امروز: پنجشنبه 01 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 اسفند 1398 - 10:45
معاون اداره کل آموزش و پرورش بوشهر:

اتحادخبر:  معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: تمام فعالیت‌های پرورشی سال ۹۸ استان بوشهر مبتنی بر سند تحول بنیادین است.سیروس فتحی در نشست با مسئولین استان بوشهر اظهار داشت: ۲۳۲ نیروی شاغل در اماکن و فضاهای پرورشی استان بوشهر مثل دارالقرآن و مرکز مشاوره مشغول به فعالیت هستند.وی تصریح کرد...

اتحادخبر:  معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: تمام فعالیت‌های پرورشی سال ۹۸ استان بوشهر مبتنی بر سند تحول بنیادین است.

 فعالیت‌های پرورشی استان بوشهر مبتنی بر سند تحول بنیادین است

 سیروس فتحی در نشست با مسئولین استان بوشهر اظهار داشت: ۲۳۲ نیروی شاغل در اماکن و فضاهای پرورشی استان بوشهر مثل دارالقرآن و مرکز مشاوره مشغول به فعالیت هستند.

 

وی تصریح کرد: بنا به تأکیدات مقام معظم رهبری در اجرایی کردن سند تحول بنیادین در گام دوم انقلاب در مجموعه امور تربیتی، فعالیت‌های این مجموعه مبتنی بر سند تحول بنیادین و با همکاری تشکل‌ها و نهادهای همراه، برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

 

فتحی افزود: برای گرامیداشت هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی ویژه‌برنامه‌هایی در نظر گرفته بودیم که بخشی از برنامه‌ها به دلیل تعطیلی مدارس به خاطر پیشگیری از ویروس کرونا فعلاً اجرا نمی‌شود و در روزهای آتی که شرایط عادی شود اجرا می‌شود.

 

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم که با عادی شدن شرایط بیش از ۲۵۰ برنامه در مرکز استان و شهرستان‌ها و مناطق اجرا شود گفت: علاوه بر مدارس که فعالیت‌های امور تربیتی را انجام می‌دهند ۲۱ مرکز دارالقرآن کریم نیز مسئولیت ترویج فعالیت‌های قرآنی بر عهده‌دارد.

معاون اداره کل آموزش و پرورش بوشهر بیان کرد: ۱۶ مرکز و هسته مشاوره مسئولیت نظارت بر فعالیت‌های تربیتی و تحصیلی در سطح استان و شهرستان‌ها بر عهده‌دارند.

 

وی تصریح کرد: ۲۷ کانون فرهنگی تربیتی مسئولیت فعالیت‌های فرهنگی هنری و فوق‌برنامه در طول سال تحصیلی و در فصل تابستان برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند.

فتحی با بیان اینکه ۱۰ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که دو اردوگاه استانی و ۸ اردوگاه شهرستانی است افزود: هزار و ۱۱۵ نفر مربی و معاون پرورشی در مدارس مسئولیت اجرای فعالیت‌های حوزه امور تربیتی دارند.

 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: کمبود مربی پرورشی را از طریق نیروهای حق‌التدریس تأمین می‌کنیم که در سال تحصیلی جاری کمبود حوزه پرورشی با ۶۵۰۰ ساعت رفع کرده‌ایم.

 

وی تصریح کرد: از ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین پنج ساحت اختصاصاً به حوزه‌های تربیتی و فرهنگی اشاره‌شده است که اولین و مهم‌ترین ساحت تربیت اعتقادی اخلاقی و دینی دانش آموزان است که همه بخش‌های تربیت و معلمان مسئولین این کار را عهده‌دار هستند.

 

فتحی اضافه کرد: با آموزش چندرسانه‌ای، بصیرت افزایی فرهنگیان و آموزش معاونین و مربیان پرورشی و سلسله نشست‌های تربیت پژوهی با عنوان حیات طیبه دوره‌های ضمن خدمت درس تفکر و سبک زندگی به دنبال توانمندسازی نیروی انسانی هستیم.

 

وی با بیان اینکه دو مقام اول کشوری در جشنواره تجارب برتر و الگوی تفکر و سبک زندگی داشته‌ایم افزود: مقام اول و سوم کشوری در جشنواره الگوهای برتر تدریس و مقام دوم کشوری در مسابقات کرال فرهنگیان (همخوانی و گروه سرود فرهنگیان) در بین ۱۰۰ گروه برتر کشور داشته‌ایم.

 

فتحی بیان کرد: هزار و ۵۵۰ شورای دانش‌آموزی در مدارس استان تشکیل‌شده است که بیش ۱۱ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز عضو اصلی و علی‌البدل شورای دانش‌آموزی هستند.

وی تصریح کرد: امسال اولین بار مجلس دانش‌آموزی استان بوشهر با انتخاب ۵۰ دانش‌آموز عضو شوراهای دانش‌آموزی تشکیل‌شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: در بحث غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان به ویژه در فصل تابستان امسال بیش از ۲۶ هزار دانش‌آموز دختر و پسر تحت پوشش قراردادیم.

 

وی با بیان اینکه امسال تا پایان بهمن‌ماه ۸ هزار و ۹۷۶ دانش‌آموز به اردوهای راهیان نور اعزام‌شده‌اند و همه اعزام‌ها انجام‌شده است گفت: از فعالیت‌های تابستانی ما اعزام حدود ۳۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر در ۸ مرحله به اردوهای بنیاد علوی بوده است.

 

فتحی با بیان اینکه هزار و ۳۲۸ دانش‌آموز در قالب اردوهای یک‌روزه و چندروزه به مناطق درون و برون استانی اعزام‌شده‌اند اضافه کرد: ۱۹۱ نفر از دانش آموزان به عنوان منتخبان رشته‌های مختلف قرآنی فرهنگی هنری مناطق مرزی شوراهای دانش‌آموزی به اردوهای کشوری اعزام‌شده‌اند.

 

وی با بیان اینکه ۱۸ دانش‌آموز دختر به مسابقات فرهنگی هنری اعزام‌شده‌اند که ۱۱ نفر رتبه‌های اول تا سوم کشوری کسب کرده‌اند تصریح کرد: در کنار کنگره بزرگ شهدای استان، اجلاسیه ویژه شهدای فرهنگی و دانش‌آموز استان را با همکاری سپاه امام صادق برگزار کردیم.

 

فتحی اضافه کرد: بیش از ۲۷۰ یادواره دانش‌آموزی در تمامی شهرستان‌ها و مناطق برگزار کردیم، یادواره شهدا تمام‌شدنی نیست و در سال تحصیلی آینده نیز اجرا می‌شود.

 

وی افزود: در نوزدهمین دوره پرسش مهر ریاست جمهوری دو مقام اول و یک مقام سوم در بخش فرهنگیان و دو مقام اول و دوم در بخش دانش‌آموزی داشته‌ایم و الان نیز در حال اجرای دوره بیستم پرسش مهر ریاست جمهوری هستیم.

 

فتحی با بیان اینکه بیش از ۲۳ هزار دانش‌آموز و فرهنگی در این مسابقات شرکت کرده بودند گفت: ۱۷۰ مشاور مذهبی خواهر و بردار با هماهنگی حوزه‌های علمیه با ما همکاری می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: اقامه نماز جماعت در ۳۰۰ مدرسه با حضور روحانیون و در ۸۰۰ مدرسه به امام افراد غیرروحانی که اکثراً همکاران فرهنگی و دانش آموران هستند.

 

فتحی با بیان اینکه دو مدرسه معارف در کنگان و یک مدرسه معارف در دلوار با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در حال فعالیت هستند افزود: برای پنجمین سال با همکاری مؤسسه انوار طه که زیر نظر آیه الله سیدهاشم حسینی بوشهری نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری روحانیون و مبلغین در قالب کاروان‌های مختلف به شهرستان‌ها و مناطق اعزام می‌شوند و با حضور در مدارس مسائل اخلاقی و احکام را طرح کرده و به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۱۴۰ روحانی در این طرح مشارکت داشته‌اند، مدت حضور هر روحانی در هر مدرسه حدود ۱۰ روز است و هر سال از آبان ماه شروع و تا پایان اسفند ادامه دارد که شامل مدارس در همه دوره‌های تحصیلی است. این طرح تنها در استان بوشهر اجرا می‌شود.

 

 

 

 

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۶ کلاسه مجموعه ۳۴۰ واحدی طرح نهضت ملی مسکن شهر برازجان با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار بوشهر
  • آنتن ضعیف، کسب‌وکار را زمین‌گیر کرده است
  • جهش عمرانی درمان در استان با ساخت بیمارستان‌های جدید در عسلویه و برازجان/ اعتبار ۹۵ میلیارد تومانی تجهیزات پزشکی
  • با وجود ریزش ۴۰ هزار بیمه‌شده، بیمه بیکاری ناشی از جنگ در پارس جنوبی بوشهر "صفر" است/ ۹۱۱ هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی استان
  • بازدید وزیر راه و شهرسازی از فرودگاه آسیب دیده بوشهر
  • عملیات اجرایی پروژه ۸۳۲ واحدی مسکن بوشهر با حضور وزیر راه آغاز شد
  • ۱۸ هزار کودک به خانواده بازگشته و ۲۵ هزار نفر فرزندخوانده شدند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/30
  • مراسم بزرگداشت روز شهردار و دهیار در بوشهر برگزار شد
  • نرخ مصوب بلیت اتوبوس برای جابه‌جایی زائران اربعین در بوشهر اعلام شد
  • محموله بزرگ کولر قاچاق در دشتستان توقیف شد
  • افتخاری دیگر برای خانواده بزرگ پتروشیمی جم /صیانت از سلامت سرمایه‌های انسانی؛ زیربنای توسعه پایدار
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/30
  • بحران هویت؛ مهم‌ترین دغدغه دختران نسل جدید
  • غول آروماتیکی ایران «واحد نمونه صنعتی و معدنی سال ۱۴۰۴» کشور شد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم عزاداری روز عاشورای مردم شهر صدرا
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • « پیام عاشورا درسی برای همه دوران »
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک 1 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 2 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 5 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 9 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 9 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 12 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 13 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 15 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 22 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...