کد خبر: 92519 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 16 بهمن 1396 - 16:31
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بوشهر:
مسابقات دو ومیدانی قهرمانی دانش آموزان استان با 376 شرکت کننده به پایان رسید

اتحادخبر: معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: مسابقات دو ومیدانی قهرمانی دانش آموزان استان با 376 شرکت کننده به پایان رسید.

به گزارش اتحادخبر؛ حسن قلندری با اشاره به پایان مسابقات دو ومیدانی قهرمانی دانش آموزان استان اظهار داشت: این رقابت ها، با شرکت 376 دانش آموز استان در 13 ماده در سه دوره تحصیلی برای پسران و دو دوره تحصیلی برای دختران برگزار شد.


معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان با توجه به نتایج به دست آمده از مسابقات افزود: در دوره ابتدایی بخش پسران کانون دو و میدانی شهرستان های دشتی، گناوه و دیلم به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
وی ادامه داد: در دوره متوسطه اول بخش پسران کانون دو و میدانی شهرستان های گناوه، دشتی و دیر به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
این مقام مسئول اضافه کرد: در دوره متوسطه دوم بخش پسران کانون دو و میدانی شهرستان های دشتستان، گناوه و بوشهر به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
قلندری تصریح کرد: در دوره ابتدایی بخش دختران کانون دو و میدانی شهرستان های گناوه، بوشهر و دیلم به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گفت: در دوره متوسطه اول بخش دختران کانون دو و میدانی شهرستان های گناوه، دشتستان و دیلم به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند
وی یادآور شد: سی و پنجمین دوره المپیاد ورزشی دانش آموزان استان در دو بخش دختران و پسران در قالب 40 دوره مسابقه با مشارکت 3500 دانش آموز از آذر ماه سال جاری آغاز شده است و تا فروردین ماه سال 97 ادامه می یابد.
قلندری در پایان خاطر نشان کرد: این المپیاد در 13 رشته ی ورزشی شطرنج، تنیس روی میز، طناب زنی، دوومیدانی، هندبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال، شنا، ژیمناستیک، کشتی، وزنه برداری و بومی و محلی در حال اجراست.
گفتنی است، این مسابقات به مدت 5 روز و همزمان با  دهه فجر انقلاب اسلامی در پیست دوومیدانی مجموعه ورزشی شهید بهشتی بوشهربرگزار شد./ص

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/92519