امروز: شنبه 27 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 تير 1403 - 08:50
مدیرکل بنیاد مسکن بوشهر:

اتحادخبر: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: محدودیتی برای افزایش سهمیه تسهیلات مسکن روستایی به شهرستان‌ها را نداریم.

اتحادخبر: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: محدودیتی برای افزایش سهمیه تسهیلات مسکن روستایی به شهرستان‌ها را نداریم.

محدودیتی برای افزایش سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در بوشهر نداریم

به گزارش مهر، امیر برومند صبح چهارشنبه در نشست با فرماندار شهرستان گناوه با اشاره با اقدامات صورت گرفته در بخش مسکن روستایی اظهار کرد: میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی در استان بوشهر تا پیش از دولت سیزدهم ۵۸ درصد بود، که با تلاش‌های صورت گرفته مقاوم‌سازی‌ها به ۶۵ درصد افزایش یافته است.

وی، باز پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی منازل را ۲۰ ساله با نرخ سود ۵ درصد دانست و خاطرنشان کرد: سالانه در استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی مقاوم‌سازی می‌شد که سال قبل به هفت هزار واحد افزایش یافت.

ارائه تسهیلات مقاوم‌سازی

امیر برومند با بیان اینکه از انتهای سال گذشته تاکنون تعداد ۷ هزار واحد جهت اخذ تسهیلات مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند، افزود: از این تعداد، پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی انعقاد قرارداد صورت گرفته است.

وی، گفت: علاوه بر هفت هزار واحد مسکونی یاد شده چهار هزار واحد دیگر به سهمیه استان بوشهر افزوده شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه طی سه سال اخیر ۱۷ هزار و ۳۷۰ واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت مشمول دریافت وام با کارمزد ۵ درصدی شده‌اند، اضافه کرد: تاکنون برای ۱۳ هزار و ۳۷۰ واحد مسکونی ۳.۵ همت پرداخت شده است.

افزایش سهمیه تسهیلات

برومند اظهار داشت: همچنین از انتهای سال گذشته تاکنون ۱۱ هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت مشمول دریافت وام با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله شده‌اند.

وی تصریح کرد: هیچ‌گونه محدودیتی برای افزایش سهمیه تسهیلات مسکن روستایی به شهرستان‌ها را نداریم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر از ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومین در استان خبر داد و بیان کرد: این واحدها در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت در حال ساخت است و علاوه بر وام ۳۵۰ میلیون تومانی، تا سقف مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان نیز به‌صورت بلاعوض از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت پرداخت می‌گردد.

واگذاری زمین به صورت ۹۹ ساله

وی با اشاره به واگذاری زمین به صورت ۹۹ ساله به متقاضیان گفت: ۲۱ هزار قطعه زمین در سامانه تم ثبت شده است، که هم اکنون هزار و ۳۰۰ متقاضی درخواست زمین وجود دارد.

امیر برومند افزود: همچنین از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) نیز مبلغ ۵۰ میلیون تومان به‌صورت کمک بلاعوض پیش بینی شده که به واحدهای در حال ساخت پرداخت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: جمع کل اعتبار کمک بلاعوض تصویب شده از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت هزار میلیارد ریال است که به این طرح تزریق خواهد شد.

بازنگری طرح‌های هادی در روستاها

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه طی سه سال اخیر سه میلیون مترمربع معادل ۳۷۸ کیلومتر معابر روستاهای استان بوشهر با همکاری دهیاری‌ها آسفالت شده است، افزود: ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت معابر روستاهای استان در هفته دولت سال جاری افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

برومند، در خصوص بازنگری طرح‌های هادی در روستاها نیز گفت: بازنگری طرح هادی ۱۹۰ روستا در استان انجام شده است و در شهرستان گناوه نیز بازنگری ۱۷ روستا نیز در حال انجام است.

وی افزود: ۱۴ روستای شهرستان گناوه نیازمند بازنگری طرح هادی است، که انتظار می‌رود در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اعتباری در این خصوص تخصیص داده شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد
  • قیمت بنزین در آمریکا باز هم افزایش می‌یابد
  • ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می‌کنند
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • آقای استاندار مردم بوشهر را از منافع منطقه آزاد برخوردار کنید
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • به پایبندی آمریکا خوش‌بین نیستم/ تنگه هرمز در اختیار ایران می‌ماند/ پی گیری اشتغال نیروهای بومی و مطالبات استان از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم عزاداری روز عاشورای مردم شهر صدرا
  • تفاهم‌نامه ایران و آمریکا با حفظ عزت و منافع ملی، نتیجه انسجام، همدلی و اقتدار نظام اسلامی است
  • گفتمان شریعتی و چمران گفتمان اخلاص و دانایی
  • .: ... حدود 4 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 5 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 11 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 18 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 22 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 26 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 26 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...