امروز: چهارشنبه 15 آذر 1402
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 آبان 1402 - 11:25
والیبال روی خط چالش جدید؛

اتحادخبر: درحالی که دو روز تا برگزاری مجمع فوق‌العاده فدراسیون والیبال زمان باقی مانده مشخص نیست وزارت ورزش مجوز برگزاری این مجمع را صادر خواهد کرد یا این رشته با چالش جدیدی مواجه خواهد شد.

 

اتحادخبر: درحالی که دو روز تا برگزاری مجمع فوق‌العاده فدراسیون والیبال زمان باقی مانده مشخص نیست وزارت ورزش مجوز برگزاری این مجمع را صادر خواهد کرد یا این رشته با چالش جدیدی مواجه خواهد شد.

زورآزمایی وزارت ورزش و فدراسیون برای برگزاری مجمع و انتخاب سرپرست

به گزارش مهر، دوره چهارساله محمدرضا داورزنی در فدراسیون والیبال ۴۸ ساعت دیگر، (۲۹ آبان) به پایان می‌رسد و این فدراسیون هفته گذشته با انتشار خبری اعلام کرد روز دوشنبه مجمع فوق‌العاده فدراسیون برای انتخاب سرپرست برگزار خواهد کرد.

پس از انتشار این خبر بلافاصله محمد پولادگر معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد مجوزی برای صدور مجمع فوق‌العاده برای فدراسیون والیبال صادر نشده است! اگرچه پس از این اظهار نظرهای متناقض، وحید مردادی نایب‌رئیس فدراسیون اعلام کرد فدراسیون با وزارت ورزش برای برگزاری مجمع فوق‌العاده توافق شفاهی کرده بودند.

با این حال ارسال نامه برگزاری مجمع فوق‌العاده به هیأت‌های استانی برای انتخاب سرپرست بدون هماهنگی با وزارتی‌ها باعث دلخوری و ناراحتی وزیر ورزش شد.

داورزنی چه زمانی بازنشسته می شود؟

از زمان ثبت‌نام داورزنی در انتخابات فدراسیون والیبال، حرف و حدیث در مورد بازنشستگی او دوباره بر سر زبان‌ها افتاد. با وجود اینکه او ۴۴ سال خدمت کرده اما معتقد است: «قانون این اجازه را می‌دهد با نظر بالاترین مقام اجرایی، فرد با ۳۵ سال سابقه و سن ۶۵ سال بازنشسته شود. من هم‌اکنون ۶۲ سال سن دارم و سه سال دیگر می‌توانم خدمت کنم. ارگانی که باید تشخیص بدهد من می‌توانم فعالیتم را ادامه دهم یا خیر، جای دیگری است. سال گذشته بعد از اینکه مدت مأموریت من از وزارت ورزش به فدراسیون والیبال به پایان رسیده بود و دو تا ۵ سال گذشته بود، برای ادامه آن می‌بایست دولت درخواست می‌کرد که کمیسیون امور استخدامی نظر نهایی را اعلام کند. در دولت روحانی این اتفاق رخ داد و در دولت فعلی هم این کمیسیون مأموریت من را تمدید کرد. من الان بازنشسته نیستم و تا ۶۵ سالگی با نظر وزیر ورزش می‌توانم کار کنم.»

سرپرستی داورزنی برای ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا

انتخابات ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا شهریورماه سال آینده برگزار می‌شود و محمدرضا داورزنی هم داعیه ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا را دارد و گویا برای رسیدن به این کرسی شانس هم دارد، شاید به همین خاطر است که توافق شفاهی بین وزیر ورزش و داورزنی صورت گرفته بود که مجمع عمومی فوق‌العاده برگزار شود و داورزنی با رأی اعضای هیأت‌های استانی به عنوان سرپرست به فعالیتش ادامه دهد تا این فرصت از بین نرود. با این حال با تمامی این توافقات، در فاصله دو روز مانده به برگزاری مجمع فوق‌العاده رابطه بین وزارت ورزش و فدراسیون والیبال شکرآب شده و وزارت بازی را بهم زده و هنوز کسی نمی‌داند آیا روز دوشنبه مجمع فوق‌العاده فدراسیون والیبال برگزار می‌شود یا خیر.

زورآزمایی وزارت ورزش و فدراسیون برای برگزاری مجمع و انتخاب سرپرست

سرپرست فدراسیون والیبال را چه کسی انتخاب می‌کند؟

انتخاب سرپرست فدراسیون والیبال در مجمع فوق‌العاده این روزها موضوع بحث و اختلاف وزارتخانه با فدراسیون والیبال شده است. طبق تبصره یک ماده ۱۳ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری، رئیس مجمع می‌تواند سرپرست را تعیین کند، رئیس مجمع هم وزیر ورزش یا یکی از معاونانش است، اما نکته قابل توجه اینجاست که فدراسیون والیبال این اساسنامه را به فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) داده و تغییراتی هم در آن صورت گرفته است.

اساسنامه فدراسیون جهانی والیبال هم بر این موضوع تأکید دارد که سرپرست فدراسیون را باید اعضای مجمع فوق‌العاده که متشکل از اعضای هیأت‌های استانی مشخص کنند. یعنی همان دعوتنامه‌ای که فدراسیون والیبال برای اعضای هیأت‌های استانی ارسال کرده تا روز ۲۹ آبان در تهران برای انتخاب سرپرست در مجمع فوق‌العاده شرکت کنند. البته گویا این بند اساسنامه از سوی فدراسیون جهانی مورد موافقت وزارت ورزش قرار نگرفته و همین موضوع هم این روزها محل اختلاف وزارت‌خانه و فدراسیون والیبال شده است.

تعلیق گریبان‌گیر والیبال ایران می‌شود؟

دوره چهارساله ریاست داورزنی در فدراسیون والیبال ۴۸ ساعت دیگر به پایان می‌رسد. پس از پایان دوره چهارساله هر رئیس فدراسیونی، انتخاب سرپرست آن از سوی وزارت ورزش و جوانان یک رویه عادی بود، اما فدراسیون والیبال به تأکید فدراسیون جهانی والیبال مبنی بر عدم دخالت دولت در امور فدراسیون‌ها متوسل شده و معتقد است دخالت سیاسی منجر به تعلیق والیبال خواهد شد و این مسئله مورد توجه اهالی وزارت‌خانه هم هست.

ماجرای تعیین سرمربی تیم ملی والیبال و برگزاری مجمع فوق العاده و مجمع عمومی انتخابات فدراسیون والیبال به یک کلاف سردرگم بدل شده است. باید دید در فاصله ۴۸ ساعت مانده به پایان دوره ریاست داورزنی، وزارت ورزش دستورات لازم را برای برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده صادر خواهد کرد یا از سوی وزیر ورزش و جوانان فردی به عنوان سرپرست برای فدراسیون انتخاب خواهد شد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح میدان حافظ در برازجان / تصاویر
  • گرانی 1000 درصدی کپسول گاز در بازار سیاه/ توضیح مدیر شرکت پخش فراورده های نفتی دشتستان
  • رونمایی از سومین کتاب زنده یاد سروش اتابک زاده/ تصاویر
  • فایزخوان های مطرح استان نوای دل سر دادند/ تصاویر
  • مراسم تجلیل از پرستاران شهرستان دشتستان برگزار شد/ تصاویر
  • بیشترین تاییدیه ها در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم/ سخت گیرترین هیات اجرایی در دشتستان
  • اجرای گروه نوازان سرنا در برازجان/ تصاویر
  • دورهمی پاییزه اتحادی ها/ تصاویر
  • سرپرست گمرک منطقه ویژه انرژی پارس معارفه شد
  • نامه سه عضو شورا به فرماندار دشتستان؛ استیضاح شهردار خلاف مقررات است
  • حادثه تصادف در دشتستان ۱۱ مصدوم برجای گذاشت
  • برگزاری اولین دوره مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه استان به میزبانی دشتستان/ نفرات برتر و تصاویر
  • تجمع بزرگ مردم بوشهر در حمایت جهانی از کودکان مظلوم فلسطین/ تصاویر
  • ۴۰۶ پروژه فعال در شهرستان دشتستان/ تدوین کتابچه نظام مسائل شهرستان / تصاویر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1268
  • .: ایرانیان 1 روز قبل گفت: چ جالب، ادارات ارامش!! ...
  • .: سعدآباد حدود 2 روز قبل گفت: در مورد احداث شهرک ...
  • .: مهدی 963 حدود 3 روز قبل گفت: تملق و مزاح گوئی ...
  • .: علی حدود 3 روز قبل گفت: در حوزه مصوبات مجلس ...
  • .: خ حدود 4 روز قبل گفت: استان بوشهر تنها استانی ...
  • .: همسایه حدود 6 روز قبل گفت: دم سلو گرم ...
  • .: هوتوتو حدود 6 روز قبل گفت: دروغ بزرگتر از این؟ ...
  • .: سعید حدود 7 روز قبل گفت: معلومه وقتی هیچ اعتراضی ...
  • .: شهدا حدود 8 روز قبل گفت: با این روند در ...
  • .: هادی حدود 8 روز قبل گفت: گرانی بیش از ده ...