کد خبر: 90595 ، سرويس: سیاست
تاريخ انتشار: 07 دي 1396 - 11:24
جزییات سه حمله انتحاری در کابل
اتحاد خبر: رسانه‎های افغانستانی از وقوع حمله‎ای انتحاری در شهر کابل پایتخت این کشور خبر می‎دهند که بر اثر آن چندین نفر کشته و زخمی شده‎اند.

 

اتحاد خبر: رسانه‎های افغانستانی از وقوع حمله‎ای انتحاری در شهر کابل پایتخت این کشور خبر می‎دهند که بر اثر آن چندین نفر کشته و زخمی شده‎اند.
به گزارش میزان؛ رسانه‎های محلی افغانستان گزارش دادند که صبح روز پنج شنبه 7 دی، حمله انتحاری در کابل به وقوع پیوسته است.گفته می‎شود که این حمله انتحاری خبرگزاری صدای افغان و مرکز تبیان را هدف قرار داده است.گزارش‎های اولیه از کشته و زخمی شدن چندین نفر بر اثر این حمله انتحاری حکایت دارد.

خبرگزاری فرانسه می‎گوید که بر اثر انفجار انتحاری در کابل دستکم 10 نفر کشته و 20 نفر دیگر زخمی شدند.برخی منابع از افزایش شمار قربانیان و رسیدن آن به 30 نفر خبر می‎دهند. بنابر گزارش‎ها 3 حمله انتحاری در کابل روی داده است.

نیروهای امنیتی و امدادرسان به محل حادثه اعزام شده‎اند. تاکنون شخص یا گروهی مسئولیت انفجار را برعهده نگرفته است.

طالبان نیز دست داشتن در این حملات را رد کرده است. در این حمله تعدادی از اعضای دفتر مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرگزاری صدای افغان کشته و زخمی شدند.

این حمله انتحاری حین برگزاری یک همایش علمی پژوهشی با حضور ده‌ها نفر، رخ داد. ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان اعلام کرد حمله به دفتر تبیان کار این گروه نبوده و آنها رسانه ها را هدف قرار نمی‌دهند. وزارت کشور افغانستان از افزایش شمار قربانیان حادثه انفجار مرکز رسانه‌ای "صدای افغان" به ۴۰ کشته و ۳۰ زخمی خبر داد./د
لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/90595