امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 خرداد 1403 - 09:25
رمزگشایی از صحبت های قلعه‌نویی؛

اتحادخبر: سرمربی تیم ملی ایران با تاخیر تصمیم به ایجاد تغییرات قطعی برای انتخاب بازیکنان خط دفاعی در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ دارد.

 

اتحادخبر: سرمربی تیم ملی ایران با تاخیر تصمیم به ایجاد تغییرات قطعی برای انتخاب بازیکنان خط دفاعی در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ دارد.

خروج خلیل‌زاده از خط دفاعی تیم ملی/ «حزباوی» گزینه جدید سرمربی

به گزارش مهر، آخرین بازی تیم ملی ایران در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل ازبکستان با تساوی بدون گل به پایان رسید تا شاگردان امیر قلعه نویی با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به ازبکستان با ۱۴ امتیاز در صدر جدول گروه E قرار گرفت.

امیر قلعه نویی پس از این تساوی با حضور در نشست خبری عملکرد بازیکنان تیمش در نیمه اول را قابل قبول ندانست اما از آنها در ۴۵ دقیقه دوم تشکر و قدردانی کرد. سرمربی تیم ملی ایران در بخشی از تعیین نفرات اصلی خود برای حضور در این مسابقه اعلام کرد: «حزباوی به عنوان بازیکن ۲۰ ساله به دلیل سفر طولانی مدتی که از هنگ کنگ برای بازگشت به کشور داشتیم اعلام کرد نمی‌توانم بازی کنم و همین موضوع هم باعث شد تا امروز نتواند بازی کند.»

از قرار معلوم کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران قصد داشت حزباوی را در ترکیب اصلی در کنار محمدحسین کنعانی زادگان قرار دهد تا شجاع خلیل زاده نیمکت نشین شود اما کاهش انرژی حزباوی از لحاظ بدنی باعث شد تا بار دیگر زوج پا به سن گذاشته در قلب دفاع قرار بگیرد.

عملکرد خلیل زاده در این بازی هم دو بار باعث عصبانیت قلعه نویی شد تا او به هیچ وجه نسبت به شرایط این مدافع رضایت نداشته باشد تا احتمالا آخرین حضور خلیل زاده با پیراهن تیم ملی ایران رقم بخورد و او نیز همچون روزبه چشمی و رامین رضائیان رفته رفته از دایره بازیکنان ملی خارج شود.

حزباوی یکی از بازیکنان مورد علاقه کادر فنی فعلی تیم ملی ایران شده است تا رفته رفته تبدیل به یکی از ارکان اصلی این تیم در مسیر راهیابی به جام جهانی ۲۰۲۶ شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • آتشفشان چشمت
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • .: ... حدود 13 ساعت قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...