
اتحاد خبر: فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: فردي كه در شهرستان " گناوه" با ضربات چاقو باعث مرگ يک شهروند و مصدوميت نفر ديگري شده بود شناسايي و 8 ساعت پس از حادثه دستگير شد.
اتحاد خبر: سردار حيدر عباس زاده گفت: بعد از ظهر روز يكشنبه 8 مرداد ماه خبر يک فقره درگيري منجر به جرح در روستاي "مال خليفه" گناوه به پليس گزارش شد.
به گزارش اتحاد خبر، وي اضافه كرد: با حضور فوري پليس در محل حادثه و بررسي موضوع مشخص شد سه نفر به هويت معلوم در منزلي مسكوني در روستا با هم درگير كه يكي از آنان با استفاده از كارد آشپزخانه دونفر ديگر را مجروح و متواري مي شود.
فرمانده انتظامي استان بیان داشت: مجروحين به بيمارستان اعزام ولي يكي از آنان به علت شدت جراحات وارده به شكم، سينه و پهلو در بيمارستان فوت مي كند.
وي تصريح كرد: پس از اقدامات اطلاعاتي و پليسي در سطح استان و شهرستان هشت ساعت پس از حادثه متهم فراري در مخفيگاهي در يكي از محلات جنوبي شهر "بوشهر" توسط كارآگاهان پليس آگاهي شهرستان گناوه با همكاري پليس آگاهي استان دستگير و با اخذ نيابت قضايي جهت ادامه تحقيقات به شهرستان گناوه منتقل شد.
گفتني است علت اين حادثه درگيري و مشاجره بين طرفين بوده است.