امروز: دوشنبه 19 شهريور 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 مرداد 1403 - 09:10
مجتبی امینی رییس شورای اسلامی روستای بنداروز در گفتگو با اتحاد خبر:

اتحاد خبر: مجتبی امینی منتخب دو دوره پنجم و ششم شورای اسلامی روستای بنداروز، که طی این سال ها ریاست شورا نیز برعهده داشته است. اتحاد خبر در مورد عملکرد شورای اسلامی روستای بنداروز با مجتبی امینی به گفتگو نشسته است: بنداروز به دلیل موقعیت جغرافیایی خوبی که دارد و به شهر برازجان نزدیک است مهاجر پذیر است . این روستا از لحاظ امنیتی نیز بسیار امن است...

اتحاد خبر - زینب رنج کش : مجتبی امینی منتخب دو دوره پنجم و ششم شورای اسلامی روستای بنداروز، که طی این سال ها ریاست شورا نیز برعهده داشته است. اتحاد خبر در مورد عملکرد شورای اسلامی روستای بنداروز با مجتبی امینی به گفتگو نشسته است:  

 

لطفا خود را معرفی کنید.
-مجتبی امینی هستم منتخب دوره پنجم و ششم شورای اسلامی روستای بنداروز،  رشته تحصیلی ام نیز مهندسی فناوری و بازرسی جوش است. در پروژه های نفت و گاز مشغول کار هستم و اصالتا  زاده بخش ارم هستم و حدود 20 سال است که در بنداروز سکونت داریم.

 

در خصوص تفاوت عملکرد رئیسان شورای پیشین و خودتان برایمان بگویید.
-دوره های اخیر که ما نبودیم و عزیزان دیگری  در این جایگاه به مردم شریف بنداروز خدمت کرده اند حتما پیشرفت ها بر اساس بودجه اختصاص یافته  به دهیاری صورت گرفته و به نوعی عمران وآبادانی یک شهر یا روستا بستگی به بودجه اختصاص یافته به آن روستا دارد  منتهی در دو دوره ای که من حضور داشتم به محض ورودم به شورا با کمک همکاران، تقریبا 30 درصد معابر روستای بنداروز آسفالت بودند که تقریبا این کار در همان سال اول به 100 درصد رسید و البته طی سال های اخیر به دلیل ساخت سازهای زیادی که صورت گرفته  معابری هستند که آسفالت کشی نشده اند.


-بنداروز به دلیل موقعیت جغرافیایی خوبی که دارد از این حیث که  به شهر برازجان نزدیک است و اجاره بها به نسبت شهر برازجان در این روستا کمتر است مهاجر پذیر است  و باید این را نیز به خاطر داشت که این روستا از لحاظ امنیتی نیز بسیار امن است.


-جمعیت روستا مطابق با سرشماری سال 1395، حدود 3هزار و 900 نفر بوده است که البته اکنون جمعیت روستا خیلی بیشتر شده است.

 


-با توجه به جمعیت این روستا و خاکی بودن بیشتر معابر، پس از آسفالت کشی روستا می شود گفت انقلاب زیر ساختی در این روستا رخ داد، صد در صد پیاده رو ها سنگفرش انجام شد  در بحث سطل های زباله که نداشتیم،  و در این خصوص مشکلات مردم زیاد بود و صددرصد روستا انجام شد  اکنون تقریبا هر 4خانواده یک سطل زباله تعبیه شده است.


-نصب نیمکت را در معابر داشتیم، به دلیل رد شدن دو دره در روستای بنداروز ساماندهی دره ها را داشته ایم،  با توجه به دامداری بعضی از ساکنین و اینکه کمتر به جمع آوری زباله ها توجه می شد، و بعضی افراد  نخاله ساختمانی  را در بستر این دره ها رها می کردند و مشکلات زیست محیطی زیادی را در پی داشت، تلاش کردیم دره ها را ساماندهی کنیم و دره ها را سنگ چینی کردیم وکفشان را نیز سیمانی کردیم تا هم به زیبایی روستا کمک کرده باشیم و هم اینکه بحث زیست محیطی حل شد.



اکنون در زمان بارندگی مشکلی ندارید؟
-خیر، حتی روی یکی از دره هایمان که نزدیک مدرسه است، پل عابر پیاده ای ایجاد کرده ایم، که متاسفانه گاهی با انتقاداتی مواجه شده ایم که بعضی ها می گفتند ما بارندگی نداریم، این پل به چه دلیل ایجاد شده است؟ ولی یک روز بارانی که از خانه بیرون می آمدم تا در سطح روستا گشتی بزنم، متوجه حضور دو نفر آنطرف دره شدم که معطلند باران بند بیاید و از دره عبور کنند.
-آب در سطح دره جاری شده بود و نمی توانستند تردد کنند برای همین گفتم حتی نیم ساعت هم نباید مردم معطل بمانند و برای رفاه مردم هم که شده باید پل زده شود، حتی خیلی ها گفتند این کار را انجام ندهید ولی برایم مهم بود که مردم  آسایش داشته باشند. اعتبار احداث این پل 40 میلیون تومان در دو سال قبل بود.



از عملکرد خود در سال های اخیر بگویید.
- خب من اصالتا بچه بنداروز  نیستم اما مردم بنداروز بی نهایت مردم شریفی هستند، اگر بنداروزی هم بودم بی نهایت به آن افتخار می کردم، به واسطه شغلم که صبح می رفتم و شب به خانه برمی گشتم مردم کمتر من را می شناختند و منم همینطور ، یکی از انگیزه هایم برای ورود به عرصه شورای روستا کمک برای حل مشکل آب روستا  بود که واقعا مشکل بزرگ و اولویت دار مردم بود  به شورای وقت نیز مشکل را می گفتم و نقد می کردم.
-اعتقادم براین بود که اگر کسی توانایی دارد و می تواند کاری کند نباید کوتاهی کند و من هم احساس کردم و  وظیفه خود می دانستم که هر طور شده برای مردم کاری انجام دهم، چون طی شش یا هفت سال این مردم در این حیطه خیلی اذیت شده بودند و در راستای این مشکل پروژه کم نظیری در روستای بنداروز با بودجه و اعتبار دهیاری و همچنین اجرای پرسنل دهیاری صورت گرفت و واقعا یک  پروژه کم نظیر ی هست.
-انتقادی جدی از اداره آب دارم که هیچ کمکی به ما نکرد در صورتیکه وظیفه اش بود و استانداری هم به من تذکر داده بود که اجازه نداریم برای آب کاری کنید چون برای اجرای  این پروژه ردیف بودجه ای نداشتیم منتهی برای مردم بود و ما  برای پروژه حدود 7 میلیارد تومان هزینه کردیم  و تشکر میکنم از مسئولان محترم هم که همکاری کردند.

 


-در این پروژه ازپمپ تاسیسات  تا پشت کنتور  مشترک را صفر و نوسازی کرده ایم، تمام این کار با متریال با کیفیت از شرکت سازنده سفارش دادیم و حتی روی این لوله ها حک شده: سفارش دهیاری روستای بنداروز.

البته اکنون حدود چند ماهی هست پروژه به بهره برداری رسیده   و مردم در حال استفاده هستند.
-قبل از انجام این پروژه مشکلات زیاد بود خصوصا در فصل تابستان و گاهی ناچار می شدیم خودمان تانکر آب اداره را می گرفتیم و به مردم آبرسانی می کردیم  وظیفه ام بود و این اذیت شدن مردم باعث  حال بدمان می شد.


-یکی دیگر از مشکلات پروژه آب، خط انتقال اصلی آب از برازجان به بنداروز بود که به کمک نماینده شهرستان و فرماندار و بخشدار شریف بخش مرکزی، خط انتقال آب را از کمربندی روستای بنداروز تا میدان تره بار که خط سه کازرون و خط اصلی است توسط قرارگاه امام حسن سپاه آن را انجام شد و مشکل آب انشالله تا حدود  شاید  20 سال آینده حل شده است.

-درخت کاری و ایجاد فضای سبز را داشتیم که  بعضی جاها را کردیم  فنس کشی کردیم  این کار به نحو احسن انجام شد و دور از دسترس حیوانات دیگر بود تا اکنون که درخت ها بزرگ شده و فضای خیلی خوبی ایجاد شده است.



-دغدغه ایجاد یک کتابخانه را همیشه داشتیم هم ما و هم عزیزان فرهنگی روستای بنداروز در خواست داشتند که کش و قوس زیادی بخاطر آن داشتیم که با اهدای زمین از طرف یک خیر  محترم  انجام شد و دهیاری نیز در ساخت آن با اعتباری بالغ بر700میلیون تومان مشارکت داشت و اکنون نیز در دست احداث است .


-مورد بعد درمانگاه این روستاست،  روستای بنداروز  با توجه به جمعیت  و به دلیل قرار گرفتن سر شاه راه ارتباطی  بین روستاهای  ابوالفیروز، گندم ریز و سرکره و ننیزک و حسن آباد  و همچنین زندان و دانشکده کشاورزی باید درمانگاهی در آن احداث می شد که البته دهیاری و شورای آن روستاها هم کمک کردند و توانستیم امتیازش را برای  بنداروز بگیریم  و سال گذشته کلنگ زنی اش انجام شد و اکنون پروژه در دست احداث است و  ساختمان پروژه  تا زیر سقف کار شده است.

 


-در خصوص زمان بهره برداری درمانگاه که  مدت انجام پروژه  یک سال بوده  که امسال تا 22 بهمن به بهره برداری برسد ولی پروژه ممکن است زمانش بیشتر شود.


- زمین چمن مصنوعی در روستا  که پس از چندین سال  استفاده سالیان  معیوب شده بود و مشکلاتی برای ورزشکاران داشت تقاضای بهسازی داشتند  که سال گذشته توانستیم چمنش را کامل با مبلغ 500میلیون تومان تعویض کنیم.

 

 

-در راستای ایمن سازی و اهمیت به مسائل ایجاد حوادث و خطر  آتش سوزی، نصب تابلوهای آتش نشانی در سطح روستا را داشتیم که این  تابلو ها مجهز به کپسول های آتش نشانی و وسایل ایمنی  هستند و همچنین جانمایی و نصب شیرهای هیدرانت را داشتیم، شیرهای هیدرانت شیرهای آتش نشانی است که در مواقعی که اتفاقی یا آتش سوزی رخ بدهد با توجه به شلنگ هایی که در همان جعبه های آتش نشانی تعبیه  می شود  می توان اقدام به اتفاء حریق کرد، با دوره هایی که برای پرسنل دهیاری و بعضی از مردم برگزار کردیم می توانند سریع جعبه را باز کرده و اقدام به خاموش کردن آتش کنند.


 

خطر دستبرد به جعبه را نیز با قفل کردن جعبه و در اختیار قرار دادن کلید به مردم و پرسنل دهیاری روستا منتفی می کنیم.
-الحاق حدود  30 هکتار اراضی به طرح هادی روستا را داشته ایم، دید خودمان نسبت به این موضوع این است که کنترل قیمت زمین برای هم روستاییانمان داشته باشیم و اینکه حاصل این کار در اختیار قرار دادن برخی زمین ها به قیمت دولتی برای برخی از روستاییان که تحت پوشش هستند و یا توان خرید زمین ندارند یا کرایه نشین هستند از ان استفاده کنند.


-برگزاری دو دوره نمایشگاه صنایع دستی را داشتیم در روستای بنداروز و حمایت از تولیدات روستایی و مشاغل خانگی داشتیم که باعث رضایتمندی مردم شد.


-خرید یک دستگاه بیل بکهو، برای کمک به فعالیت های عمرانی دهیاری  با اعتبار 2میلیارد تومان خریداری شد، جهت توانمندی دهیای خریداری کردیم و باید اضافه کنم دهیاری روستای بنداروز دهیاری بسیار توانمند است که از صفر تا صد پروژه لوله کشی آب توسط نیرو های خود دهیاری انجام شده است.


-یکی از پروژه های پرچالش ما احداث غسالخانه بنداروز بود که از زمانی که وارد شورا شدم یکی از دغدغه هایم و در خواست بحق مردم  همین موضوع بود که بنداروز تاالان غسالخانه ندارد و نداشتن این مکان به این دلیل نیست که ما فکر نبودیم بلکه ما به فکر این مسئله بودیم به دلیل یک سری مشکلات امکان احداث آن نبود.

 

-سال اول نقشه اش را کشیدیم و برآورد هزینه اش هم انجام شد و حتی سرویس بهداشتی  هم 14 چشمه داشت برای استفاده  زائران امامزاده شاه نورالله،  اما از آن جایی که آرامستان روستای بنداروز  باید در اختیار دهیاری باشد در اختیار اوقاف است و یک  مشکل دیگر  از طرف بعضی از افراد  است که بحث سیاسی پشت آن است،  و این سری بحث ها فقط مردم را متضرر می کند.
-همه در این روستا با هم خویش و قوم هستند ولی با اختلاف نظرهایی که دارند فقط مردم را متضرر کرده اند، توسعه روستا را عقب انداخته اند،  عید سال قبل بنده خدایی که خیر بود و یک حدود 1000 متر زمین را برای این امر به دهیاری واگذار کرد اما بنا به دلایلی انجام نشد و کار کنسل شد.

 


اکنون خیر محترمی زمین  وقف کرده است و در حال ساخت غسالخانه و سردخانه است که امیدوارم این پروژه با موفقیت و بدون مشکلی انجام شود.
-در یکی ازکوچه ها باید عقب نشینی انجام می شد و طرح هادی انجام می شد و ما هم پول و یا اعتبار برای خرید زمین مردم را نداشتیم تصمیم گرفتیم با ساکنین آن گذر صحبت کنیم و در این باره به کمک ما بیایند  و مشارکت داشته باشند و این عزیزان الحق نهایت همکاری را داشتند به صورت رایگان عقب نشینی کردند پس ما نیز دیوار تخریب شده را ساختیم  که بسیار  از این  خانواده ها سپاسگزارم.


توصیه ای به نفر بعد که رئیس شورا می شود کنید.

-در خصوص ورود به شورا اگر کسی توانایی خدمت به مردم را ندارد وارد این کار نشود دنیا به سرعت در حال پیشرفت است اگر ما یک روز هم تعلل کنیم عقب می افتیم و در زمانی که ما در گیر اختلاف نظرهای سیاسی و بعضا تعلل در هم اندیشی و اتحاد هستیم دیگران که در تعامل هستند به سرعت در حال پیشرفت و ترقی هستند و  اینکه نسل عوض شده است من معتقدم زیرساخت ها باید به میل نسل آینده  اتفاق بیفتد و توجه به نسل آینده و جوان خیلی مهم است.

 

به شخصه با جوانان روستا بسیار تعامل داشته ام حتی در گذشته گروهی مجازی با آن ها تشکیل داده ام حتی با آن ها جلساتی برگزار کرده و نشسته و بحث کرده ایم جالب بود که یکی از جلسات ما با این عزیزان که شب برگزار شد حدود 5 ساعت بطول انجامید که این نشان از اهمیت بسیار ارزشمند تعامل و هم آندیشی با جوانان دارد  این جوان ها هستند که آینده یک ملت را می سازند و نباید جوانان را دست کم گرفت بلکه باید به ان ها فرصت داد تا بدرخشند.

-دهیاری  مسؤول مصوبات است و کار اجرایی روستا را انجام می دهد ولی شورا هر اتفاقی که می افتد از چشم او می بینند یا حتی برای کوچکترین مسئله نیز با او تماس می گیرند همیشه سعی داشته ام با مردم تعامل داشته باشم. مردم بنداروز با من خیلی خوب بوده اند باعث افتخارم است که در این روستا سکونت دارم مردمی بی نظیر دارد و بعضی از خانم های مسن این روستا مرا مثل فرزند خود می بینند و اصلا یک لحظه مرا غریبه ندیدند من پدر و مادرم را در دوسال متوالی از دست دادم و هر بار که این ها مرا صدا می زنند به نام پسرم،  فکر می کنم مادرم مرا صدا می زند.
-خیلی از حرف ها بین من ومردم هست که هیچ کس نشنیده و نخواهد شنید و به نوعی محرم مردم هستیم و فقط باید به حل مشکلاتشان کمک کنیم  اگر قرار است کاری توسط ارگان های بالاتر برای یک روستا انجام شود باید با شورا ها و دهیاری این روستا مشورت شود چون ما در بطن مشکلات روستا و مردم  هستیم و می توانیم مشاوره خوبی به آن ها بدهیم.


مسئله سه راه بنداروز به برازجان چرا به آن رسیدگی نمی شود؟
-با پیگیری هایی که طی چند سال گذشته داشتیم، البته پروژه در طرح هادی ما نیست و بارها نیز پیگیری کرده ایم و در حیطه کار راهداری است و طی آخرین پیگیری هایی  که با رئیس اداره راه شهرستان  داشتم اعتباری از محل نفت برای این کار گذاشته شده است که ان شاالله مهرماه تا آبان ماه به مناقصه رفته و کارش شروع خواهد شد و البته فرماندار نیز به جد پیگیر احداث میدان و انجام این پروژه هستند که جای تقدیر دارد.


یکی از وعده های انتخاباتی تان که به آن عمل کردید چه بود؟
-به یاد ندارم وعده خاصی داده باشم فلان کار را در بنداروز انجام می دهم اما وعده دادم خادم مردم باشم و مدافع منافع مردم باشم با مردم صادق باشم  خودم راضی نیستم طرح های بهتری داشتم اما مردم میدانند که موانعی جلوی پایمان بوده است و تا امروز تلاش خودم را کرده ام.
-من با لطف مردم وارد این شورا شدم و بی نهایت از لطفشان ممنونم که به من اعتماد کردند و من هر آنچه وظیفه ام بود را سعی کردم انجام دهم  و اگر توفیقی هم داشتم و خدمتی کردم  انجام وظیفه کردم.
- در این راه همسر و خانواده ام اذیت شدند که از آن ها هم بابت صبوریشان بسیار ممنونم.


-در خیلی از مواقع برخی  از افراد می گفتند فلانی بنداروزی  نیست و نباید رای بیاورد یا رئیس شورا باشد  اما همان خانم های مسن که مرا  پسرم صدا میزدند دلم را قرص می کردند و مردم شریف و عزیزی که همیشه به من لطف داشتند و  از این مردم ممنونم.

خیران زمین های کتابخانه و غسالخانه چه کسانی بودند؟

-زمین کتابخانه حاج عبدالله نجم بودند که از وی سپاسگزاریم و غسالخانه نیز حاج حسن خابک هستند که از او نیز ممنونم. یک سری فعالین فرهنگی داشتیم مشارکت کردند از آن ها صمیمانه متشکرم طی حدود 3 سال اخیر سه خانواده در بنداروز اهدا عضو کردند، خانواده محترم رستمی، مصدق  و برازجانی که وظیفه بود از آنها تقدیر شود و طی مراسمی از آنها تقدیر شد که صمیمانه از این عزیزان سپاسگزارم.

سخن پایانی:
-از مردم روستا صمیمانه ممنونیم که بابت پروژه ها صبوری کردند و همکاری کردند هرچند خیلی اذیت شدند.
-در انتخابات شورا  بسیار ناملایمتی هایی از بعضی افراد  دیدم ولی به عشق کمک به مردم و علاقه قلبی ام به بنداروز و مردمش به راه خود ادامه دادم.
-از خانواده خودم بسیار ممنونم که اذیت شدند ولی صبوری کردند.
-همیشه سعی کرده ام با مردم صادق باشم امیدوارم توانسته باشم خدمتی به مردم روستای بنداروز کرده باشم.
-ممنون از مجموعه رسانه وزین اتحادخبر که این گفتگو را ترتیب داد.






























کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • جلسه شهردار برازجان با معاونین و مدیران شهرداری برگزار شد
  • مسئول کمیته روابط عمومی هیئت کاراته استان بوشهر منصوب شد
  • اسناد مالکیت جزیره خارگ به زودی صادر می‌شود
  • جزئیات دلیل دیسکالیفه شدن بیت سیاح پس از طلا و رد اعتراض ایران
  • با تأیید ممیزان انجمن مدیریت سبز ایران آریاساسول نخستین دارنده درمانگاه سبز ایران شد
  • جهش بزرگی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان بوشهر داشته‌ایم
  • دختران بمی، مقام دوم مسابقات قهرمانی کاراته کشور را کسب کردند
  • جانمایی نهایی شرکت های حاضر در ایران پلاست اعلام شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/06/19
  • اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای استان بوشهر در جشنواره شهید رجایی برتر شد
  • دستکش هوشمند، با قابلیت کنترل ربات از راه دور محصول فن‌آوران جوان کشور
  • صدور ۲ مجوز سرمایه گذاری خارجی در استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/06/18
  • خدمات حوزه سلامت در استان بوشهر ارتقا می‌یابد
  • موج گرما در کشور تمام شد؛ فصل پاییز با تاخیر آغاز می‌شود
  • بررسی گزینه های استانداری بوشهر در جلسه ستاد پزشکیان/ تاکید بر هماهنگی، وحدت و حمایت نمایندگان ادوار و فعالان ستادها
  • پیاده روی ولایت در دشتستان برگزار می‌شود
  • یک خانم دیگر به دولت پزشکیان پیوست/ رضوان حکیم زاده معاون وزیر آموزش و پرورش شد + سوابق
  • تصاویر «اتحاد خبر» از پیاده روی ولایت در برازجان
  • سهم صفر از کابینه، سهمِ چند از نفت!؟
  • در اسارت آب نبود از آب کولر می خوردیم/ راز تاب آوریمان در اسارت، قرآن بود/ هشت سال اسیر بودم
  • احداث زیر گذر میادین امام خمینی و شهید چمران ابر پروژه شهرداری برازجان/ اعتبار کمک به باشگاه پارس را کمیته تطبیق رد کرد
  • انتخاب زرین محسن پاکنژاد / علی کاردُر گزینه‌ ی احتمالی صندوق بازنشستگی صنعت نفت
  • مصادره اموال و املاک پتروشیمی مهر به نفع پتروشیمی جم
  • نشست رئیس ستاد مردمی دکتر پزشکیان در استان بوشهر با مسئولین ستاد دشتستان/ تصاویر
  • استقبال و پاداش ویژه مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر به پاراتکواندوکار دشتستانی
  • کاش می‌شد امتحان‌تان کرد آقای رضایی!
  • نقدی بر ساخت سردیس زنده یاد علی پیرمرادی
  • 591 پروژه با اعتبار 3 هزار میلیارد تومان در دشتستان افتتاح و کلنگ زنی شد / تصاویر اتحاد خبر
  • انتخاب استاندار در آینه وفاق ملی
  • .: استان حدود 5 ساعت قبل گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ...
  • .: رضایی حدود 2 روز قبل گفت: سلام .آغای نماینده .لطفا ...
  • .: حح حدود 3 روز قبل گفت: 1. سید محمد مهدی ...
  • .: میم.قاف حدود 3 روز قبل گفت: خدا به خیرش کنه ...
  • .: علی حدود 4 روز قبل گفت: خدا خیرشون بده که ...
  • .: ک آریاپور حدود 4 روز قبل گفت: با تشکر از درایت ...
  • .: عقیل نجفی حدود 4 روز قبل گفت: درود حاجی عزیز قلمتان ...
  • .: بنیامین حدود 4 روز قبل گفت: درود بر شما حق ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 5 روز قبل گفت: باسلام و خدا قوت ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 5 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...