
اتحاد خبر: سرمبی تیم شهرداری ماهشهر با انتقاد از داوری گفت: متاسفانه فدراسیون فوتبال روی عملکرد داور لیگ یک نظارت ندارد و از این لحاظ امروز شرایط داوری در باخت تیم شهرداری ماهشهر تاثیر گذار بود

به گزارش تسنیم، علیرضا مرزبان پس از شکست تیم شهرداری ماهشهر مقابل تیم ایرانجوان از عملکرد شاگردانش در این دیدار که از موقعیتهای بدست آمده خوب استفاده نکردند انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه فدراسیون فوتبال روی عملکرد داور لیگ یک نظارت ندارد اظهار داشت: امروز داور شرایط بازی را سخت کرد بازیکن من مصدوم شده که داور وی را از زمین بازی اخراج کرد متاسفانه فدراسیون فوتبال روی عملکرد داور لیگ یک نظارت ندارد و از این لحاظ امروز شرایط داوری روی باخت تیم شهرداری ماهشهر تاثیرگذار بود.
سرمربی تیم شهرداری ماهشهر با تاکید بر توجه به مشکلات تیمهای استان بوشهر در لیگ باشگاههای کشور افزود: متاسفانه با توجه به این منابع عظیم در استان بوشهر فوتبال در این استان از این منابع بی بهره است هنوز جای شاهین بوشهر در لیگ برتر فوتبال خالی است.
مرزبان تاکید کرد: امیدوارم دوباره تیم شاهین بوشهر و سایر تیمهای استان بوشهر در لیگ به شرایط مطلوب دست یابند.
تیم شهرداری ماهشهر با نتیجه یک بر صفر در مقابل ایرانجوان بوشهر شکست خورد./د