
شهردار دالکی در گفتگوی اختصاصی با اتحاد جنوب از رساندن گاز به شهر دالکی در روزهای آینده خبر داد.رسول حسن پور افزود: لوله کشی گاز در سطح شهر دالکی صورت گرفته و 80 درصد ترمیم آن نیز انجام شده است که در چند روز آینده نیز گازرسانی به این شهر صورت می گیرد.وی همچنین در خصوص ساختمان شهرداری واقع در بلوار اصلی شهر که با اعتبار 225 میلیون تومان از منبع جاری شهرداری ساخته شده، افتتاح خواهد شد.
اتحاد جنوب ـ هدیه بیت سیاح: شهردار دالکی در گفتگوی اختصاصی با اتحاد جنوب از رساندن گاز به شهر دالکی در روزهای آینده خبر داد.
رسول حسن پور افزود: لوله کشی گاز در سطح شهر دالکی صورت گرفته و 80 درصد ترمیم آن نیز انجام شده است که در چند روز آینده نیز گازرسانی به این شهر صورت می گیرد.
وی همچنین در خصوص ساختمان شهرداری دالکی گفت: به زودی ساختمان جدید شهرداری واقع در بلوار اصلی شهر که با اعتبار 225 میلیون تومان از منبع جاری شهرداری ساخته شده، افتتاح خواهد شد.
شهردار دالکی ادامه داد: زیربنای ساختمان شهرداری 950 متر مربع است؛ این ساختمان با مشخصات فنی نمای کامپوزیت و با آخرین سیستم های فنی ساختمانی ساخته شده است.
وی اذعان داشت: در راستای زیباسازی شهر و پارک های سطح شهر دالکی، دو پارک بهاران و دانش آموز با اعتبار 50 میلیون تومان به برج های روشنایی و مجموعه بازی مجهز شدند.)ب