کد خبر: 93665 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 12 اسفند 1396 - 12:47
معاون دادگستری استان بوشهر:
اقدامات پیشگیری از جرایم در ایام نوروز تشدید می‌شود

اتحاد خبر: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: اقدامات پیشگیری از جرایم در ایام نوروز تشدید می‌شود.

اتحاد خبر: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: اقدامات پیشگیری از جرایم در ایام نوروز تشدید می‌شود.


به گزارش مهر، عباس کشاورزی صبح شنبه در نشست مشترک شورای حفظ حقوق بیت المال استان و شورای پیشگیری از وقوع جرم استان بوشهر اظهار داشت: در روزهای پایانی سال هستیم و باید برنامه‌ریزی مناسبی برای چهارشنبه پایانی سال انجام شود.

 

وی از تلاش برای پیشگیری از مخاطرات و آسیب‌های در چهارشنبه‌ آخر سال خبر داد و اضافه کرد: همه دستگاه‌های مرتبط در این زمینه باید همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر تصریح کرد: برای اینکه ایام نوروز شاد و سالم و بدون دغدغه را داشته باشیم باید همه دستگاه‌ها و در رأس همه دستگاه قضا برای جلوگیری از بروز آسیب‌ها در چهارشنبه آخر سال تلاش کنند.

 

وی از مهمترین برنامه‌ها در ایام پایانی سال به کنترل سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار زندانی از طریق لغو مرخصی پایان سال اشاره کرد و افزود: گشت‌های انتظامی برای جلوگیری از سرقت‌های شبانه باید فعال شود.

 

کشاورزی خواستار رعایت مسائل و نکات ایمنی توسط مردم شد و خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای چهارشنبه آخر سال دیده شده است و برخورد لازم با فروش و توزیع و حمل مواد محترقه صورت می گیرد./د

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/93665