امروز: دوشنبه 30 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 مهر 1395 - 08:31
معاون جهاد کشاورزی استان بوشهر:

اتحادخبر: معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: از ۴۴ هزار هکتار باغات استان بوشهر ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار آن به کشت لیمو ترش اختصاص داده شده است.

لیمو ترش

اتحادخبر: معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: از ۴۴ هزار هکتار باغات استان بوشهر ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار آن به کشت لیمو ترش اختصاص داده شده است.

به گزارش تسنیم؛ خسرو عمرانی نشست بررسی وضعیت تولید لیمو ترش در استان بوشهر با اشاره به جایگاه این استان در این عرصه اظهار داشت: استان بوشهر از عمده استان‌های تولید کننده لیمو ترش در کشور است.

وی از وجود 3200 هکتار باغات لیمو ترش در استان بوشهر خبرداد و تصریح کرد: از 44 هزار هکتار باغات استان بوشهر 3 هزار و 200 هکتار  آن به کشت لیمو ترش اختصاص داده شده است.

عمرانی با بیان اینکه محصولات پرتقال و نارنگی در رده‌های بعدی قرار دارند افزود: شهرهای جم، دشتستان و دشتی تولیدکنندگان اصلی لیمو ترش استان بوشهر هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان بوشهر به ارزش اقتصادی اراضی لیمو ترش پرداخت و بیان کرد: به ازا هر هکتار اراضی لیمو ترش افزون بر 16 هزار و 200 کیلو لیمو ترش تولید می‌شود که ارزش اقتصادی در هر هکتار حدود 83 میلیون تومان است .

وی با اشاره به ارزش اقتصادی محصول لیمو ترش در استان بوشهر خاطرنشان کرد: 45 هزار تن لیمو ترش در استان بوشهر با ارزش اقتصادی 200 میلیارد تومان تولید شد.

عمرانی تصریح کرد: در سالهای اخیر با افزایش قیمت و تقاضای لیمو ترش روبرو بودیم و همین افزایش تقاضا سبب شد همه لیموی تولیدی در سطح استان و استانهای همجوار در بازارهای قدیمی استان خوزستان و شهر اهواز عرضه شود.

وی گفت: 70 درصد لیمو ترش استان از باغات جم برداشت می‌شود محصولی که برداشت آن لیمو ترش از مردادماه شروع شده و تا اوایل مهرماه ادامه داشته است./ج



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • زلزله ۳.۱ ریشتری در نورآباد فارس
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • مسئله امروز جامعه ایران
  • .: عرفان حدود 7 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 16 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 18 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 21 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 23 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 25 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 26 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 27 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...