امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 آبان 1398 - 10:13
روحانی در سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی وحدت مطرح کرد:

اتحادخبر: رئیس جمهوری گفت: مسائل منطقه باید توسط مردم و کشورهای منطقه حل و فصل شود و دیگران نمی توانند مشکلات را حل کنند و آنها همواره مشکل‌آفرین بوده اند. حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» روز پنجشنبه در سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در محل سالن اجلاس سران تهران، با تبریک  میلاد  پیامبر نور و ...

اتحادخبر: رئیس جمهوری گفت: مسائل منطقه باید توسط مردم و کشورهای منطقه حل و فصل شود و دیگران نمی توانند مشکلات را حل کنند و آنها همواره مشکل‌آفرین بوده اند.

روحانی:  مسائل منطقه باید توسط مردم منطقه حل و فصل شود

حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» روز پنجشنبه در سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در محل سالن اجلاس سران تهران، با تبریک  میلاد  پیامبر نور و رحمت و همچنین امام صادق (ع) و هفته مبارک وحدت و خیر مقدم به میهمانان گفت: موضوعی که در دستور کار این کنفرانس قرار گرفته یکی از مهمترین موضوعات جهان اسلام است. گرچه دشمنان ما در طول سال‌های اخیر تلاش کردند که موضوع فلسطین و قدس شریف را از عنوان مسئله اول و مشکل اول دنیای اسلام خارج کنند و حتی آن را به فراموشی بسپارند، اما افکار عمومی دنیای اسلام ، عالمان و فرهیختگان این اجازه را به‌آنها نداده اند و نخواهند داد.


 رئیس جمهوری افزود: مهمترین طرحی که در دهه‌های اخیر علیه ما مسلمان‌ها طراحی کردند، تبلیغ نسبت به موضوع قدرت‌هایی است که با جهان اسلام دشمنی دیرینه دارند، همه تلاش‌ها بر این بود که ما فراموش کنیم غرب و در راس آن ‌آمریکا در طول سالیان دراز چه جنایت‌هایی بر دنیای اسلام روا داشته است.


 روحانی گفت: همه تلاش‌ها بر این مبناست که فراموش کنیم سرزمین مقدس فلسطین توسط گروهی اشغالگر به تصرف درآمده است و از یاد ببریم که میلیون‌ها مسلمان فلسطینی در منطقه و جهان ‌آواره هستند. از اهمیت‌آن کاسته شود که اراده مسلمانان آن است که مردم فلسطین به سرزمین وطنی و مادری خود بازگردند.
وی اضافه کرد: در این زمینه توفیقاتی را به دست‌آوردند اما خوشبختانه به اهداف شوم خود نرسیدند آنها می‌خواستنند اسرائیل در منطقه یک کشور عادی ومعمولی و مورد پذیرش همه مردم مسلمان منطقه و حتی فلسطینیان قرار گیرد حتی رژیم جدید حاکم بر آمریکا تلاش کرد که موضوع فلسطین را با پول معامله کند و آن را به عنوان معامله قرن نامید. حتی تلاش کردند که قدس شریف را پایتخت اشغالگران قرار دهند اما در این راستا توفیق چندانی به دست نیاورند


رئیس جمهوری با بیان این که عدم موفقیت ‌آمریکا و رژیم صهیونیستی در سایه بیداری و هوشیاری دنیای اسلام است، گفت: اگرآنها بتوانند نسل جوان ما را از آرمان‌های به حق دور کنند و اگر بتوانند دشمن را دوست و دوست را دشمن معرفی کنند در این توطئه موفق شده اند. اما امروز در منطقه و در دنیای اسلام هیچ کس تردید ندارد که در طول دهه‌های گذشته هیچ اثر نیکی را از استکبار جهانی وآمریکا در این منطقه ندیده اند لااقل در این سه دهه اخیر هرچه جنگ و کشتار و خونریزی و اختلاف و تشتت درمنطقه ما بوده منشاء‌ آن آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.


 روحانی گفت: از کشتار مردم افغانستان تا کشتار مردم عراق تا کشتار مردم یمن و تا ایجاد اختلاف در کشورهای مختلف اسلامی همه اینها ازآثار توطئه‌های شوم‌آمریکا در این منطقه بوده است. آنهایی که می گویند آمریکا می‌تواند به عنوان راه حل باشد موردی را به ما نشان بدهند که ‌آمریکا در طول سال‌های گذشته به مردم کدام کشور وکدام منطقه خدمت کرده است و کدام کودتا جنگ و اختلاف در خاورمیانه بوده که منشا آن امریکا و رژیم صهیونیستی نبوده است.  


رئیس جمهوری کشتار مردم افغانستان، عراق و یمن و ایجاد اختلاف در کشورهای اسلامی را  از آثار توطئه های شوم آمریکا در این منطقه دانست و تصریح کرد: کسانی که  آمریکا را به عنوان راه حل مطرح می کنند موردی را به ما نشان دهند که آمریکا در طول سالهای گذشته به مردم کدام کشور و منطقه خدمت کرده و کدام کودتا و جنگ و اختلاف در منطقه خاورمیانه بوده است که منشاء آن آمریکا و رژیم صهیونیستی نباشد. اولین مسئله مهم در دنیای اسلام آن است  که این تردید را از ذهن نسل جوان بزدایم.


حجت الاسلام روحانی افزود: آمریکا به عنوان دوست ملت‌ها و منطقه و مسلمان ها نبوده و نخواهد بود. مقامات آمریکا پیش از این می گفتند برای نجات مردم کویت، نجات آبراهه ها و مبارزه با تروریسم به منطقه آمده ایم و هواپیما و واحدهای نظامی خود را به منطقه آورده ایم اما امروز بسیار صریح و روشن می گویند که هدف ما چاه های نفت سوریه است و ما از این بیان صریح تر از رژیم حاکم بر کاخ سفید نشنیده بودیم.


وی گفت: می دانستیم هدف آمریکا در منطقه نفت و تاراج منابع مسلمانان است اما هرگز این تعبیر را نشنیده بودیم که برخی از کشورها گاوشیرده هستند و ما باید از شیر این گاو ها به نفع خودمان استفاده کنیم. امروز رژیم فعلی حاکم بر واشنگتن و کاخ سفید اهداف خود را روشن تر و واضح تر بیان می کنند گرچه اهداف از قبل هم برای ما روشن بود.


رئیس جمهوری با بیان اینکه آمریکا دشمن دنیای عرب و اسلام است؛ گفت: برای ما پیش از این هم روشن بود که کاخ سفید با نجات مردم فلسطین و آینده فلسطین میانه ای ندارد اما وقتی اعلام کردند ما قدس شریف را پایتخت رژیم اشغالگر می دانیم برای همه واضح تر و روشن تر شد.


 حجت الاسلام روحانی ادامه داد: زمانی که به وضوح گفتند ما آتش منطقه را شعله ور نگاه می داریم و افتخار کردند که انواع سلاح های مدرن را به منطقه سرازیر می کنیم برای ما آشکارتر و شد که می خواهند پول نفت دنیای اسلام را به خزانه آنها سرازیر شود و سلاح های مخرب آن ها به منطقه برای کشتار مسلمانان به منطقه بیاید. هواپیماها، بمب ها، موشک ها و پهپادهای به منطقه بیاید تا یمن ویران تر شود و مردم مسلمان این کشور سرکوب شوند.


رئیس جمهوری با طرح این پرسش که مگر خواسته مردم یمن چیست؛ گفت: مگر مردم یمن به فکر تصرف و تجاوز به کشور دیگری هستند؟ مگر مردم یمن جز خانه و کاشانه و استقلال و آزادی خود چیز دیگری طلب می‌کنند؟ شما از مردم این منطقه چه می خواهید؟ شما چرا سالهاست در این منطقه حضور پیدا کردید و ناوگان های شما به چه مناسبت در این منطقه است؟


حجت الاسلام روحانی افزود: اولین تردید که باید از ذهن نسل امروز ما زدوده شود آن است که آمریکا دوست منطقه و دنیای اسلام نیست و در مرحله دوم باید باور کنیم که حل و فصل مسائل منطقه باید توسط مردم منطقه و کشورهای منطقه حل باشد و دیگران نمی توانند مشکلی را حل کنند؛ آنها همیشه مشکل آفرین بودند و برای منطقه ما اختلاف، کشتار و خونریزی آوردند.


وی با تاکید بر اینکه منطقه ما باید توسط کشورهای منطقه اداره شود، گفت: اگر بناست فلسطین آزاد شود که باید آزاد شود باید به دست مسلمانان قهرمان همین منطقه آزاد شود و به دست مردم عزیز خود فلسطین آزاد شود. هیچ قدرت خارجی هیچ ابرقدرتی هیچ‌گاه برای استقلال و آزادی هیچ کشور اسلامی تلاش نکرده است و هرگاه ملت ها به صحنه آمده اند یا برای سرنگونی طاغوت و یا برای استقلال و رفاه خود قدرت های بزرگ و آمریکا به نفع متجاوزین در برابر ملت ها ایستادند.


وی افزود: مگر ما تردید داریم در انقلاب اسلامی عظیم ایران ما آنگاه که مردم با دست خالی و با شعار به حق و با راهبری امام به خیابان‌ها آمدند و فریاد استقلال و آزادی سر دادند آن کشوری که بیش از همه از رژیم قدار گذشته حمایت کرد آمریکا بود.


رئیس جمهوری تصریح کرد: در دنیا و شرایط امروز ما تردیدی نداریم در شرایطی که مردم عراق برای رفاه  و آبادانی و رفع مشکلات و هشدار به حاکمان خود به خیابان های می آیند آن ها بر این موضوع موج سواری می کنند تا این حرکت مردمی را تبدیل به شورش، کشتار و اختلاف در عراق نمایند.


وی ادامه داد: آن روز که مردم لبنان برای مشکلات اقتصادی خود به خیابان ها می آیند و از حاکمان لبنان حل مشکلات خود را طلب می کنند؛ کشوری که می‌خواهد موج سواری کند تا این رابطه تبدیل به جنگ داخلی در لبنان شود آمریکاست.


رئیس جمهوری گفت: آیا باز هم نسبت به دشمنی آمریکا  به منطقه حساس خاورمیانه، خلیج فارس و دنیای اسلام تردیدی داریم. تردید در دشمن بودن آمریکا باید از ذهن ها زدوده شود.

 

 

 

ایرنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • « تولید در خطِ‌مقدم ، منابع انسانی در حاشیه! »
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • اقدام عملی بانک شهر برای حمایت از بازسازی و توسعه پتروشیمی جم
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • بوشهری‌ها چشم‌انتظار بیمارستان مادر و کودک؛ ضرورت تسریع در تکمیل پروژه
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/16
  • مرادزاده: صنایع بوشهر از پویش‌های مردمی حفاظت از طبیعت حمایت کنند
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • « تولید در خطِ‌مقدم ، منابع انسانی در حاشیه! »
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • از سفرهای نمایشی تا خسارت‌های ماندگارِ احمدی‌نژاد
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • جلسه رصد و پایش هفتگی پروژه بزرگراه کنارتخته دالکی با حضور استاندار بوشهر و معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • واگذاری اراضی ملی در دیلم؛ سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال
  • دادگستری بوشهر: ۴۴۰ میلیون دلار مطالبات پتروشیمی جم وصول شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: جاوید حدود 5 ساعت قبل گفت: کاملا واقعیت دارد. این ...
  • .: زهره عرب حدود 6 ساعت قبل گفت: متأسفانه سرمایه‌ی انسانی آخرین ...
  • .: مسعود حدود 6 ساعت قبل گفت: وقتی مسولین متوجه ندانم ...
  • .: کریم حدود 6 ساعت قبل گفت: با درود و احترام ...
  • .: هادی حدود 6 ساعت قبل گفت: درود و سپاس از ...
  • .: نیما پور علی 1 روز قبل گفت: عالی ...
  • .: تانی حدود 4 روز قبل گفت: استاد عزیز💙💙💙💙 ...
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...