امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 بهمن 1403 - 08:48

اتحادخبر: سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری گفت: وقتی سرمربی نمی‌داند بعد از هر مسابقه حضور دارد یا خیر، شرایط خیلی متفاوت است و نمی‌تواند برنامه‌ریزی کند.

 

اتحادخبر: سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری گفت: وقتی سرمربی نمی‌داند بعد از هر مسابقه حضور دارد یا خیر، شرایط خیلی متفاوت است و نمی‌تواند برنامه‌ریزی کند.

 

حسین توکلی: نمی‌توان برای هر مسابقه قرارداد بست؛ برنامه چهار ساله دادم

به گزارش مهر، حسین توکلی هدایت تیم ملی پاراوزنه‌برداری را در پارالمپیک پاریس بر عهده داشت اما بعد از اتمام این بازی‌ها، قرارداد همکاری او تمدید نشد تا اینکه توکلی جز گزینه‌های هدایت تیم ملی وزنه‌برداری قرار گرفت و پس از آن هم فدراسیون جانبازان و توانیابان پس از ۶ ماه بلاتکلیفی، توکلی را به عنوان سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری معرفی کرد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ادامه همکاری‌اش با تیم ملی پاراوزنه‌برداری گفت: بحث قرارداد من با پارالمپیک است و آن‌ها باید امور مربوط به این کار را انجام بدهند. در حال حاضر فدراسیون جانبازان و توانیابان من را به عنوان سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری معرفی کرده اما بحث عقد قرارداد با کمیته ملی پارالمپیک است که فکر می‌کنم به سال جدید موکول شود. رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان جز مدیران کاربلد است و که حرف و سخن او برای ما خیلی ارزشمند است و ایده‌های جدیدی دارد.

وی گفت: طبق صحبت‌های که ما با هم داشتیم او قول داد بهترین کار را برای تیم ملی پاراوزنه‌برداری انجام بدهد. او در زمان مسابقات پارالمپیک به من گفت که دوست ندارد به ترکیب برنده دست بزند و تمایل دارد این همکاری ادامه پیدا کند. دیدگاه رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان نسبت به تیم پاراوزنه‌برداری از بعد از پارالمپیک تغییر کرد و حتی بارها به من می‌گفت با توجه به ظرفیتی که این تیم دارد چرا ما با ۶ ورزشکار در پارالمپیک شرکت کردیم.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری عنوان کرد: الان هم رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان برنامه‌ریزی‌اش به این صورت است که با تعداد نفرات بیشتری در مسابقات حضور پیدا کنند تا شانس کسب مدال را بیشتر کنند. امیدوارم این هدف محقق شود. من با این تیم برنامه چهارساله دارم، البته هنوز جزئیات قرارداد من مشخص نیست و باید ببینیم به چه صورت خواهد بود.

توکلی تأکید کرد: تلاش ما برنامه‌ریزی بلندمدت است و به این سمت نمی‌خواهیم برویم که دوباره بعد از هر مسابقه نمی‌دانیم که با این تیم باید ادامه بدهیم یا خیر. وقتی مسابقه به مسابقه قرارداد نوشته می‌شود، این موضوع هم در شاکله تیم اثرگذار است و هم نمی‌توان برنامه‌ریزی درازمدت داشته باشیم. برخی نفرات ممکن است امسال خوب نباشند، اما در طی یک سال و نیم آینده با توجه به پتانسیلی که این ورزشکار دارد قطعاً بهتر خواهد شد. وقتی قرارداد مسابقه به مسابقه است؛ مربی و فدراسیون و روی این ورزشکاران سرمایه‌گذاری نمی‌کنند.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری تأکید کرد: این شکل قرارداد اصلاً درست نیست، باید تکلیف مشخص شود تا بتواند برنامه درازمدت خود را اجرایی کرد. اما وقتی سرمربی نمی‌داند بعد از هر مسابقه حضور دارد یا خیر، شرایط خیلی متفاوت خواهد شد.

توکلی در مورد برنامه‌های تیم ملی پاراوزنه‌برداری اظهارداشت: من در این مدت در اردوی تیم جوانان و امیدها هم حضور داشتم و تمرینات آن‌ها را دیدم. حتی بحث تشکیل تیم امید را خودم پیشنهاد دادم. چون ما یک سری ورزشکار داریم که در رده سنی جوانان و بزرگسالان نیستند و اگر به آن‌ها توجه نکنیم این نسل از بین می‌روند در صورتی که آن‌ها از همه آماده‌تر هستند. فارغ از اینکه قراردادم تمدید شود یا خیر به خاطر دوستی و رفاقتی که داشتیم بحث جوانان و امیدها را پیگیری می‌کردم.

وی در مورد پا به سن گذاشتن پاراوزنه‌برداران و نگرانی‌های بابت آن گفت: اوج پختگی پاراوزنه‌برداران ما حد فاصله بین ۳۲ تا ۳۸ سالگی است که با وزنه‌برداری کاملاً متفاوت است. در وزنه‌برداری اوج پختگی بین ۲۵ تا ۳۱ سالگی است. البته استثنا هم بوده که بیشتر از سن بودند اما خوب کار کردند. ولی در پاراوزنه‌برداری شرایط کاملاً متفاوت است و میانگین سنی بالاتر است. ما الان ورزشکاری داریم به نام علی اکبر قریب شاهی که با ۴۲ سال به مدال طلای پارالمپیک رسید. او تازه در سن ۲۸ سالگی ورزش را شروع کرد.

توکلی تأکید کرد: بنابراین ما اصلاً به سن و سال کاری نداریم، ورزش ما رکوردی است و ملاک اصلی ما وضعیت بدنی ورزشکار است، وقتی ورزشکار بدن آماده‌ای نداشته باشد خود به خود از دایره قهرمانی کنار می‌رود. برای ما شرایط توانمندی اهمیت دارد نه میانگین سنی. ساختار ورزش ما با سایر ورزش‌ها به تمرینات هوازی نیاز دارد کاملاً متفاوت است. ملاک رکورد و قدرت ورزشکار است. الان میانگین سنی تیم ما بالاست ولی به لحاظ قدرت بدنی ورزشکاران خوبی داریم؛ البته که به خاطر همین موضوع بحث تیم امید را راه انداختیم تا پشتوانه‌ای برای پارالمپیک بعدی هم داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری عنوان کرد: البته ما هم در تمرینات مراعات سن و سال برخی وزنه‌برداران را می‌کنیم چون می‌دانیم تجربه آن‌ها بسیار کمک‌کننده است. در هر صورت از هر ظرفیتی استفاده خواهیم کرد. اولین مسابقه ما بازی‌های جهانی مصر است؛ البته نمی‌دانم در بازی‌های کشورهای اسلامی حضور داریم یا خیر، اما به طور کلی در هر مسابقه تلاش می‌کنیم با قدرت جلو برویم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • زیر میزی!!!
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • اقدام عملی بانک شهر برای حمایت از بازسازی و توسعه پتروشیمی جم
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/16
  • مرادزاده: صنایع بوشهر از پویش‌های مردمی حفاظت از طبیعت حمایت کنند
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • از سفرهای نمایشی تا خسارت‌های ماندگارِ احمدی‌نژاد
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • جلسه رصد و پایش هفتگی پروژه بزرگراه کنارتخته دالکی با حضور استاندار بوشهر و معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد
  • واگذاری اراضی ملی در دیلم؛ سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال
  • دادگستری بوشهر: ۴۴۰ میلیون دلار مطالبات پتروشیمی جم وصول شد
  • نگاه راهبردی پتروشیمی جم به توسعه سرمایه انسانی بومی؛ گامی مؤثر در ارتقای خدمات سلامت
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: مسعود حدود 2 ساعت قبل گفت: وقتی مسولین متوجه ندانم ...
  • .: کریم حدود 2 ساعت قبل گفت: با درود و احترام ...
  • .: هادی حدود 2 ساعت قبل گفت: درود و سپاس از ...
  • .: نیما پور علی 1 روز قبل گفت: عالی ...
  • .: تانی حدود 4 روز قبل گفت: استاد عزیز💙💙💙💙 ...
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 20 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...