امروز: يکشنبه 03 فروردين 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 آذر 1401 - 11:32

اتحادخبر: اسفناج خاصیت غذایی بالایی دارد و سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدان، حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، B و املاح مختلف است.

 

اتحادخبر: اسفناج خاصیت غذایی بالایی دارد و سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدان، حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، B و املاح مختلف است.

 

به گزارش هشمهری آنلاین؛ اسفناج خاصیت غذایی بالایی دارد و سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدان، حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، B و املاح مختلف است. اسفناج گیاهی علفی و بوته‌ای است که برگ‌های مثلثی‌شکل با دمبرگی شیاردار، اطراف ساقه قرار گرفته‌اند.

 

این گیاه دارای خاصیت غذایی بالایی بوده و غنی از ترکیبات آنتی‌اکسیدان، حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، B و املاح منگنز، منیزیوم، مس، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، فسفر، سلنیم، اسیدهای چرب و امگا ۳ است؛ همچنین ترکیباتی به نام روبیس کولین در اسفناج گزارش شده است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B۹ است.

اسفناج منبعی سرشار از آهن است و در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته ۴۳.۶ میلی‌گرم آهن وجود دارد، درحالیکه یک همبرگر آماده حداکثر حاوی ۴۲.۴ میلی‌گرم آهن است. ارزش غذایی آهن به جذب آن است؛ ‌ در صورتی که منابع آهن همراه ویتامین C و یا فیبر و الیاف گیاهی مصرف شوند، جذب آن افزایش پیدا می‌کند.

 

نگهداری طولانی‌مدت اسفناج به صورت تازه یا پخته‌شده باعث تبدیل نیترات‌های موجود در آن به نیتریت می‌شود که برای بدن مضر است. در عین حال اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است که با آهن، تولید اگزالات آهن می‌کند و باعث جلوگیری از جذب آهن در بدن می‌شود.

اگزالات زیاد همچنین می‌تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. اگزالات با کلسیم موجود در اسفناج، تولید اگزالات کلسیم کرده و باعث کاهش جذب کلسیم می‌شود و علی‌رغم بالا بودن درصد کلسیم این گیاه، بدن می‌تواند حدود ۵ درصد آن را جذب کند

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • .: محمود قاسمی 1 روز قبل گفت: احسنت برشما. خوب نوشتید. ...
  • .: صادق حدود 2 روز قبل گفت: درود وسپاس خانم جلالیان.سال ...
  • .: داود حدود 2 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: فتح اله قاسمی حدود 3 روز قبل گفت: باز امشو دیدمک از ...
  • .: مهیار حدود 3 روز قبل گفت: مطالب بحق استاد واقعا ...
  • .: علی بخش بامری حدود 3 روز قبل گفت: متن رییس جمهورخیلی عالی ...
  • .: مرتضی اصغری حدود 4 روز قبل گفت: سلام جناب آقای نکیسا ...
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: بهتره گفته بشه چهارشنبه ...
  • .: علیکرم افشار حدود 6 روز قبل گفت: با درود به استادقلم ...
  • .: پرویزشاه صافی حدود 6 روز قبل گفت: درود به دوست موفق ...