امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 خرداد 1401 - 12:43

اتحاد خبر: برترین‌های هجدهمین المپیاد ورزشی رشته شطرنج کارکنان مرد سازمان تامین اجتماعی در بوشهر معرفی شدند.

 

اتحاد خبر: برترین‌های هجدهمین المپیاد ورزشی رشته شطرنج کارکنان مرد سازمان تامین اجتماعی در بوشهر معرفی شدند.

 

به گزارش اتحاد خبر، مسئول ورزش اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر روز جمعه در اختتامیه این رقابت‌ها اظهار کرد: در مرحله مقدماتی هجدهمین دوره المپیاد ورزشی رشته شطرنج آقایان سازمان تامین اجتماعی ۳۴ تیم از مراکز بیمه‌ای و درمانی تامین اجتماعی شرکت داشتند که در نهایت هشت تیم جواز حضور در مرحله پایانی را کسب کردند.

 

غلامرضا شمسکی افزود: در بخش تیمی مرحله نهایی این مسابقات تیم‌های مشترک بیمه و درمان بوشهر، اداره کل بیمه‌ آذربایجان شرقی،  ستاد مرکزی و مدیریت درمان کردستان به ترتیب به رتبه های اول تا چهارم دست پیدا کردند.

شمسکی ادامه داد: تیم‌های اداره کل بیمه خراسان جنوبی، مدیریت‌های درمان قزوین، گلستان و خوزستان نیز به ترتیب رتبه‌های پنجم تا هشتم را به خود اختصاص دادند.

 

وی اظهار کرد: در بخش انفرادی نیز در میزهای یک، دو، سه و چهار فضل الله منصوری، سید ایمان بکا، کورش قایدی از بوشهر و موسی برزگر از آذربایجان شرقی به عنوان برترین ها معرفی شدند.

رئیس اداره تربیت بدنی و سلامت سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان در تلاش است تا با احداث سالن ورزشی در شعبه یک تامین اجتماعی بوشهر زمینه توسعه فعالیت‌های ورزشی در این استان فراهم شود.

جلال کریم نیا افزود: همچنین در ساحل بوشهر نیز امکان احداث مجموعه رفاهی تفریحی برای کارکنان سازمان تامین اجتماعی وجود دارد که باید از این فرصت بخوبی استفاده کرد.

 

وی ادامه داد: هدف اصلی از تمام این برنامه‌ها تقویت روحیه شادابی و نشاط کارکنان است که در افزایش سطح کم و کیفی خدمات سازمان تاثیر بسزایی دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر نیز گفت: زیرساخت‌های ورزشی این استان در سال‌های اخیر به نحو مطلوبی توسعه یافته است.

احمد بهروزیان فر ادامه داد: با زیرساخت‌های احداثی اکنون استان بوشهر در بسیاری از رشته‌های ساحلی قابلیت میزبانی از رقابت‌های ملی و بین المللی دارد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: جمعیت استان بوشهر در مجموع نزدیک به یک میلیون و ۲۷۹ هزار نفر است که از این شمار ۷۸درصد آن در پوشش سازمان بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

 

عباس دیری افزود: سازمان تامین اجتماعی در استان بوشهر ۱۵ شعبه اصلی، ۱۰ شعبه اقماری و پنج کارگزاری واگذار شده به بخش خصوصی دارد.

وی ادامه داد: اکنون شمار بیمه‌ شده‌‎های اصلی و تبعی تامین اجتماعی در استان بوشهر نیز اکنون به ترتیب حدود ۳۵۰ هزار و نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر است./ ایرنا

 

 
























































 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...