کد خبر: 86175 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 27 مهر 1396 - 08:15
دهیار روستای تل سرکوه: خدمات دولت در روستای تل سرکوه دشتستان کم نظیر است/تعطیلی پارک آبشار تلخاب مهمترین مشکل روستا

اتحادخبر: دهیار روستای تل سرکوه دشتستان اظهار داشت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و بخصوص از زمان افتتاح دهیاری،این روستا ازامکانات رفاهی بهرمند شده و در حال حاضر از نعمت های آب،برق،تلفن و گاز برخوردار است.

اتحادخبر- جواد راهپیما: دهیار روستای تل سرکوه دشتستان اظهار داشت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و بخصوص از زمان افتتاح دهیاری،این روستا ازامکانات رفاهی بهرمند شده و در حال حاضر از نعمت های آب،برق،تلفن و گاز برخوردار است.

 

به گزارش خبرنگار اتحادخبر؛ اسماعیل احمدی افزود: در امر ورزش روستا نیز کارهای خوبی انجام شده که مهمترین آن ایجاد چمن مصنوعی است که رضایتمندی جوانان عزیز روستا را بدنبال داشته است.

 

احمدی تصریح کرد: در بحث اعتبارات و کارهای عمرانی واقعا خدمات دولت اسلامی در این روستا کم نظیر است که جا دارد از زحمات  نماینده عالی دولت در بخش بخاطر پیگیری های مجدانه و تخصیص اعتبارات به این روستا تشکر نمایم.

 

وی خاطرنشان کرد: با اهتمام بخشدار محترم و تخصیص اعتبارات لازم در حال حاضر در حال آسفالت و بهسازی معابر روستا هستیم.

 

دهیار روستای تل سرکوه از مشکلات روستا نیز اشاره کرد و ابراز داشت: در کنار خدمات ارزشمند دولت؛نواقصاتی در روستا به چشم می خورد مثل ضعف ولتاژ برق در برخی نقاط روستا،کمبود آب شرب در فصل تابستان.

احمدی تعطیلی پارک آبشار تلخاب را مهمترین مشکل روستا عنوان کرد و افزود: امیدوارم با اهتمام مسئولان و تخصیص اعتبارات لازم شاهد ترمیم و بهسازی مجدد این پارک باشیم.

 

روستای تل سرکوه از توابع بخش سعدآباد شهرستان دشتستان در ۶ کیلومتری مرکز بخش واقع شده است.

 

این روستا از سال ۱۳۸۳ دارای دهیاری می باشد و ۱۱۴۰ نفر نیز جمعیت دارد که اکثریت اهالی به کشاورزی،دامداری و صنایع دستی اشتغال دارند.

 

این  روستا ۲ شهید والامقام بنامهای محمداسماعیل جهاندیده و محمد سلمانی به نظام مقدس اسلامی تقدیم کرده است./ص

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/86175