امروز: يکشنبه 29 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 خرداد 1396 - 09:49
اتحادخبر: هواداران استقلال دیگر به چیزی غیر از قهرمانی در لیگ برتر رضایت نمی‌دهند.
وطن امروز: هواداران استقلال دیگر به چیزی غیر از قهرمانی در لیگ برتر رضایت نمی‌دهند. حالا از آخرین قهرمانی آنها چندین سال می‌گذرد و مدیریت باشگاه به کادر فنی قول داده است تیم خوبی را برای لیگ هفدهم خواهند بست. اگرچه هنوز فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده و امکان جذب یا جدا شدن یکی از ستاره‌های آبی وجود دارد ولی با این وجود نگاهی به ترکیب فعلی تیم منصوریان می‌اندازیم.
در صورت قطعی شدن حضور داریوش شجاعیان در استقلال بیش از 90 درصد نیازهای این تیم برای فصل آینده برآورده شده است. آبی‌های پایتخت برخلاف رقیب سنتی خود شروع چندان مقتدرانه‌ای در فصل نقل و انتقالات زمستانی نداشتند و یکی از مهم‌ترین دلایل این قضیه را می‌توان عدم تعیین تکلیف قطعی مدیریت باشگاه دانست چون با شایعات موجود درباره تغییر هیات مدیره و حتی مدیرعامل طبیعی بود استقلالی‌ها نتوانند در زمینه خرید بازیکن عرض اندام کنند اما با قطعی شدن ادامه حضور سیدرضا افتخاری به عنوان مدیرعامل و علاقه وی به ادامه کار با علیرضا منصوریان، استقلالی‌ها تحرکات جدی خود را در بازار نقل و انتقالات آغاز کردند. منصوریان که در نیم فصل دوم لیگ گذشته و در دوران کار در تیم نفت تهران، خاطرات خوبی از میدان دادن به جوانان داشت، در همان ابتدای کار 3 بازیکن جوان که سرآمد آنها مهدی قائدی مهاجم تیم‌ملی جوانان بود را به خدمت گرفت. حسن بیت‌سعید و سجاد شهباززاده هم به سیستم تهاجمی تیم اضافه شدند تا تلخی جدایی پرحاشیه و عجیب کاوه رضایی هم به حداقل برسد. پژمان منتظری هم تقریبا مشکلی برای پیوستن به استقلال ندارد و با اعلام دیروز مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز مبنی بر قطعی شدن حضور داریوش شجاعیان در استقلال به نظر می‌رسد آبی‌ها تقریبا بخش اعظم کار خود در پنجره نقل و انتقالات تابستانی را تمام کرده‌اند و حداکثر با یک بازیکن جدید دیگر می‌توانند لیست خود را ببندند.

نگاهی به داشته‌های کنونی استقلال در صورت تمدید قرارداد یکی، دو بازیکن باقیمانده می‌تواند صحتی بر این مدعا باشد. با حضور سیدمهدی رحمتی می‌توان گفت جایی برای عرض‌اندام دروازه‌بان دیگری به عنوان شماره یک آبی‌ها باقی نمی‌ماند. البته آبی‌ها سیدحسین حسینی را هم دارند که فصل گذشته ثابت کرد کاملا قابل اعتماد است و در روزهای نبود رحمتی اجازه نخواهد داد دست و دل منصوریان بلرزد. در صورت تمدید قرارداد با وریا غفوری و تداوم حضور خسرو حیدری اصولا این تیم دغدغه‌ای در سمت راست نخواهد داشت ضمن اینکه فراموش نکنیم پژمان منتظری در جام‌جهانی 2014 برای تیم‌ملی در نقش دفاع راست بازی کرده است. در سمت چپ هم میلاد زکی‌پور یک بازیکن مطمئن نشان داد. البته به نظر می‌رسد آبی‌ها به یک مدافع چپ پای دیگر هم نیاز دارند، هرچند در مواقع ضرورت می‌توانند روی حضور نورافکن و یعقوب کریمی در این منطقه هم حساب کنند. مشکل بزرگ زکی‌پور در حملات است. او قدرت نفوذ و سانتر ندارد اما در کارهای تدافعی در صورتی که بازیکن نه‌چندان خوبی روبه‌رویش باشد، تا حدودی قابل اعتماد است. زکی‌پور در آسیا نشان داد در صورت مواجه شدن با بازیکنان خوب، در کارهای دفاعی سرعت مناسب را ندارد از این رو گفته می‌شود شاید احسان حاج‌صفی هم در لیست آبی‌ها قرار بگیرد که بعید است این انتقال نهایی شود.

اما در خط دفاعی؛ لئوناردو پادوانی و رابسون جانواریو 2 مدافع برزیلی و مورد اعتماد منصوریان فصل آینده هم در این تیم حضور خواهند داشت و با ملحق شدن پژمان منتظری و تداوم حضور مجید حسینی به نظر نمی‌رسد آبی‌ها هیچ کمبودی در این منطقه داشته باشند. در صورت تمدید قرارداد امید ابراهیمی و ماندن فرشید باقری، استقلالی‌ها در پست هافبک دفاعی دچار تراکم خواهند شد، چرا که روزبه چشمی بازگشته و امید نورافکن هم دور برگشت فصل گذشته جایگاه مستحکمی برای خود دست و پا کرده است. باتوجه به توانایی بالای مجید حسینی و فرشید اسماعیلی برای بازی در این منطقه به نظر می‌رسد در شرایط عادی استقلال باید عذر یکی از هافبک‌های دفاعی خود را بخواهد و در این میان فرشید باقری می‌تواند نزدیک‌ترین گزینه به در خروجی باشگاه باشد.

در صورت تمایل منصوریان به تداوم شیوه 1-3-2-4 به عنوان سیستم پایه استقلال برای فصل آینده این بخش را باید به 2 گروه تقسیم کرد. ابتدا هافبک تهاجمی وسط که آبی‌ها با اضافه شدن داریوش شجاعیان و حضور فرشید اسماعیلی و مجتبی حق‌دوست عملا هیچ نیازی به بازیکن جدید ندارند ضمن اینکه جابر انصاری و حتی سجاد شهباززاده هم توان بازی مفید در این منطقه را دارند. برای پست وینگر‌های چپ و راست هم دست منصوریان کاملا پر است. حتی در صورت جدایی بهنام برزای باز هم آبی‌ها نفراتی چون محسن کریمی، جابر انصاری، یعقوب کریمی، مهدی قائدی، حسن بیت‌سعید و مجتبی حق‌دوست را برای بازی در این مناطق دارند ضمن اینکه خسرو حیدری هم به وقت نیاز در وینگر راست همیشه خوب و مطمئن بازی می‌کند. و در آخر می‌رسیم به نوک حمله؛ اینجا حرف اول را سجاد شهباززاده خواهد زد و آلترناتیو اصلی وی هم علی قربانی خواهد بود. البته در مواقع ضروری و بسته به نوع بازی حریفان می‌توان روی حسن بیت‌سعید و جابر انصاری هم برای بازی در این منطقه حساب باز کرد.

مکالمه منصوریان با بازیکن مدنظر استقلال

سرمربی استقلال به صورت تلفنی با گزینه جدید حضور در این تیم به صحبت پرداخت. بعد از توافق باشگاه استقلال و گسترش بر سر انتقال شجاعیان، منصوریان نیز با او صحبت کرد و این اطمینان را داد که در استقلال فیکس بازی خواهد کرد. سرمربی استقلال با بر شمردن توانایی‌های شجاعیان به او گفت به توانایی‌های تو اطمینان دارم و از نفرات مورد نظر من در ترکیب استقلال خواهی بود. طرفین مکالمه خوبی را پشت سر گذاشتند تا با دلگرمی‌های منصوریان به شجاعیان این بازیکن به احتمال زیاد بزودی رسما آبی‌پوش شود./ص


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • میدری در صف اول استیضاح‌ مجلس است | در عزل سالاری کار غیراخلاقی صورت گرفت | مدیریت وزارت کار زمینه‌ساز بحران است
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • دانشگاه خلیج فارس در انتظار خوابگاه!
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • دبیرخانه دائمی رویداد ملی «مخ‌برون» در دشتستان آغاز به کار کرد؛ گامی بلند برای معرفی نگین سبز جنوب
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • آیین قدردانی از بازنشستگان آریاساسول برگزار شد
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • مدرسه؛ جایی برای دیدن انسان‌ها
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • گشت مشترک نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • جایگزینی خودروهای فرسوده مصرف سوخت را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد
  • بذرپاش: گرداب هرمز پوشالی‌بودن یک هژمونی را عیان کرد!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • مدیریت ناترازی انرژی در فارس باید از حرف به عمل برسد
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • زلزله ۳.۱ ریشتری در نورآباد فارس
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • .: عرفان حدود 6 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 15 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 17 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 21 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 22 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 24 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 25 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 26 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 28 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...