کد خبر: 79662 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 10 تير 1396 - 11:31
پیام رئیس سازمان صنعت،معدن استان بوشهر به مناسبت روز صنعت و معدن
اتحادخبر: سید حسین حسینی محمدی، رییس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان بوشهر به مناسبت فرارسیدن دهم تیرماه، روز صنعت و معدن پیامی ارسال داشت.

به گزارش اتحادخبر؛ رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان بوشهر بمناسبت فرارسیدن روز صنعت و معدن گفت: صنعت  به عنوان مهمترین محرک اقتصاد در ایجاد اشتغال پایدار ، افزایش تولید ناخالص ملی و نهایتا رشد اقتصادی محسوب گردیده که دست یابی به اهداف پیش بینی شده در سند چشم انداز و سیاست های اقتصاد مقاومتی در این بخش نیازمند تلاش و توجه ویژه ای است.


به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت؛ معدن وتجارت استان بوشهر ؛ سید حسین حسینی محمدی افزود: روز صنعت و معدن ، روز تجدید پیمان دولت و ملت با جهادگرانی است که با تکیه بر توان ملی و بهره برداری مناسب از فرصتهای پیش رو ؛ ضمن فائق آمدن بر موانع موجود و شکوفایی روز افزون خود ، پایه های اقتدار کشور را مستحکمتر نمایند.


این مقام مسئول درادامه این پیام آورده است:
با برنامه ریزی منسجم و سیاستگذاری هدفمند و پایدار، در حوزه های مختلف تولید و صنعت کشور، می توان رونق و سرعتی بیش از گذشته پدید آورد و با توسعه صنایع دانش بنیان و صادرات گرا ، شاهد جهش در دستیابی به اهداف تعیین شده، حل مسایل این بخش از اقتصاد ، و در افقی روشن تر شاهد شکوفایی صنعتی کشور باشیم.


در سالی که به مزین است به نام اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال ؛ اینجانب روز دهم تیرماه را که مسمی است به روز صنعت و معدن به همه تلاشگران ، کارآفرینان ، مدیران و کارکنان این عرصه تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش و سخت کوشی ستودنی مردان و زنانی که در سنگر جهاد اقتصادی استوار ؛ عزت و اقتدار ایران اسلامی را سرلوحه امور خویش قرار داده اند تقدیر و تشکر می نمایم.
این روز فرصت مغتنمی است تا با تبیین دستاوردهای صنعتی و معدنی و همچنین معرفی فرصت های سرمایه گذاری ، نقش کلیدی این دو بخش را در اهداف میان مدت و بلند مدت اقتصاد استان را یاد آور شویم.


امیدواریم با توجه به اعتماد مجدد مردمان ایران زمین به دولت تدبیر و امید در نمایش شکوه مند 29 اردیبهشت ؛ اقدامات اثربخش دولت یازدهم در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی ، کنترل موفق تورم، کاهش نرخ تسهیلات بانکی، مقررات زدایی و تسهیل فرآیندهای سرمایه گذاری ، مبارزه با قاچاق کالا و تجارت غیر رسمی و... در سالجاری شاهد رونق تولید ، اشتغالزایی، تولید رقابت پذیر، توسعه صادرات غیر نفتی و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و... با مشارکت و هم افزایی کلیه دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در استان خود باشیم./ص

 

                                                                                 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/79662