ کشف ۸ فقره سرقت
  • نوزده سال ایستادگی به پشتوانه خانواده؛ پیام مدیرعامل پردیس به مناسبت « روز پردیس»
  • پرداخت ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی بوشهر
  • تاجگردون: حقوق ۷۵ درصد کارکنان دولت کمتر از ۳۰ میلیون تومان است
  • بازدید مدیرعامل انتقال خون از مرکز وصال
  • ۱۹ سال افتخارآفرینی پردیس در مسیر امنیت غذایی ایران و جهان
  • اهمیت وارنیش فلوراید در پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها
  • قهرمانان پاراآسیایی بوشهر در مصلای جمعه تجلیل شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • جهش ۳۷ درصدی درآمد فروش پتروشیمی نوری/ عبور فروش از ۱۷۲ هزار میلیارد تومان
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • تجلیل از برگزیدگان نهمین دوره جایزه امیدآفرین / تصاویر
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • دوره مربیگری فوتبال B آسیا در بوشهر آغاز شد
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
  • دستور جمع‌آوری فوری قرص FAT FAST و پودر هموستاز غیرمجاز صادر شد
  • بحران مالی مس رفسنجان؛ والیبال قربانی بدهی‌های انباشته
  • تأکید بر توسعه نظارت هوشمند و ایمن‌سازی معابر در منطقه پارس جنوبی
  • با حکم مدیرعامل پتروشیمی زاگرس؛ قاسم میر رئیس روابط عمومی و مسئولیت‌های اجتماعی شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 11 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 11 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 14 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 15 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 20 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 22 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 26 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 29 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 1 ماه قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...