امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 آذر 1404 - 09:06

اتحادخبر:مدیران سازمان تأمین اجتماعی، مدعی هستند بیمه شدگان تحت پوشش این سازمان، برای دریافت خدمات درمانی رایگان به مراکز ملکی تأمین اجتماعی بروند.

 

اتحادخبر:مدیران سازمان تأمین اجتماعی، مدعی هستند بیمه شدگان تحت پوشش این سازمان، برای دریافت خدمات درمانی رایگان به مراکز ملکی تأمین اجتماعی بروند.

کیلومترها سفر برای درمان رایگان؛ واقعیت نسخه یک میلیونی!

به گزارش مهر، بیمه شدگان تأمین اجتماعی که شاغل هستند، هر ماه ۷ درصد از حقوق خود را به عنوان حق بیمه پرداخت می‌کنند که در روزهای ناخوشی و بیماری، بتوانند از خدمات درمانی رایگان استفاده کنند.

در چنین شرایطی، بیمه شدگان تأمین اجتماعی مجبورند برای معمولی‌ترین بیماری‌ها مثل سرماخوردگی، به نزدیک ترین مطب، کلینیک یا درمانگاه بروند.

عقل سلیم حکم می‌کند که بیمه شده برای یک بیماری ساده و معمولی، هزینه ایاب و ذهاب و وقت خودش را هدر ندهد و کیلومترها رنج سفر را به جان بخرد که بتواند از خدمات درمانگاه تأمین اجتماعی استفاده کند.

سازمان تأمین اجتماعی در واکنش به هزینه یک میلیون تومانی درمان سرماخوردگی، دقیقاً به این نکته و البته یک پیشنهاد دیگر بسنده کرده مبنی بر اینکه بیمه شده می‌بایست از خدمات رایگان درمانگاه تأمین اجتماعی استفاده کند و یا اینکه به کلینیک‌های دانشگاهی برود.

بر اساس ادعای سازمان تأمین اجتماعی، «یکی از معضلات حوزه سلامت کشور، مراجعه مستقیم بیمار به پزشک و مرکز درمانی برای دریافت خدمات درمانی بدون هدایت و راهنمایی صحیح است که در بسیاری از موارد، بیمار متحمل هزینه‌های سنگین می‌شود که برای رفع این مسئله طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع جز طرح‌های اولویت دار نظام سلامت در دولت چهاردهم و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفته و امید است با اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع در سراسر کشور تمامی مردم از مزایای آن منتفع شوند.»

سازمان تأمین اجتماعی، ادعای جالبی را پیشنهاد کرده است که معنا و مفهوم آن این است که بیمه شده عزیز!! لطفاً بیمار نشوید تا برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در کشور شکل بگیرد.

اما سازمان تأمین اجتماعی نگفته است که مردم تا کی باید منتظر پزشک خانواده بمانند. زیرا، این وعده مربوط به دولت چهاردهم نیست و از دهه هشتاد تا امروز، همه دولت‌ها، مردم را به اجرای این برنامه دلخوش کرده‌اند؛ اما فعلاً خبری از پزشک خانواده نیست.

سازمان تأمین اجتماعی مدعی شده برای دریافت خدمات درمانی رایگان به مراکز ملکی این سازمان بروید. سوال اینجاست که آیا یک بیمه شده می‌تواند برای یک بیماری ساده مثل سرماخوردگی، کیلومترها سفر کند که ویزیت شود.

سازمان تأمین اجتماعی بر اساس قانون، می‌بایست از محل اجرای قانون «۹ بیست و هفتم»، سهم درمان را برای بیمه شدگان تحت پوشش خود هزینه کند، اما آنچه هزینه می‌شود خیلی کمتر از این سهم است.

بیمارستان میلاد کنار برج میلاد تهران ساخته شده تا روزانه شاهد هجوم بیماران زیادی از اقصی نقاط کشور به این مرکز درمانی باشیم. چون، در دیگر نقاط کشور، بیمارستان میلاد نداریم؛ در حالی که وعده ساخت میلاد ۲ و ۳، چند سال قبل داده شده بود اما به سرانجام نرسید.

مسئولان و مدیران تأمین اجتماعی، در حالی نسبت به هزینه یک میلیون تومانی سرماخوردگی واکنش نشان می‌دهند که در همان منطقه‌ای که بیمار ۵۰ ساله برای ویزیت به مطب خصوصی رفته است، فقط یک بیمارستان تأمین اجتماعی وجود دارد. آیا می‌توان برای یک بیماری ساده و معمولی به درمانگاه بیمارستان رفت و هزینه ایاب و ذهاب و شلوغی بیمارستان را به جان خرید که بخواهد درمان او رایگان باشد.

در شهرستانی که بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و ۹۰ درصد آن بیمه شدگان تأمین اجتماعی هستند، کدام امکانات و خدمات درمانی مناسب در نظر گرفته شده است که نسخه یک میلیون تومانی را قبول ندارید.

بیمه شدگان تأمین اجتماعی اعم از شاغلین و بازنشستگان، از خدمات درمانی که دریافت می‌کنند، به هیچ وجه ممکن راضی نیستند و معتقدند حق بیمه آنها برای درمان آنها هزینه نمی‌شود.

درمان رایگان باید به گونه‌ای فراهم شود که بیمار مجبور نشود کیلومترها سفر کند به امید اینکه قرار است رایگان درمان شود.

وقتی نه پزشک خانواده داریم، نه نظام ارجاع، چگونه توقع دارید برای یک سرماخوردگی ساده، به مطب خصوصی نرود و هزینه نکند.

بیایید قبول کنیم که درمان برای مردم روز به روز در حال گران‌تر شدن است. پرداختی بالای ۵۰ درصد هزینه‌های سلامت از جیب مردم و البته بیش از ۷۰ درصد برای دارو، بهترین گواه این ادعا است که نمی‌توان منکر شد. واقعیت نسخه یک میلیون تومانی را قبول کنیم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • « تولید در خطِ‌مقدم ، منابع انسانی در حاشیه! »
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • اقدام عملی بانک شهر برای حمایت از بازسازی و توسعه پتروشیمی جم
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • پایان مسابقات کونگ‌فو توآ بانوان کشور در قزوین/ معرفی برترین‌های سه رده سنی
  • رئیس کل بانک مرکزی وارد استان بوشهر شد
  • بوشهری‌ها چشم‌انتظار بیمارستان مادر و کودک؛ ضرورت تسریع در تکمیل پروژه
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • « تولید در خطِ‌مقدم ، منابع انسانی در حاشیه! »
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • از سفرهای نمایشی تا خسارت‌های ماندگارِ احمدی‌نژاد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • جلسه رصد و پایش هفتگی پروژه بزرگراه کنارتخته دالکی با حضور استاندار بوشهر و معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد
  • واگذاری اراضی ملی در دیلم؛ سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال
  • دادگستری بوشهر: ۴۴۰ میلیون دلار مطالبات پتروشیمی جم وصول شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: جاوید حدود 7 ساعت قبل گفت: کاملا واقعیت دارد. این ...
  • .: زهره عرب حدود 8 ساعت قبل گفت: متأسفانه سرمایه‌ی انسانی آخرین ...
  • .: مسعود حدود 8 ساعت قبل گفت: وقتی مسولین متوجه ندانم ...
  • .: کریم حدود 8 ساعت قبل گفت: با درود و احترام ...
  • .: هادی حدود 8 ساعت قبل گفت: درود و سپاس از ...
  • .: نیما پور علی 1 روز قبل گفت: عالی ...
  • .: تانی حدود 4 روز قبل گفت: استاد عزیز💙💙💙💙 ...
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...