امروز: چهارشنبه 25 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 دي 1397 - 08:57
اتحادخبر؛ عضو کمیته کشوری بیماری های عفونی کشور گفت: منشاء آنفلوانزای خوکی (H1N1) در ایران، کشور گرجستان است از این رو بهتر است هموطنان از سفرهای غیرضروری به این کشور خودداری کنند.
اتحادخبر: عضو کمیته کشوری بیماری های عفونی کشور گفت: منشاء آنفلوانزای خوکی (H1N1) در ایران، کشور گرجستان است از این رو بهتر است هموطنان از سفرهای غیرضروری به این کشور خودداری کنند.

 

 عضو کمیته کشوری بیماری های عفونی کشور گفت: منشاء آنفلوانزای خوکی (H1N1) در ایران، کشور گرجستان است از این رو بهتر است هموطنان از سفرهای غیرضروری به این کشور خودداری کنند.

 

مسعود مردانی افزود: آنفلوآنزای خوکی در کشور گرجستان اپیدمی شده و به کشور ما نیز رسیده است.

 

وی اظهار داشت: این آنفلوآنزا، یک بیماری ویروسی است و در افراد از طریق تماس با فرد مبتلا سرایت می‌کند و نشانه‌های آن تب، سرگیجه، خشکی مفصل‌ها و حالت تهوع است.

 

مردانی ادامه داد: افرادی که از گرجستان به ایران می آیند به محض اینکه با علائم تب بالا، آب ریزش بینی و سردرد مواجه شدند، سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنند و تحت مداوا قرار بگیرند.

 

این فوق تخصص بیماری های عفونی تصریح کرد: افراد باید بهداشت فردی را رعایت کنند و فردی که مبتلا به این بیماری است باید هنگام عطسه و سرفه جلوی دهان و بینی خود را بگیرد، زیرا آنفلوآنزای خوکی مانند هر نوع سرماخوردگی دیگر از راه تماس، سرفه و عطسه منتقل می شود.


مردانی ادامه داد: دست های خود را به طور مرتب شست و شو دهید، اگر هم آب در دسترس نیست، از ژل های تمیزکننده دست استفاده شود زیرا ذرات و قطرات کوچک ناشی از سرفه و عطسه بیماری را منتقل می کنند و این ذرات به دست ها منتقل شده و بعد هر چیزی را که لمس شود، آلوده می کند.

 

به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مصرف میوه ها به دلیل اینکه حاوی خاصیت آنتی‌اکسیدانی است و باعث مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد می شود، برای بهبودی فردی که به آنفلوآنزا مبتلا بوده، مفید است.

 

مردانی افزود: مصرف فراوان مایعات و غذاهایی مانند سوپ و آش برای افرادی که مبتلا به آنفلوآنزای خوکی هستند، توصیه می شود.

 

هفته گذشته رئیس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفته بود، آنفلوآنزای خوکی یک نوع آنفلوآنزای معمولی است که به آن آنفلوآنزای فصلی می گوییم و موضوع جدیدی نیست.

 

وی افزود: هیچ اتفاق غیرعادی و غیرمعمولی درباره آنفلوآنزا و انواع آن، از جمله نوع H1N1 (آنفلوانزای خوکی) در کشور رخ نداده است. این نوع آنفلوآنزا هر سال در همین بازه زمانی در نیمکره شمالی از جمله ایران شایع می شود.

 

گویا بدون اعلام آمار موارد فوت ناشی از آنفلوآنزا در سال گذشته و امسال گفت: موارد مرگ ناشی از آنفلوآنزا هر سال اتفاق می افتد. افرادی که سن بالا دارند و واکسن آنفلوآنزا تزریق نمی کنند و همچنین کسانی که بیماری قلبی و ریوی شدید دارند و مبتلا به انواع شدید بیماری آنفلوآنزا می شوند و دیر به پزشک مراجعه می کنند، از جمله این موارد فوتی هستند.

 

 

  ایرنا


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • 🎥ویدیو/ ۲۴۰دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بوشهر فارغ‌التحصیل شدند
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/19
  • برنامه بازی‌های امروز هفته هفتم لیگ برتر فوتبال+ جدول رده‌بندی
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/19
  • عزیزی خطاب به نظامیان آمریکایی: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • .: عرفان 1 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 10 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 16 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 18 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 20 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 21 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 22 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 24 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...