امروز: پنجشنبه 19 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 مهر 1394 - 14:10
عضو کمیسیون برجام:

اتحادخبر: یک عضو کمیسیون برجام گفت: دستیابی ایران به برخی پیشرفت‌ها در صنعت هسته‌ای باعث شد که جمهوری اسلامی در این دوره از مذاکرات برگ برنده‌ای در دست داشته باشد و غرب را بر سر میز مذاکره بنشاند.

اتحادخبر: یک عضو کمیسیون برجام گفت: دستیابی ایران به برخی پیشرفت‌ها در صنعت هسته‌ای باعث شد که جمهوری اسلامی در این دوره از مذاکرات برگ برنده‌ای در دست داشته باشد و غرب را بر سر میز مذاکره بنشاند.

به گزارش اتحادخبر؛ مسعود پزشکیان با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان‌شرقی در استان در گفت‌وگو با خبرنگاران ایسنا با بیان اینکه ایران یک منطقه سوق الجیشی و کشوری استراتژیک است، افزود: دنیا به دنبال این نیست که سیاست‌های خود را با دعوا و جنگ به پیش ببرد، منطق حکم می‌کند وقتی ما می‌توانیم با مذاکره و صحبت کردن، مشکلات خود را حل کنیم نباید به دعوا و جنگ و جدل متوسل شویم.

وی در مورد علت اینکه چرا غرب حاضر به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران شد، ابراز کرد: طبیعتا اگر در سال‌های گذشته نیز با منطق مذاکره پیش می‌رفتیم می‌توانستیم به نتیجه‌ای که امروز دست یافتیم در چند سال گذشته دست یابیم. در سال‌های گذشته توقعات و انتظاراتی وجود داشت که باعث شد فرآیند مذاکرات به خوبی پیش نرود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نزدیک به 100 قطعنامه در شورای امنیت علیه ما صادر شده است. این قطعنامه‌ها از آمریکا آغاز شده است. وقتی سفارتخانه‌ی آمریکا را بستیم آمریکا هم تحریم‌های خود علیه جمهوری اسلامی را آغاز کرد. سپس اتحادیه اروپا و شورای امنیت را با خود همراه کرد.

عضو کمیسیون برجام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات اخیر جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 تصریح کرد: آن‌ها تصور می‌کردند که ما می‌خواهیم بمب اتم بسازیم و بر این اساس تمامی فعالیت‌های خود را انجام می‌دهیم و با این تصور انواع و اقسام تحریم‌ها را در شورای امنیت، در اتحادیه اروپا و .. بر ما تحمیل کردند، ولی طبق فرموده مقام معظم رهبری، استفاده ما از انرژی هسته‌ای صرفا برای مسائل و پیشرفت‌های صلح‌آمیز بود نه ساخت بمب اتم.

پزشکیان با بیان اینکه غرب از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت در زمینه هسته‌ای در هراس است، گفت: غرب بر اساس محاسبات خود فکر نمی‌کرد که ما به فعالیت در فردو و نطنز بپردازیم و تنها هدفمان تامین سوخت نیروگاه بوشهر باشد.

 

 

 

وی با انتقاد از عملکرد دولت گذشته در زمینه مذاکرات هسته‌ای افزود: آنهایی که می‌گفتند چرا بخش زیادی از سانتریفیوژها را بعد از توافق هسته‌ای، جمع می‌کنند باید به این سوال پاسخ دهند که چرا این همه سانتریفیوژ را در فردو مستقر کرده‌اند؟ این سانتریفیوژها، سانتریفیوژهای تحقیقاتی هستند نه سانتریفیوژهای تولیدی و اقتصادی و در نتیجه، توجیهی نداشته که در سال‌های گذشته هزاران سانتریفیوژ در مراکز هسته‌ای ما استقرار داشته باشد.

 

 

 

وی با بیان اینکه غرب از ابتدا نمی‌خواست جمهوری اسلامی ایران به علم و مهارت هسته‌ای دست یابد، افزود: در گذشته حتی قبول نداشتند که آب سنگین داشته باشیم. اکنون پذیرفته‌اند که ما از آن مرحله رد شده و به پیشرفت‌هایی دست یافته‌ایم و در نتیجه مجبور به نشستن بر روی میز مذاکره با ایران شده‌اند. دستیابی ایران به برخی پیشرفت‌ها در صنعت هسته‌ای باعث شد که جمهوری اسلامی در این دوره از مذاکرات برگ برنده‌ای در دست داشته باشد و غرب را بر سر میز مذاکره بنشاند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: یک عده در صورت دستیابی به توافق هسته‌ای، منافع و عده‌ای دیگر پست و جایگاه خود را از دست می‌دهند. یک عده هم چیزی نمی‌دانند و حرف این و آن را می‌گویند. اگر متوجه باشیم که در چه وضعیتی هستیم و توافق هسته‌ای می‌تواند ما را به چه جایگاهی برساند و آن را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنیم، پیشرفت خواهیم کرد.

پزشکیان ابراز کرد: طبق گزارشی از کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی در پارس جنوبی روزانه 10 هزار میلیارد تومان پول از دست می‌دهیم. به خاطر اینکه نمی‌توانیم از سهم خود در این میدان گازی به درستی استفاده کنیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر پول یک روز این میدان گازی را به استان آذربایجان شرقی اختصاص دهند می‌توانیم تمامی شهرهای استان را با قطار به یکدیگر وصل کنیم. مترو را هم می‌توانیم تکمیل کنیم. با پول دو روز این میدان می‌توان در تمامی شهرهای استان اتوبان احداث کرد. حتی می‌توانیم با پول دو سه روز این میدان در تبریز و برخی شهرستان‌های استان چند کارخانه بزرگ ایجاد کرده و هزاران جوان بیکار را صاحب کار کنیم.

به گفته وی، حتی اگر زیرساخت‌ها را احداث کنیم دولت می‌تواند بنزین را به قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بفروشد. اگر زیرساخت احداث شد دیگر نیازی نیست که بنزین به قیمت هزار تومان فروخته شود. در این حالت مردم از سرویس‌های حمل و نقل عمومی همچون قطارهای شهری استفاده می‌کنند و هر کسی هم که از خودرو شخصی استفاده کرد هزینه تمام شده بنزین را همانند کشورهای پیشرفته پرداخت می‌کند.

پزشکیان عنوان کرد: قبلا سه میلیون بشکه نفت صادر می‌کردیم ولی در حال حاضر، یک میلیون بشکه صادر می‌کنیم. چه کسانی باعث این کار شده‌اند؟ ما اگر دو میلیون بشکه بیشتر از میزان فعلی با احتساب هر بشکه 50 دلار بتوانیم صادر کنیم می‌شود هر روز 100 میلیون دلار و معادل 300 میلیارد تومان پول در هر روز.

وی گفت: غرب با تحریم هوشمندانه به ما جنس نمی‌دهد و جنس ما را هم نمی‌خرد. در نتیجه مجبور هستیم که به قیمت پایین تولیدات خود را به صورت غیر مستقیم بفروشیم و وقتی هم که می‌خواهیم جنس و کالایی از آنها بخریم به قیمتی بیشتر از قیمت اصلی باید بخریم.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته چون توان ارتباط با بانک‌های خارجی را نداشتیم نفت را با کشتی می‌دادیم و می‌گفتیم بفروش و پول را برگردان. بابک زنجانی چرا و چگونه درست شد؟ اگر مراودات اقتصادی خود را از طریق بانک‌ها انجام می‌دادیم بابک زنجانی‌ها به وجود نمی‌آمدند. رانت خواری‌ها ایجاد نمی‌شدند. در سایه اعتماد غیر کارشناسی دولت گذشته به برخی کشورها، میلیاردها تومان از پول مردم این کشور بر باد فنا رفت.

وی افزود: با فروش نفت و گاز در هشت سال گذشته کدام طرح زیرساختی همچون خطوط ریلی، جاده و احداث و ایجاد کارخانه‌ها در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و حتی سایر استان‌های کشور احداث شد؟ در آن دوران، کارخانه‌داران و صاحبان بخش خصوصی اجناس خود را صادر می‌کردند و می‌فروختند ولی نمی توانستند پول خود را وصول کنند. در همین تبریز کسانی هستند که به کشورهای آذربایجان، عراق و .. کالاهایی صادر کردند ولی موفق نشدند که پولشان را دریافت کنند و یا پول داده‌اند و جنس‌های مورد نظر را تحویل نگرفته اند.

پزشکیان تصریح کرد: چرا باید تمامی کشورهای دنیا بتوانند کشتی‌ها ما را در محدوده آب‌های خود و حتی در دریاهای آزاد متوقف و مصادره کنند و ما نتوانیم کاری انجام دهیم؟

 

وی ادامه داد: آیا وقتی تیم آقای جلیلی مذاکره می‌کرد کسی می‌پرسید کجا چه چیزی گفتید و چرا گفتید؟ نباید بحث برجام در جامعه بدین شکل که عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف باشند مطرح می‌شد. صلاح نظام را بزرگان نظام باید تعیین کنند./س



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • بنزین؛ مُسکن کسری بودجه یا پوششی بر فرسایش اقتصاد ملی؟
  • عبدالصمد بحرینی؛ نخستین جوان بوشهری در هیئت‌مدیره یک هلدینگ پتروشیمی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1405
  • مجلسِ بی‌صحن؛ وقتی هزینه‌های حکمرانی باقی است و کارکرد نظارتی کمرنگ می‌شود
  • 🎥ویدیو/ ۲۴۰دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بوشهر فارغ‌التحصیل شدند
  • رکوردشکنی در آتش؛ پتروشیمی خارک چگونه پس از ۶۰۰ حمله هوایی به مدار تولید بازگشت؟
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/18
  • نقش فیزیوتراپی در کاهش بستری و هزینه‌های سلامت
  • لطف الله نسبی: به مدال دوبل بازی‌های آسیایی نزدیک تر از تیمی هستیم
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: نبرد مقتدرانه ادامه خواهد داشت
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • آزمایشگاه‌های استاندارد بازوان توانمند دولت در بهبود مصرف انرژی هستند
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • قالیباف با دستاورد اخیر نیروهای مسلح کشورمان، آمریکا را مسخره کرد!
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • دیار و تبار بوشهر ،باز هم تماشاگر از دست رفتن سرمایه‌های مدیریتی خود ؟
  • .: دشتستان حدود 5 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 10 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 12 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 14 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 15 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 16 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 18 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 19 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 19 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...