امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 دي 1395 - 13:33
سرلشکر رحیم صفوی در یادواره شهید صادق گنجی:

اتحاد خبر: مشاور عالی مقام معظم رهبری در مراسم یادواره ی شهید صادق گنجی گفت: شهدای تخریب شما در حقیقت محور اصلی پیروزی بودند. شهید صادق گنجی؛ اخلاق و رفتار ایشان عادی نبود. ایشان یک دیپلمات ساده یا کارمند اداری نبود. او یک سفیر انقلابی بود که با اقشار مختلف، با نخبگان پاکستانی، شهر به شهر و مجلس به مجلس صحبت می کرد. اخلاق و رفتارش آنچنان ...

اتحاد خبر-زهره عرب: بیست و ششمین یادواره ی شهید صادق گنجی، سفیر فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، سرداران و 670 شهید شهرستان دشتستان ساعت 9 صبح یکشنبه 5 دی ماه در مصلی نمازجمعه شهر برازجان برگزار شد. 

 

سرلشکر رحیم صفوی در مراسم یادواره ی شهید صادق گنجی گفت: سلام مقام معظم رهبری را به تک تک خانواده شهیدان دشتستان، جانبازان عزیز و آزادگان سرافراز می رسانم و از برگزار کنندگان این یادواره قدردانی و تشکر می کنم.

صفوی افزود: فرزندان قهرمان دشتستان چه کردند و چه آفریدند ؛ این افتخار بزرگی برای مردم دشتستان است که در ابتدای دفاع مقدس بیش از 12 هزار رزمنده را به لشکرهای 19 فجر ، 33 المهدی و امیرالمومنین اعزام کردند.

 

مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه شهدای تخریب دشتستان در حقیقت محور اصلی پیروزی بودند، اظهار داشت: شهیدان شما مکتب مقاومت را بنیان گذاشتند. همان مکتبی که پیروزی های بزرگ را رقم زده است. زنان قهرمان دشتستان، مادران و همسران شهیدان و خود شهیدان مکتب شهادت را به کشورهای اسلامی منطقه آموزش دادند.

 

رحیم صفوی افزود: مصداق جمله ی معروف امام (ره) که فرمودند: «راه قدس از کربلا می گذرد.» امسال بود که بیش از 20 میلیون نفر جمعیت در اربعین حسینی شرکت کردند. 

 

فرمانده سپاه پاسداران عنوان کرد: شهادت فرزندان شما در حقیقت ادامه ی مسیر کربلا و عاشورا است و کربلای ایران بدون تردید در راستای کربلای حسین بن علی (ع) است.

سردار صفوی در توصیف مقام شهادت گفت: ما از شهادت چه می فهمیم؟ شهیدان چه چیزی را دیدند که امثال بنده ندیدند؟ چه درهایی به روی آنها باز شد؟ این شهادت در مکتب شیعه چه رمز و رازی دارد؟ مقام شهادت، مقام جاودانگی است. مقام قرب الهی، مقام دریافت رزق و روزی الهی است. مقام شهیدانی همچون صادق گنجی مقام فنای فی الله است. آنچه می گویند و می شنوند خدایی است. شهیدان به مقام صدق و برخی به مقام مستجاب الدعوه رسیدند.

 

وی ادامه داد: شهید صادق گنجی؛ اخلاق و رفتار ایشان عادی نبود. ایشان یک دیپلمات ساده یا کارمند اداری نبود. او یک سفیر انقلابی بود که با اقشار مختلف، با نخبگان پاکستانی، شهر به شهر و مجلس به مجلس صحبت می کرد. اخلاق و رفتارش آنچنان پاکستانی ها را تحت تاثیر قرار داده بود که به واقع سفیر انقلاب اسلامی بود. زمانی که شهید گنجی را به پاکستان اعزام کردند 24 ساله بود. در 24 سالگی تازه انسان دارد چیزهایی را می فهمد، اما خردمندی و عملکردی که آن بزرگوار در آن 3 سال و چند ماه در پاکستان از خود به جای گذاشت مثال زدنی است.

 

سرلشکر رحیم صفوی با اشاره به اینکه صادق گنجی محصول انقلاب است؛ گفت: صادق گنجی یک انسان مطلوب اسلام، مطلوب امام، یک انسان مطلوب ولایت و مطلوب انقلاب اسلامی بود.

 

فرزند شهید صادق گنجی اظهار داشت: آنچه امروز در عراق و سوریه و اخیراً در چند کشور اروپایی گذشت حاصل کدام عقیده است؟ آیا اینهمه جنگ، خشونت، قتل و کشتار ترس از هر آنچه که به زعم آنها زندگیشان را نا امن کرده نیست؟ اینها همه خشونت را به امری عادی و روزمره بدل کرده است. حجم حملات تروریستی از زمان حضور قدرت های جهانی در منطقه چندین برابر شده و طی سه دهه گذشته خاورمیانه را به آتش کشیده است. 

دکتر نادر گنجی افزود: شهید گنجی که یکی از شهدایی است که این مراسم به یادبود او برگزار شده قربانی همان خشونتی ست که امروز همه ی ما را در معرض آسیب ها و خطرات خود قرار داده است. همان خشونتی که سیاستمداران غربی سوار بر موج آن به قدرت رسیده اند، و اما افسوس انسان هایی هستند که کمتر تکرار می شوند و صادق از این آدم ها بود.

 

یادگار شهید گنجی، با اشاره به مقام والای شهدا گفت: مقام شهدایی که امروز به خاطر آنها گرد هم آمده ایم هم در زمان حیاتشان سرمایه ای برای این کشور، نظام و اسلام عزیز بوده و هم پس از شهادتشان. آنها که الگویی از خود برای ما به جای گذاشتند. به امید روزی که هر انسانی به این باور برسد که سعادت و بهروزی او در گرو سعادت تک تک انسان ها در سراسر جهان است. 

 

به گزارش اتحاد خبر، در این یادواره امام جمعه ی شهر برازجان و فرمانده ی سپاه جوادالائمه دشتستان نیز به ایراد سخنانی پرداختند. همچنین مادران و همسران شهدای شهرستان دشتستان، جانبازان و ایثارگران و مسئولین استانی و شهرستانی در این یادواره حضور پرشوری داشتند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1395/10/05 - 15:16
1
1
آفرین به فرزند خلف شهید صادق گنجی ، شهدا بعد از شهادت خود نیز هوادار و ضامن امنیت مسلمانان هستند.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • « تولید در خطِ‌مقدم ، منابع انسانی در حاشیه! »
  • زیر میزی!!!
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • اقدام عملی بانک شهر برای حمایت از بازسازی و توسعه پتروشیمی جم
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/16
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • « تولید در خطِ‌مقدم ، منابع انسانی در حاشیه! »
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • از سفرهای نمایشی تا خسارت‌های ماندگارِ احمدی‌نژاد
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • جلسه رصد و پایش هفتگی پروژه بزرگراه کنارتخته دالکی با حضور استاندار بوشهر و معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • واگذاری اراضی ملی در دیلم؛ سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال
  • دادگستری بوشهر: ۴۴۰ میلیون دلار مطالبات پتروشیمی جم وصول شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: جاوید حدود 4 ساعت قبل گفت: کاملا واقعیت دارد. این ...
  • .: زهره عرب حدود 5 ساعت قبل گفت: متأسفانه سرمایه‌ی انسانی آخرین ...
  • .: مسعود حدود 5 ساعت قبل گفت: وقتی مسولین متوجه ندانم ...
  • .: کریم حدود 5 ساعت قبل گفت: با درود و احترام ...
  • .: هادی حدود 5 ساعت قبل گفت: درود و سپاس از ...
  • .: نیما پور علی 1 روز قبل گفت: عالی ...
  • .: تانی حدود 4 روز قبل گفت: استاد عزیز💙💙💙💙 ...
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...