
دوشنبه 27 آذرماه به مناسبت هفته پژوهش پروفسور سلطانی از دانشگاه klahama city آمریکا حول موضوعات آموزش از راه دور (آموزش آنلاین) و اینترنت و شبکه های مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی برازجان به ایراد سخنرانی پرداخت.
دوشنبه 27 آذرماه به مناسبت هفته پژوهش پروفسور سلطانی استاد دانشگاه klahama city آمریکا حول موضوعات آموزش از راه دور (آموزش آنلاین) و اینترنت و شبکه های مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی برازجان به ایراد سخنرانی پرداخت.
به گزارش اتحاد جنوب و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان پروفسور سلطانی طی سخنانی یکی از مزایای آموزش آنلاین را دسترسی همیشگی به استاد و مطالب علمی دانسته و اولین شرط رسیدن به آموزشهای از راه دور و آنلاین را استفاده صحیح از اینترنت ذکر نمودند.
پروفسور سلطانی راه جلوگیری از دزدی اطلاعات در اینترنت را ایجاد اینترنت ملی ذکر کرد. ایشان افزود در حال حاضر با وجود firewall های ایجاد شده توسط دانشجویان ایرانی مسلما همیشه در جنگ سایبری پیروز خواهیم بود. وی در ادامه با اشاره به اینکه رتبه علمی ایران در زمینه المپیادها بسیار بالاتر از آمریکاست اطلاعات عمومی و سطح علمی دانش آموزان ایرانی را به شدت از آمریکا بالاتر دانستند.