امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 شهريور 1398 - 10:11
وزیر علوم مطرح کرد؛

اتحادخبر: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که وزارت علوم تلاش می‌کند با کنترل دروس و سرفصل‌ها و کنترل ظرفیت‌های پذیرش دانشجو، همچنین اجرای طرح مهارت‌افزایی دانشجویان کارشناسی، به سمت اشتغال‌زایی فارغ‌التحصیلان گام بردارد، گفت: ۴۳۰۰ شغل پایدار در بیش از ۵۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان شکل گرفته است.

اتحادخبر: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که وزارت علوم تلاش می‌کند با کنترل دروس و سرفصل‌ها و کنترل ظرفیت‌های پذیرش دانشجو، همچنین اجرای طرح مهارت‌افزایی دانشجویان کارشناسی، به سمت اشتغال‌زایی فارغ‌التحصیلان گام بردارد، گفت: ۴۳۰۰ شغل پایدار در بیش از ۵۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان شکل گرفته است.

نشست گفت‌وگوهای راهبردی الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت با حضور وزیر علوم

 دکتر منصور غلامی صبح امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه وزارت علوم در حوزه سنجش و پذیرش دانشجویان مجری است و سیاست‌های بخش غیرپزشکی را تنظیم و اجرا می‌کند، اظهار کرد: وزارت علوم از بخش غیردولتی در حوزه آموزش‌های عالی حمایت می‌کند و شرط این حمایت، رعایت استانداردهای وزارت علوم برای تاسیس یک رشته و یا یک دوره و مقطع تحصیلی است؛ در واقع استانداردها، تعداد اعضای هیات علمی علی‌الخصوص در دوره دکتری و رتبه علمی اساتید را شامل می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه فضای عمومی، همچنین وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی در بخش غیردولتی خیلی اهمیت دارد، ادامه داد: طی ۶ سال گذشته، برای بازسازی و نوسازی بعضی از خوابگاه‌ها برنامه‌ریزی شده است. صندوق رفاه دانشجویی، خوابگاه‌ها را رتبه‌بندی کرده و سعی بر این است که از نظر کیفی در پروسه دو سال آینده همه خوابگاه‌های دایرشده را به سمت استانداردسازی ببرد.

 

غلامی با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی خوابگاه‌ها حساس‌ترین موضوع است و باید تحت مطالعه بیشتری برای شناخت ساختارهای سازه‌ای قرار گیرد، افزود: وظیفه دانشگاه‌ها آموزش است، نه پیدا کردن شغل؛ متاسفانه طی سالیان گذشته این آموزش‌ها بر اساس اعلام نیاز دستگاه‌ها و سازمان برنامه و بودجه نبوده است، ولی طی سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم از طریق منابع آماری آمایش سرزمینی و سازمان برنامه و بودجه، آمار و اطلاعات بیشتری برای توسعه رشته‌ها بگیریم.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: علاوه بر این، وزارت علوم تلاش می‌کند با کنترل دروس و سرفصل‌ها و کنترل ظرفیت‌های پذیرش دانشجو، همچنین اجرای طرح مهارت‌افزایی دانشجویان کارشناسی، به سمت اشتغال‌زایی فارغ‌التحصیلان گام بردارد. یک اقدام دیگر وزارت علوم توانمندسازی دانشجویان با آغاز به کار ۱۹۶ مرکز رشد در دانشگاه‌های کشور است تا ایده‌های علمی دانشجویان را به سمت ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان هدایت کند.

 

افتتاح دانشکده علوم زمین دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

 

همچنین صبح امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان، دانشکده علوم زمین این دانشگاه افتتاح شد.

 

دانشکده‌ علوم زمین متشکل از گروه‌های ژئوفیزیک، ژئودزی، تکتونیک، آب‌شناسی، پترولوژی و رسوب‌شناسی است و در حال حاضر ۱۶ هیات علمی در دانشکده مشغول تدریس و تحقیق هستند.

 

دانشکده علوم زمین با تشکیل گروه ژئوفیزیک در سال ۱۳۷۸ در درون دانشکده فیزیک به‌وجود آمد. در سال ۱۳۸۳ دوره‌ کارشناسی ارشد ژئوفیزیک تاسیس شد. در سال ۱۳۹۱ دوره‌ دکتری ژئوفیزیک در دو رشته زلزله‌شناسی و ژئودزی‌گرانی و در سال ۱۳۹۲ دوره کارشناسی‌ارشد زمین‌شناسی - تکتونیک راه‌اندازی شد.

 

بر اساس برنامه‌ بلندمدت دانشگاه، دانشکده‌ علوم زمین در آینده در همه‌ رشته‌های مرتبط با علوم زمین و جو، کار تحقیقاتی و آموزشی، جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی خواهد داشت. همچنین مسئولان دانشگاه امیدوار هستند در آینده نزدیک این دانشکده در رشته‌های رسوب‌شناسی، محیط‌زیست و آب‌شناسی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد داشته باشد.

 

در حال حاضر در دانشکده علوم زمین ۱۶ دانشجو در مقطع دکتری زلزله‌شناسی و ژئودزی‌گرانی و ۴۹ دانشجوی کارشناسی‌ارشد در رشته‌های ژئوفیزیک و تکتونیک در حال تحصیل هستند.

 

در واقع ساخت دانشکده علوم زمین از سال ۱۳۹۳ با مساحت زیربنای بالغ بر ۶۳۸۰ مترمربع کلنگ‌زنی شد و سال گذشته خاتمه یافت و امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره‌برداری رسید.

 

 

 

 

ایسنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • زیر میزی!!!
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • اقدام عملی بانک شهر برای حمایت از بازسازی و توسعه پتروشیمی جم
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/16
  • مرادزاده: صنایع بوشهر از پویش‌های مردمی حفاظت از طبیعت حمایت کنند
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • از سفرهای نمایشی تا خسارت‌های ماندگارِ احمدی‌نژاد
  • صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ بازگشت اونس طلا به ۳۹۰۰ دلار
  • تراکتور در مسقط به دنبال فرار از بحران آسیایی؛ نفتچی آزمون بازگشت؟
  • جلسه رصد و پایش هفتگی پروژه بزرگراه کنارتخته دالکی با حضور استاندار بوشهر و معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد
  • واگذاری اراضی ملی در دیلم؛ سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال
  • دادگستری بوشهر: ۴۴۰ میلیون دلار مطالبات پتروشیمی جم وصول شد
  • نگاه راهبردی پتروشیمی جم به توسعه سرمایه انسانی بومی؛ گامی مؤثر در ارتقای خدمات سلامت
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: مسعود حدود 1 ساعت قبل گفت: وقتی مسولین متوجه ندانم ...
  • .: کریم حدود 1 ساعت قبل گفت: با درود و احترام ...
  • .: هادی حدود 2 ساعت قبل گفت: درود و سپاس از ...
  • .: نیما پور علی 1 روز قبل گفت: عالی ...
  • .: تانی حدود 4 روز قبل گفت: استاد عزیز💙💙💙💙 ...
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 20 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...