امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 فروردين 1399 - 07:10

اتحادخبر: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: از۷۴ هزار واحد مسکونی روستایی موجود در این استان از سال ۱۳۸۲ تاکنون همزمان با اجرای طرح مقاوم سازی مسکن روستایی ۴۱هزار و ۸۲ واحد معادل ۵۶ درصد مقاوم‌سازی شده‌ است.

اتحادخبر: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: از۷۴ هزار واحد مسکونی روستایی موجود در این استان از سال ۱۳۸۲ تاکنون همزمان با اجرای طرح مقاوم سازی مسکن روستایی ۴۱هزار و ۸۲ واحد معادل ۵۶ درصد مقاوم‌سازی شده‌ است.




حمید حیدری بریدی افزود: از مجموع  واحدهای مسکونی روستایی استان بوشهر ۳۲هزار و ۹۱۸ واحد مسکونی معادل ۴۴ درصد باقی مانده است که انتظار می‌رود این واحدها براساس برنامه دولت مقاوم سازی شوند.

 

وی بیان کرد: از این شمار واحد مسکونی مقاوم سازی شده در استان بوشهر ۱۰هزار و  ۹۷۴ واحد مسکونی در هفت سال دولت تدبیر و امید انجام شده است و در این مدت نیز۳۸ میلیارد و ۶۴۹ میلیون ریال کمک بلاعوض از محل حساب ۱۰۰ امام برای تکمیل واحدهای نیمه تمام مسکن محرومان تخصیص یافته است.

 

حیدری بریدی اضافه کرد: پارسال به ازای هر واحد مسکونی روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد اختصاص یافت که تاکنون ۶۰ درصد این اعتبارات تخصیص یافته و ۲.۵میلیارد تومان اعتبار بلاعوض برای واحدهای نیمه تمام در نظر گرفته شده است.

 

وی ادامه داد: از سهمیه ابلاغی ۲هزار و ۵۰۰ واحدی در بخش مقاوم سازی مسکن روستایی استان بوشهر سال گذشته هزار و ۵۹۲ واحد معادل ۶۲ درصد ابلاغ شده و از این شمار تاکنون عملیات اجرایی هزار و ۲۵۰ واحد معادل ۷۸ درصد آغاز شده است.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: همچنین در هفت سال دولت تدبیر و امید احداث ۷۰۰ واحد مسکونی شهری با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار در این استان اجرا شده است.

 

حیدری بریدی یادآور شد: همچنین در راستای عمران روستایی در این مدت هزار و ۷۴۸طرح هادی با ۲هزار و ۴۸۵ میلیارد ریال در روستاهای استان بوشهر اجرا شده است.

 

وی بیان کرد: احداث زمین چمن مینی فوتبال در روستاهای ۵۰۰ نفر جمعیت به بالا در ۱۵۱ روستا با ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی از جمله پروژه‌های طرح‌ هادی روستایی استان بوشهر است که با اجرای این طرح ۱۸۱هزار و ۲۰۰ مترمربع معادل ۵۵ صدم مترمربع به فضای ورزشی روستاهای استان اضافه شده است.

 

حیدری بریدی اضافه کرد: با اجرای این پروژه‌ها مساحت اماکن ورزشی روستاهای استان از ۱۱۳هزار و ۲۲۶ مترمربع به ۲۹۴هزار و ۴۲۶ مترمربع و سرانه ورزشی روستایی نیز با رشد ۱۵۷ درصدی از ۳۵صدم به ۹ صدم مترمربع افزایش یافته است.

 

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۶۲ بوستان روستایی امید با ۳۵۴ میلیارد ریال احداث شده است و با اجرای این طرح مساحت پارک‌ها و فضای سبز روستایی استان از ۶۳هزار و ۵۰۰ مترمربع به ۶۰ هزار و ۵۹۴ مترمربع افزایش یافته است.

 

  مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر احداث ۲۰۰ زمین والیبال در روستاهای ۴۰۰ نفر جمعیت و احداث ۱۶۲ سینمای روباز در بوستان‌های روستایی را از دیگر اقدام‌های عمران روستایی دولت دهم و یازدهم عنوان کرد.

 

حیدری بریدی با اشاره به آسفالت معابر از محل قیر رایگان گفت: از سال ۹۴ تا ۹۷ ، ۳۶۴کیلومتر از معابر روستایی با ۶۶۱میلیاردر یال اعتبار با مشارکت دهیاری‌ها آسفالت شده است.

 

وی ادامه داد: همچنین از محل اعتبارات عمرانی مناطق نفت خیز نیز از سال ۹۶ تا ۹۸، ۳۸۹ میلیارد ریال اعتبار تامین شده که صرف اجرای بهسازی معابر، پل سازی، دیوار حفاظتی، بوستاها و پیاده رو سازی در مناطق جنوبی استان هزینه شده است.

 

  مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهرگفت: همچنین برای ایمن سازی روستاها در برابر سیل سال گذشته ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته که در هفت روستا ایمن سازی روستاها انجام شده است.

 

 

 

ایرنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • انتصاب سرپرست روابط عمومی و دبیر مسئولیت‌های اجتماعی آریاساسول
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • نرخ حواله پنج ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
  • اندیشه را با جغرافیا نمی‌توان سنجید
  • فرماندار دشتی: کارکنان حوزه سلامت عرصه خدمت‌رسانی را رها نکرده اند
  • مهاجرانی: با عزت صلح را دنبال می‌کنیم؛ در دفاع از کشور کوتاه نمی‌آییم
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • 🎥ویدیو/صادرکنندگان بوشهری از موانع پیش‌روی صادرات می‌گویند
  • منطقه آزاد بوشهر به کانون توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال تبدیل می‌شود
  • نفت برنت از ۱۱۱ دلار عبور کرد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...